Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i prosze !!!! zostałam w tyle .... tak pieknych :crazyeye: Biewerów to ja jeszcze nie :shake::shake::shake: widziałam ... oby tak dalej ... szykuje sie w Polsce naprawde wysoki poziom hodowli Biewerów :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jolisia ma naprawde super gust i oko .... będą przesliczne dzieci i rasa o wspaniałym wzorcu .... :laola:

już widzę te wspaniałe wystawy :drink1: jak będziemy walczyć na ringach ..:olympic: ale bedzie fajnie.......

Posted

Prześliczne są wszystkie:loveu:
takie mają słodziutkie pyszczki
Ale wydaje mi się że biewery sa masywniejsze od zwykłych yorków?? chyba że to ten włos takie wrażenie daje??

Posted

Nie są masywniejsze,mam yorki dla porównania.Tak samo jak w zwykłych yorkach są osobniki większe i mniejsze.:razz:
Migotko Twoje psiurki są cudne:loveu: i to od nich wszystko się zaczęło,nie zapominaj!Szkoda tylko że tak mało fotek wstawiasz ostatnio:mad:Wstawiaj piękności szybciutko:evil_lol:

Posted

Migotka napisał(a):
szykuje sie w Polsce naprawde wysoki poziom hodowli Biewerów

tia dopóki nie zostaną spaprane przez mądrych hodowców i pseudohodowców.

Posted

Narazie Biewery to bliskie imbredy ( w niektórych przypadkach ), więc nie ma co ich miniaturyzować , ale jestem pewna ,że kiedy zacznie sie "popyt" na miniaturki to powtórzy sie historia taka sama jak z Yorkami... chodowcy będą ścigać sie z " produkcją " karłowatych nieszczęść...:cool3:

Posted

Oj nie polecałabym koszy wiklinowych dla piesków :shake: ... zwłaszcza tych młodych :shake: ...Mojej znajomej piesek tak gryzł koszyczek ,że kawałek wikliny przeszło mu przez podniebienie i wyszło okiem ......:placz::placz::placz::placz: niestety oka nie dało sie uratować , inny szczeniak odszedł za TM po sekcji okazało sie ,że w jelitkach miał kawałek wikliny :placz::placz:...

Guest Agata_B
Posted

Patikujek napisał(a):
Agatko proszę Cię nie zaczynajmy od początku tego tematu
Ok przepraszam, ale jak ja widze takiego psa to od razu mi na mysl to przychodzi.
Nie wiem jak wy ale ja uważam że ten 'Biewer' nie powinien byc rozmnazany ;)

Posted

Śliczny chłopczyk,myślę że z Luśką by ładną parkę stworzyli,bo ona jaśniutka a on ciemny:loveu:

Nie wygląda tak pieknie,bo jest po wariacjach w ogrodzie:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...