Patikujek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ale fajne zbiorowisko zebr(czy zeber nie wiem a może zebrów) Taki biało czarny świat, śliczne są:loveu: słodki widok
Migotka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No i prosze !!!! zostałam w tyle .... tak pieknych :crazyeye: Biewerów to ja jeszcze nie :shake::shake::shake: widziałam ... oby tak dalej ... szykuje sie w Polsce naprawde wysoki poziom hodowli Biewerów :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jolisia ma naprawde super gust i oko .... będą przesliczne dzieci i rasa o wspaniałym wzorcu .... :laola: już widzę te wspaniałe wystawy :drink1: jak będziemy walczyć na ringach ..:olympic: ale bedzie fajnie.......
Patikujek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Prześliczne są wszystkie:loveu: takie mają słodziutkie pyszczki Ale wydaje mi się że biewery sa masywniejsze od zwykłych yorków?? chyba że to ten włos takie wrażenie daje??
Guest Agata_B Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='BIEWERKA']http://images32.fotosik.pl/157/cbd36ee088049e53med.jpg A MOJA SURII WŁAŚNIE GUBI ZABKI http://images29.fotosik.pl/165/39c0ce5743b78a59med.jpg http://images26.fotosik.pl/166/2313a02534fbb5e0med.jpg Mam pytanie, ty chcesz ją rozmnażac?
jolisia34 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Nie są masywniejsze,mam yorki dla porównania.Tak samo jak w zwykłych yorkach są osobniki większe i mniejsze.:razz: Migotko Twoje psiurki są cudne:loveu: i to od nich wszystko się zaczęło,nie zapominaj!Szkoda tylko że tak mało fotek wstawiasz ostatnio:mad:Wstawiaj piękności szybciutko:evil_lol:
Chefrenek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Migotka napisał(a):szykuje sie w Polsce naprawde wysoki poziom hodowli Biewerów tia dopóki nie zostaną spaprane przez mądrych hodowców i pseudohodowców.
Migotka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Narazie Biewery to bliskie imbredy ( w niektórych przypadkach ), więc nie ma co ich miniaturyzować , ale jestem pewna ,że kiedy zacznie sie "popyt" na miniaturki to powtórzy sie historia taka sama jak z Yorkami... chodowcy będą ścigać sie z " produkcją " karłowatych nieszczęść...:cool3:
Patikujek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Agatko proszę Cię nie zaczynajmy od początku tego tematu
Migotka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Oj nie polecałabym koszy wiklinowych dla piesków :shake: ... zwłaszcza tych młodych :shake: ...Mojej znajomej piesek tak gryzł koszyczek ,że kawałek wikliny przeszło mu przez podniebienie i wyszło okiem ......:placz::placz::placz::placz: niestety oka nie dało sie uratować , inny szczeniak odszedł za TM po sekcji okazało sie ,że w jelitkach miał kawałek wikliny :placz::placz:...
Izabela124. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Zobaczcie to link usunięty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :angryy::angryy: i i8nne przedmioty tego sprzedajacego
Guest Agata_B Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Patikujek napisał(a):Agatko proszę Cię nie zaczynajmy od początku tego tematuOk przepraszam, ale jak ja widze takiego psa to od razu mi na mysl to przychodzi. Nie wiem jak wy ale ja uważam że ten 'Biewer' nie powinien byc rozmnazany ;)
Migotka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A Jolisia na mnie pokrzyczała i kazała mi wstawic fotki Germania chowa sie pod tapczanem...
jolisia34 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No wreszcie,ja jestem w nim zakochana.Ten malutki pycholek i uszka:loveu:.Wyciągaj Germanię spod kanapy i sesję prosimy:eviltong:
Migotka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jutro Germania będzie miała sesje zdjęciową-pierw kąpiel...:cool3:
Patikujek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Piękniusie foty:loveu http://img403.imageshack.us/img403/790/kapiel097yx7.jpg Piękna fotka, ten włos:loveu:
jolisia34 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Śliczny chłopczyk,myślę że z Luśką by ładną parkę stworzyli,bo ona jaśniutka a on ciemny:loveu: Nie wygląda tak pieknie,bo jest po wariacjach w ogrodzie:diabloti:
Migotka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Pokazałam Ingbertowi nażeczoną :loveu::loveu::loveu: oblizał się :iloveyou::iloveyou::iloveyou: :Dog_run::Dog_run:
Recommended Posts