Fibi Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='artasik']pies jest bez papierów Dał im jais papier z imonami rodziców. a to ogloszenie tego pana Sprzedam szczenię Biewer Yorkishe Terrier . Wiek szczenięcia to 15 tygodni, jest zaszczepiony i odrobaczony, posiada tatuaż w uszku, który odnosi się do dokumentów jakie i posiada, a potwierdzające jego rasowość . Piesek bez rodowodu, a jego pochodzenie to niemiecka hodowla. I wszystko w temacie pochodzenie niemiecka hodowla udokumentowane?" Ale z niego spryciarz, tak to ujal, ze nawet nie mozna mu klamstwa zarzucic, dobrze, ze o tym piszesz na dogo, bo moze inne osoby da sie w ten sposob ostrzec. A ci panswto skoro kochaja psiaka i widza w nim biewera, to moze lepiej, zeby w to dalej wierzyli;)
Mona4 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 15 Czerwiec,spotkanie Milosnikow Yorkshire terrierow w Chorzowskim Parku kultury Informacja dla Yorkomaniakow 15.06.2008 - Chorzów - Park kultury Odbedzie sie międzynarodowa wystawa ACE czyli wystaw Psow Rasowych Klubu Psa Rasowego Oprucz tego bedzie miedzynarodowa wystaw Storczykow.Pokazy szkolenia i porady weterynaryjne,aukcja bezpanskich psow z schronisk i wiele innych atrakcji. Dlatego w tym dniu chcemy zorganizowac zlot i spotkanie wlascicieli Yorkow!!!! wspulny specer z pupilami,po Chorzowskim Parku kultury i mila pogawedke przy kawce. W ubieglym roku bylo nas 20 milo spedzilismy czas ;-)) jezeli sa chetni to zapraszamy,dokladne miejsce i godzine podam gdy tylko bedzie ustalone.
Migotka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wielkie dzięki za miłe słowa :loveu::loveu::loveu: .... a do Chorzowa jedziemy , jednak chyba bez Germanii gdyż ona będzie dzieci karmiła ...:turn-l: nadzieja matką głupich ... zabiorę Ingberta i Yorczkę Lejdi ......... ale mam teraz mało czasu - stale wpatruję sie w brzuch Germanii i co dzień widzę cycki większe....:niewiem: właśnie zaczął sie 3-ci tydzień.....
Migotka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Naprawde Jolisiu masz przecudowne te pieski :loveu: ... nie dziwię się ,że Germania się zakochała :calus: a Ingbert nie chciał wracać od Ciebie do domu z nami .... Cieszę się ,że poznały się nasze pieski no i na wystawach też będziemy na siebie przyjaźnie spogladać :-x a nie tak jak ostatnio żalił się pan Miros ,że jak on wygra to nikt mu nie gratulluje a on zawsze pędzi z gratulacjami....:klacz::klacz::klacz:
Minta Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No pogadały sobie plotuchy, co to na rynku handlu psami -FE!!!!!!!!!!! walczą o byt. Handlary na targ a nie tu :mad:na forum.:lol:
artasik Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 no prosze pan z Wocławka odpowiedział na post hehe:mad:bana mu dać jak Dorotce :eviltong:
Chefrenek Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 A ciekawe skąd się dowiedział??? Ktoś z tego wątku musiał mu donieść. :babdevil;
artasik Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Jestem wróżka esmeralda hehehe :razz: i z tąd wiem heheh;)
dorota07 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 skoro zajął się ta rasą to i pewnie zagląda tu sam , aby mieć obraz sytuacji ...
Magda Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Mraulina napisał(a):Sprawdziłyście IP? :mad: Tak.... nic nie ma Jolisiu biewery przepiękne, a jakie czyściutkie! Tylko pogratulować
Chefrenek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Mraulina napisał(a):Sprawdziłyście IP? :mad: Nic nie wykazało natomiast widzę 2 rzeczy: "ktoś" kasuje swoje posty a za to mogą być karniaki to raz a dwa...artasik chyba wie coś więcej o tym tajemniczym panu z Włocławka.
Migotka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 A tu co się dzieje ???????? :snipersm: jak w jakimś kryminale :eek2: i na jakiś czas zapomnieliśmy o naszej znajomej , która ma ładne pieski a wiem z telefonu , gdyż wiele osób do mnie telefonuje z zapytaniem co sądzę o białych yoreczkach ze Strykowa :bluepaw: - podobno są ładniejsze w rzeczywistości niż na fotkach :loveu: oj !! gdybym nie miała tak daleko to bym tam pojechała zobaczyć... wczoraj zamówiłam na Alegro nawigacje ... jeszcze tylko samochód co się nie psuje i mogę podróżować... Ciekawi mnie to , kto do mnie telefonuje ???? szkoda ,że większość to panie :eviltong: :eviltong:
Chefrenek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Migotka napisał(a): Ciekawi mnie to , kto do mnie telefonuje ???? szkoda ,że większość to panie :eviltong: :eviltong: Pytasz się tak jakbyś nie wiedziała.:diabloti::diabloti::diabloti:
Fibi Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Migotka: "jakiś czas zapomnieliśmy o naszej znajomej , która ma ładne pieski a wiem z telefonu , gdyż wiele osób do mnie telefonuje z zapytaniem co sądzę o białych yoreczkach ze Strykowa :bluepaw: - podobno są ładniejsze w rzeczywistości niż na fotkach :loveu: oj!!" Tak Migotko, najladniejsze Yorki, o czym doskonale zapewne wiesz, sa jak matke kryje sie synem:cool3:, a siostre bratem:mad:No i wtedy sa najzdrowsze na świecie, bo wiadomo, ze chów w im wiekszym pokrewienstwie,to...same zalety:razz: "Ciekawi mnie to , kto do mnie telefonuje ???? szkoda ,że większość to panie :eviltong: :eviltong:" Migotko, po co te maskarady :evil_lol: i krygowanie sie;), lepiej pisz co porabiają Twoje psiaki, jak ciaza sie rozwija itp, itd. Beda male kluski czy nie beda?;) Pozdrawiam:)
Minta Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 No to znowu ja. Witam szanowne grono handlar żywym towarem. Jedna cycki suce ogląda bo sie nie moze doczekac, druga ja podziwia bo mysli , że dostanie od niej za darmo psiaka, a tu nie, to sa już policzone pieniążki, kasa musi się zgadzać. No chyba, że szanowne Panie maja pieski na kolanka i nieświadome krycia swoich suk, teraz będą rozdawały pieski za darmo, ja się piszę , poproszę jednego, jak Panie juz będą rozdawały za darmo. Co do Pana z Włocławka to mu do pięt nie dorastacie, przekupy, ten Pan jest na forum juz długo i nie z racji reklamy swoich psich interesów, jeśli ktoś ciekawy to niech poszuka, napewno gdzies to jest, jego login to Michaud, to uczciwy człowiek, przynajmniej nie rozmanża psów tylko dla pieniędzy, pyta w ogłoszeniu, a potem przywozi konkretnie na zamówienie, [tekst usunięty] Pozdrawiam.
Recommended Posts