Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='artasik']pies jest bez papierów Dał im jais papier z imonami rodziców.

a to ogloszenie tego pana

Sprzedam szczenię Biewer Yorkishe Terrier . Wiek szczenięcia to 15 tygodni, jest zaszczepiony i odrobaczony, posiada tatuaż w uszku, który odnosi się do dokumentów jakie i posiada, a potwierdzające jego rasowość . Piesek bez rodowodu, a jego pochodzenie to niemiecka hodowla.

I wszystko w temacie pochodzenie niemiecka hodowla udokumentowane?"

Ale z niego spryciarz, tak to ujal, ze nawet nie mozna mu klamstwa zarzucic, dobrze, ze o tym piszesz na dogo, bo moze inne osoby da sie w ten sposob ostrzec. A ci panswto skoro kochaja psiaka i widza w nim biewera, to moze lepiej, zeby w to dalej wierzyli;)

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

15 Czerwiec,spotkanie Milosnikow Yorkshire terrierow w Chorzowskim Parku kultury
Informacja dla Yorkomaniakow

15.06.2008 - Chorzów - Park kultury Odbedzie sie międzynarodowa wystawa ACE czyli wystaw Psow Rasowych Klubu Psa Rasowego
Oprucz tego bedzie miedzynarodowa wystaw Storczykow.Pokazy szkolenia i porady weterynaryjne,aukcja bezpanskich psow z schronisk i wiele innych atrakcji.

Dlatego w tym dniu chcemy zorganizowac zlot i spotkanie wlascicieli Yorkow!!!! wspulny specer z pupilami,po Chorzowskim Parku kultury i mila pogawedke przy kawce.

W ubieglym roku bylo nas 20 milo spedzilismy czas ;-)) jezeli sa chetni to zapraszamy,dokladne miejsce i godzine podam gdy tylko bedzie ustalone.

Posted

Wielkie dzięki za miłe słowa :loveu::loveu::loveu: .... a do Chorzowa jedziemy , jednak chyba bez Germanii gdyż ona będzie dzieci karmiła ...:turn-l: nadzieja matką głupich ... zabiorę Ingberta i Yorczkę Lejdi ......... ale mam teraz mało czasu - stale wpatruję sie w brzuch Germanii i co dzień widzę cycki większe....:niewiem: właśnie zaczął sie 3-ci tydzień.....

Posted

Naprawde Jolisiu masz przecudowne te pieski :loveu: ... nie dziwię się ,że Germania się zakochała :calus: a Ingbert nie chciał wracać od Ciebie do domu z nami .... Cieszę się ,że poznały się nasze pieski no i na wystawach też będziemy na siebie przyjaźnie spogladać :-x a nie tak jak ostatnio żalił się pan Miros ,że jak on wygra to nikt mu nie gratulluje a on zawsze pędzi z gratulacjami....:klacz::klacz::klacz:

Posted

No pogadały sobie plotuchy, co to na rynku handlu psami -FE!!!!!!!!!!! walczą o byt. Handlary na targ a nie tu :mad:na forum.:lol:

Posted

Mraulina napisał(a):
Sprawdziłyście IP?

:mad:

Tak.... nic nie ma

Jolisiu biewery przepiękne, a jakie czyściutkie! Tylko pogratulować

Posted

Mraulina napisał(a):
Sprawdziłyście IP?

:mad:

Nic nie wykazało natomiast widzę 2 rzeczy:

"ktoś" kasuje swoje posty a za to mogą być karniaki to raz a dwa...artasik chyba wie coś więcej o tym tajemniczym panu z Włocławka.

Posted

A tu co się dzieje ???????? :snipersm: jak w jakimś kryminale :eek2: i na jakiś czas zapomnieliśmy o naszej znajomej , która ma ładne pieski a wiem z telefonu , gdyż wiele osób do mnie telefonuje z zapytaniem co sądzę o białych yoreczkach ze Strykowa :bluepaw: - podobno są ładniejsze w rzeczywistości niż na fotkach :loveu: oj !! gdybym nie miała tak daleko to bym tam pojechała zobaczyć... wczoraj zamówiłam na Alegro nawigacje ... jeszcze tylko samochód co się nie psuje i mogę podróżować...

Ciekawi mnie to , kto do mnie telefonuje ???? szkoda ,że większość to panie :eviltong: :eviltong:

Posted

Migotka napisał(a):

Ciekawi mnie to , kto do mnie telefonuje ???? szkoda ,że większość to panie :eviltong: :eviltong:

Pytasz się tak jakbyś nie wiedziała.:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Migotka: "jakiś czas zapomnieliśmy o naszej znajomej , która ma ładne pieski a wiem z telefonu , gdyż wiele osób do mnie telefonuje z zapytaniem co sądzę o białych yoreczkach ze Strykowa :bluepaw: - podobno są ładniejsze w rzeczywistości niż na fotkach :loveu: oj!!"

Tak Migotko, najladniejsze Yorki, o czym doskonale zapewne wiesz, sa jak matke kryje sie synem:cool3:, a siostre bratem:mad:No i wtedy sa najzdrowsze na świecie, bo wiadomo, ze chów w im wiekszym pokrewienstwie,to...same zalety:razz:

"Ciekawi mnie to , kto do mnie telefonuje ???? szkoda ,że większość to panie :eviltong: :eviltong:"

Migotko, po co te maskarady :evil_lol: i krygowanie sie;), lepiej pisz co porabiają Twoje psiaki, jak ciaza sie rozwija itp, itd. Beda male kluski czy nie beda?;)
Pozdrawiam:)

Posted

No to znowu ja. Witam szanowne grono handlar żywym towarem. Jedna cycki suce ogląda bo sie nie moze doczekac, druga ja podziwia bo mysli , że dostanie od niej za darmo psiaka, a tu nie, to sa już policzone pieniążki, kasa musi się zgadzać. No chyba, że szanowne Panie maja pieski na kolanka i nieświadome krycia swoich suk, teraz będą rozdawały pieski za darmo, ja się piszę , poproszę jednego, jak Panie juz będą rozdawały za darmo. Co do Pana z Włocławka to mu do pięt nie dorastacie, przekupy, ten Pan jest na forum juz długo i nie z racji reklamy swoich psich interesów, jeśli ktoś ciekawy to niech poszuka, napewno gdzies to jest, jego login to Michaud, to uczciwy człowiek, przynajmniej nie rozmanża psów tylko dla pieniędzy, pyta w ogłoszeniu, a potem przywozi konkretnie na zamówienie, [tekst usunięty] Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...