Mraulina Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Mona4 napisał(a):Tylko ze nawigacja mi mowila ......skręc w lewo .skrec w lewo .skrec w lewo a tam pioruna byla droga jednokierunkowa:evil_lol: Nawigacja łże jak pies. I wyprowadza w pole. Bardzo bym ją chciała mieć.....
BIEWERKA Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Bo nawigacja nie ma wprowadzonych zasad ruchu i tyle, ale jak źle skręcisz to w tym samym momencie wyznacza ci inną trasę do wyznaczonego punktu. No ja już niebawem zobaczę jak to jest z tą nawigacją jechać do Niemiec ;)
Migotka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Cicho tu bardzo ,bo Biewery moczą łapki w domestosie :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
Patikujek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Żartujesz???:o:o:o Przecież to im skórę podrażni, domestos ludzką drażni a co dopiero pieską:o
Migotka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 EE tam Jolisia moczyła i zobaczcie jakie ładne łapki ... mnie brakło domestosu i Ingbert ma żółte...:cool3::cool3::cool3::cool3:
jolisia34 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No,masz rację Migotko:evil_lol:.Poszła duża butla,ale efekt jest:diabloti::diabloti:
Vectra Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Patikujek napisał(a):Żartujesz???:o:o:o Przecież to im skórę podrażni, domestos ludzką drażni a co dopiero pieską:o Chyba odrobinę brakuje ci poczucia humoru :evil_lol: A tak ap ropo , mój kot sie kiedyś wykąpał w silnym roztworze wody z domestosem i jak nowy jest :evil_lol: wskoczył czubek do wanny z wodą i tym szuwaksem :roll:
Migotka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Jesteśmy już spakowani ... kołdra też, bo ma być zimno a moje psiurki spią w łóżku ......teraz spac na kilka godzin i w drogę ... ale czy mamy wszystko spakowane ....?????????
bajadera Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 BIEWERKA napisał(a):Bo nawigacja nie ma wprowadzonych zasad ruchu i tyle, ale jak źle skręcisz to w tym samym momencie wyznacza ci inną trasę do wyznaczonego punktu. No ja już niebawem zobaczę jak to jest z tą nawigacją jechać do Niemiec ;) To wszystko zależy, jaki system się kupi i z jakim urzędzeniem. Na Polskę najlepsza jest Automapa, która ma wszystkie informacje i jest aktualizowana przez internet na bieżąco. No, trzeba pamiętać, aby to zrobić. Ale sprawdza się bez pudła. Łącznie z uliczkami jednokierunkowymi.
Migotka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Nawigacja doprowadziła nas do samego celu z dokładnościa do 1 m , jednak wystawa została przeniesiona w inne miejsce z powodu deszczu ....
Chefrenek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Migotko powinnaś uważać, następnym razem. Pieski miały wodę i jedzenie w misce a zawistnych ludzi nie brakuje.
Migotka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mój Ingbert był na tej wystawie najbrzydszym Biewerem... więc go chowałam pod parawanem ( i poiłam z zamknietej butelki , oraz z reki rolada z obiadu ) tak samo jak Jorke Lejdunie...Ingbert startował w klasie otwartej i otrzymał ocenę -bardzo dobra - ( medal złoty ) a Yorczka malenka sunieczka Startowała tez w klasie otwartej zajeła 2 lpkate z oceną doskonałą... Sami zobaczcie jaki szpetny pies siedzi w ukryciu...... Jak dobrze ,że nie wziełam Germanii ... moi wystawowi od wczoraj spią jak zabici , no a Germanii w stanie błogosławionym na pewno nie wyszłoby to na dobre..... http://img225.imageshack.us/img225/3618/wrociv08r388jj9.jpg A kto miał szpetnego psa ,a chciał cosik zdobyć musiał zatańczyć... wiec ja wchodze na ring w rytmie -cza cza-
Magda Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A jaka była stawka, konkurencja?:razz: jedno zdjęcie było za duże, więc zamieniałam je na link
Mraulina Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Chefrenek napisał(a):Dziwne to pkpr...ocena bdb z medalem.:-o Zdaje się, że sędziował jakiś zagranicznik. U nas, w Krakowie, taki usiłował dać złoty medal w szczeniakach! Na szczęście gospodarz ringu wkroczył brutalnie.
Migotka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Tak sędzina była z Litwy ... a ten medal to chyba ja dostałam w klasie weteranów za tę- czacze -
jolisia34 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 My dostaliśmy złoty medal w szczeniakach z oceną wybitnie obiecującą:multi:
Migotka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Kurde :cool3:........... ale kontrolowali przy wieździe na wystawę:crazyeye: . Dokumenty , książeczki zdrowia , czipy i tatuaże ..... Myślałam ,że będą kazali się rozbierać do osobistej , syn się cieszył :multi: ( 35 lat ) bo fajna młoda:loveu: ..... kontrolowała.
jolisia34 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Małgoś,Ingbert to urodzony arystokrata,jak on pieknie lezał cały czas na stoliku:evil_lol: Z Leylą:loveu:
Mraulina Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 To ty się Migoptka zdecyduj! [quote name='Migotka']Tak sędzina była z Litwy ... a ten medal to chyba ja dostałam w klasie weteranów za tę- czacze - http://img214.imageshack.us/img214/175/wrociv08r446ew6.jpg
Migotka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :laola::laola: Germania była na badaniu USG- :Dog_run: są szczeniaczki :multi: mają obecnie 2,5 cm.
jolisia34 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jejku jak się cieszę:multi::multi:.Rambuś będzie tatusiem:loveu::loveu:Ale fajnie,dbaj o naszą przyszłą mamuskę:evil_lol:Pierwsze polskie Biewerki:multi:
Chefrenek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A czy oprócz Was ktoś ma biewerki z uprawnieniami??? Bo jeśli nie to się inbreed szykuje :hmmmm: ...na przyszłość oczywiście.
Recommended Posts