Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Narazie jestem wpatrzona w brzuch Germanii i jej :placz: wybrzydzanie nad miską :mad:... nic nie :shake: smakuje psiego tylko jej lodówkę otworzyć .. tam znajdzie co jej pasuje...:multi:

oby się urodziły zdrowe i kolorowe ......

Posted

Do Chorzowa Liza się wybiera i chyba Miutka. Może się im właduję do samochodu? - Ale ja jestem szeroka w partii pupy i mogą mnie nie chcieć, bo ten samochód malutki jakiś. I psa jeszcze po coś wiozą.

Posted

Oj Migotko!

Z tych pięknych zdjęć, to byś mogła kalendarz biewerkowo-jorkowy zrobić...

Modele jak marzenie. Cudeńka :loveu:

Posted

Nie mam wglądu do ksiąg PKPR :shake: , ale ja wiem o 3 reproduktorach i 2 sukach hodowlanych z uprawnieniami :p .... reszta to jeszcze młodzież i już zaczynają się pokazywać na wystawach....jak widać super okazy .... :turn-l: moje mają " na noc" :placz::placz::placz:

Posted

Zamówiłam sobie wstepnie reproduktorka z Niemiec.Niemiec był bardzo miły sympatyczny odpisywał na eamile ale od jakiegoś czasu się zmienił i napisał ze psy ma już zarezerwowane.Oczywiście pochwaliłam się że kupuje sobie pieska.Co się okazło Niemiec mi napisał że miał tel i emaile z Polski na mój temat że ktoś go ostrzega że jestem oszustką i już mi nie sprzeda tego pieska.Dziś mi napisał że inna osoba z Polski zamówiła u niego te psy. Ciekawe kto okazał się takim ,,Kretem"Umieszcze fotki tych szczeniaków i zobaczymy u kogo znajdą się te pieski.Tak że drogie koleżanki i koledzy krecik jest wśród nas który nie potrafi sobie sam znależć pieska tylko ryje pod innymi.:shake:
Nie chodzi mi już o tego psa chce krecikniech go sobie kupi bo ja sobie znajde innego pieska. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...