Migotka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Mraulina napisał(a):My - to jest Miutka i ja oraz dziewczyna, która ma psa od Miutki - wybieramy się do Chorzowa. Pies będzie wystawiany, a ja i Miutka wystawimy się na widok publiczny. Eksterierowo jesteśmy przeciętne i podpadamy pod klasę weteranów, ale zawsze! I biewery se obejrzymy. O to super :multi: !! nareszcie się spotkamy ... i zobaczysz na żywo nasze Biewery ... nie wiem czy wezmę Germanie bo mam :turn-l: nadzieję ,że będzie karmiącą :smhair2: matką akurat , ale fotki maluszków przywiozę.....
Fibi Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Jolisiu, jakie piekne dziewczynki:), szkoda, ze do Wrocka mam tak daleko, bo chetnie bym je poznala osobiscie, gratulacje!!! jolisia34 napisał(a):http://img516.imageshack.us/img516/5936/collage6ka4.jpg laleczki po prostu, takie slodziaki, ze trudno sie nie zakochac, maja piekne pyszczki i wlosy:) jolisia34 napisał(a):http://img153.imageshack.us/img153/8444/pieski2310co4.jpg szkoda tylko, ze beda dla siebie w jednej klasie konkurentkami;)
Mona4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 kiedy bedzie wystawa w chorzowie! wpadne wam pokibicowac:loveu:
dorota07 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 nadrobiłam zaległości , i musze powiedzieć ,że nie bardzo rozumię po cholere Wam białe yorki :shake::shake:? atmosfera się wyklarowała , ładne fotki, po co draki i zgryźliwości , a fotki Migotki piesków w akcie płodzenia dają dowód na to że nie kombinuje np. z maltańczykiem ...:lol:;);):cool3:
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Mi też kłótni nie brakuje, tak jest o wiele przyjemniej i zaglądam tu by nowe fotki zobaczyć i poczytać co u was słychać a nie zaglądam tu by zobaczyć kogo znów się tu powyzywało albo kogo obraziło:shake: Tak też proszę kolejne fotki:)
BIEWERKA Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Też jestem tego zdania że za zwadami mi nie tęskno :shake::shake: Bardzo się cieszę że coraz więcej u nas biewerków, i mam nadzieje że będzie ich więcej i więcej. Bo ja je poprostu uwielbiam :loveu::loveu::loveu: No i na wystawach zacznie się tłok hehehe :multi::multi: No Migotko już nie będziesz rodzynkiem na wystawach :lol::lol::lol::lol::lol: Mam nadzieje że i ja się z wami na wystawie spotkam :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Mraulina Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Na wystawach będzie walka o rasę i certyfikaty. Krew się poleje!
Patikujek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 I futro będą sobie z łebków psiaki rwać:evil_lol:
BIEWERKA Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Oj dziewczyny nie mówcie tak bo się jeszcze wystraszę :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No ale będzie ciekawie, ja już nie mogę się doczekać Teraz pojadę gdieś na wystawę by zobaczyć jak to jest ;););) Jeszcze niogdy nie byłam za wystawie nie wiem jak to wygląda i co tam trzeba zrobić No ja mam jeszcze czas, ale wolę wiedzić coś juz wcześniej :roll::roll::roll: A może sa jakieś książki,poradniki jak przygotowac psa do wystaw może coś polecicie Bo szczeniaka to chyba trzeba już od małego uczyć :razz::razz::razz:
Patikujek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Na pewno musisz już od szczeniaka uczyć stania w odpowiedniej postawie, oraz ładnego chodzenia na ringówce i wiadomo że do zabiegów pielęgnacyjnych trzeba psiaka przyzwyczajać:)
Migotka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Przeglądałam tak fotki z zeszłego roku i porównywałam swoje Biewery .... A tu Germania na moim stole trymerskim. A jakie łapki ma tam Ingbert białe ... ale włoski naprawde króciutkie ...
BIEWERKA Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 He he no fajne psiaki ja już nie mogę się doczekać jak po swoje pojadę ;)
jolisia34 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 A jakie śliczne te króciutkie włoski:diabloti:W każdym wydaniu Twoje Biewerki są piękne:loveu:
artasik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Widziałam foty psa kupionego od faceta z Wocławka ja pierdziele ale się nacieli ludzie tyle kasy dali. Jeszcze ten facio im kit puscił ze moga psa bez papierow zarejestrowac. Nawet tatuaż pies ma Psy Doroty przy tym psie to cudenka.:mad:odblokować Dorotke:loveu: Fotek nie umieszcze oczywiscie bez zgody właściciela ale moge wysłac na gg:evil_lol:
jolisia34 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Widziałam te fotki,to nie Biewer to wielorasowiec jakiś!!!Ale ludzie są naiwni 2,5tyś za psa bez papierów dać.A potem płaczą,że rośnie jakiś mieszaniec:placz:.
jolisia34 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 To już nie chodzi o to,czy piesek ten jest ładny czy nie,bo to kwestia gustu.Ale jak można tak oszukiwać ludzi,sprzedając takie psy jako Biewery za grube pieniądze.Teraz się zaczną spzredawać podróbki,aż strach mysleć:mad::mad:
BIEWERKA Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja słyszałam że on wciska kit że te psy można zarejestrować
Fibi Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 artasik napisał(a):http://img381.imageshack.us/img381/8025/obraz0513kn7.jpg Oto ten "Biewer":crazyeye: on wyglada na mieszanke bialego sznaucerka z yorkiem, ale nie to mnie ciekawi, bo podrobek zwyklych yorkow tez jest od groma, tylko skad masz to zdjecie?????? I dlaczego od razu piszac o tym facecie przeciwstawiasz go innej osobie hodujacej nierasowe psy? Zeby ludzie woleli od niej kupic niz od pana z Wloclawka, jesli ich nie stac na import rodowodowego biewera, ani jedne psy ani drugie nie sa biewerami, tylko psami w typie, troche je przypominajacymi, blizsze lub dalsze wzorcowi:shake::shake::shake:
artasik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 fotke mam od tych panstwa co go kupili.Oni sa przekonani ze to rasowy pies bo ten pan co im sprzedał dał i papier z udokumentowanym pochodzeniem.
Chefrenek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 artasik napisał(a):Widziałam foty psa kupionego od faceta z Wocławka ja pierdziele ale się nacieli ludzie tyle kasy dali. Jeszcze ten facio im kit puscił ze moga psa bez papierow zarejestrowac. Nawet tatuaż pies ma Psy Doroty przy tym psie to cudenka.:mad:odblokować Dorotke:loveu: Fotek nie umieszcze oczywiscie bez zgody właściciela ale moge wysłac na gg:evil_lol: artasik napisał(a):fotke mam od tych panstwa co go kupili.Oni sa przekonani ze to rasowy pies bo ten pan co im sprzedał dał i papier z udokumentowanym pochodzeniem. To w końcu ma papiery czy nie?
artasik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 W sumie fibi masz racje nie o to mi chodziło...dobrze ze to wychwyciłaś tak to jest jak kupuje sie psa bez papierów :crazyeye:w sumie piesek jest kochany i jest mu tam dobrze i to chyba najważniejsze
artasik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 pies jest bez papierów Dał im jais papier z imonami rodziców. a to ogloszenie tego pana Sprzedam szczenię Biewer Yorkishe Terrier . Wiek szczenięcia to 15 tygodni, jest zaszczepiony i odrobaczony, posiada tatuaż w uszku, który odnosi się do dokumentów jakie i posiada, a potwierdzające jego rasowość . Piesek bez rodowodu, a jego pochodzenie to niemiecka hodowla. I wszystko w temacie pochodzenie niemiecka hodowla udokumentowane?
jolisia34 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jakie dokumenty mogą potwierdzić pochodzenie pieska jak nie rodowód?Skąd pewność,że to piesek po tych czy innych rodzicach?Ten Pan po prostu jest zwykłym handlarzem i naciągaczem,bo widać że te pieski to mieszańce.Ale nie rozumiem ludzi którzy kupują tak drogie psy bez rodowodu,wcale mi ich nie szkoda.Ja myślę,że Artasik pisząc o białych yorkach P.Doroty,chciała tylko porównać.Nic złego pewnie nie miała na mysli.
Recommended Posts