Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mona4 napisał(a):
Tylko ze nawigacja mi mowila ......skręc w lewo .skrec w lewo .skrec w lewo a tam pioruna byla droga jednokierunkowa:evil_lol:

Nawigacja łże jak pies. I wyprowadza w pole.

Bardzo bym ją chciała mieć.....

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo nawigacja nie ma wprowadzonych zasad ruchu i tyle, ale jak źle skręcisz to w tym samym momencie wyznacza ci inną trasę do wyznaczonego punktu.

No ja już niebawem zobaczę jak to jest z tą nawigacją jechać do Niemiec ;)

Posted

Patikujek napisał(a):
Żartujesz???:o:o:o
Przecież to im skórę podrażni, domestos ludzką drażni a co dopiero pieską:o

Chyba odrobinę brakuje ci poczucia humoru :evil_lol:

A tak ap ropo , mój kot sie kiedyś wykąpał w silnym roztworze wody z domestosem i jak nowy jest :evil_lol: wskoczył czubek do wanny z wodą i tym szuwaksem :roll:

Posted

Jesteśmy już spakowani ... kołdra też, bo ma być zimno a moje psiurki spią w łóżku ......teraz spac na kilka godzin i w drogę ... ale czy mamy wszystko spakowane ....?????????

Posted

BIEWERKA napisał(a):
Bo nawigacja nie ma wprowadzonych zasad ruchu i tyle, ale jak źle skręcisz to w tym samym momencie wyznacza ci inną trasę do wyznaczonego punktu.

No ja już niebawem zobaczę jak to jest z tą nawigacją jechać do Niemiec ;)

To wszystko zależy, jaki system się kupi i z jakim urzędzeniem. Na Polskę najlepsza jest Automapa, która ma wszystkie informacje i jest aktualizowana przez internet na bieżąco. No, trzeba pamiętać, aby to zrobić. Ale sprawdza się bez pudła. Łącznie z uliczkami jednokierunkowymi.

Posted

Nawigacja doprowadziła nas do samego celu z dokładnościa do 1 m , jednak wystawa została przeniesiona w inne miejsce z powodu deszczu ....

Posted

Mój Ingbert był na tej wystawie najbrzydszym Biewerem... więc go chowałam pod parawanem ( i poiłam z zamknietej butelki , oraz z reki rolada z obiadu ) tak samo jak Jorke Lejdunie...Ingbert startował w klasie otwartej i otrzymał ocenę -bardzo dobra - ( medal złoty ) a Yorczka malenka sunieczka Startowała tez w klasie otwartej zajeła 2 lpkate z oceną doskonałą...

Sami zobaczcie jaki szpetny pies siedzi w ukryciu......

Jak dobrze ,że nie wziełam Germanii ... moi wystawowi od wczoraj spią jak zabici , no a Germanii w stanie błogosławionym na pewno nie wyszłoby to na dobre.....

http://img225.imageshack.us/img225/3618/wrociv08r388jj9.jpg

A kto miał szpetnego psa ,a chciał cosik zdobyć musiał zatańczyć... wiec ja wchodze na ring w rytmie -cza cza-

Posted

Chefrenek napisał(a):
Dziwne to pkpr...ocena bdb z medalem.:-o

Zdaje się, że sędziował jakiś zagranicznik.

U nas, w Krakowie, taki usiłował dać złoty medal w szczeniakach! Na szczęście gospodarz ringu wkroczył brutalnie.

Posted

Kurde :cool3:........... ale kontrolowali przy wieździe na wystawę:crazyeye: . Dokumenty , książeczki zdrowia , czipy i tatuaże ..... Myślałam ,że będą kazali się rozbierać do osobistej , syn się cieszył :multi: ( 35 lat ) bo fajna młoda:loveu: ..... kontrolowała.

Posted

Jejku jak się cieszę:multi::multi:.Rambuś będzie tatusiem:loveu::loveu:Ale fajnie,dbaj o naszą przyszłą mamuskę:evil_lol:Pierwsze polskie Biewerki:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...