Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rambo małym pieskiem jest i trza było podstawić mu kocyk :loveu::loveu::loveu:

Spacer na sikanie koło bombowca....

Spacer na siusiu ... w tle wiatraki energii odnawialnej.

Posted

:-o:-o:-o:-o o prosze nikt się nie kłuci i zrobiło się nudno w tym topiku ........ jednak białeyorki czyniła topik atrakcyjniejszym , więc nie mogę sie doczekać kiedy ją wkońcu odblokują ???????????:multi: :multi: :multi:

Moja Germania ukradła mi sernik z ławy :p czyżby lubiła słodkie ????? to na dziwczynki podobno :thumbs:

Posted

Cicho tu zawsze,bo tak naprawdę niewiele osób obchodzą Biewery;) .Większość szuka tu sposobności do kłótni.Nie ma Białeyorki,to nie ma na tematu:shake:

Posted

ufff - ale dobrodziejstwa XXI wieku !!!!!!! .....siedzę sobie w koszuli nocnej przy kompie popijam ziółeczna na spokojność i nie wychodząc z domu wysłałam i wpłaciłam wszytko na IV Międz. Wystawe .Psów Ras. we Wrocławiu ........oj gdzie te czasy kolejkowe ?? w kolejce można było sie dowiedzieć co robił sąsiad w nocy , podsłuchać nowy przepis na babke czy kto na co umarł....... no i przedewszystkim wtenczas byłam b. młoda

A więc jedziemy ...20 kwietnia br :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

My - to jest Miutka i ja oraz dziewczyna, która ma psa od Miutki - wybieramy się do Chorzowa. Pies będzie wystawiany, a ja i Miutka wystawimy się na widok publiczny. Eksterierowo jesteśmy przeciętne i podpadamy pod klasę weteranów, ale zawsze!
I biewery se obejrzymy.

Posted

Oj ja też muszę się przejechać na wystawę by wiedzieć jak to jest.:cool3::cool3::cool3:

No muszę już się powoli wprawiać :loveu::loveu::loveu::loveu:

Jedyne czego się boję to tych papilotów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Migotko,spotkamy się we Wrocławiu:multi::multi:.Ja będę wystawiać Leylę i Lusię w klasie szczeniąt się jeszcze załapią:loveu:.Nie mogę się doczekać spotkanka:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...