Migotka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Zajęta jestem przygotowaniami do imprezy mojego starego... ale widze ,że tu czymś dzielono a mnie ominieto :cool3::cool3::cool3: . Ja na wystawy będę jeździła pomimo nabytych uprawnien... zdjęcia będą niedługo nawet z randki Germanii ... a teraz szybciutko pochwale sie nowym zakupem jakiego dokonałam na sesje zdjeciowa letnią Jak narazie to Ingbert zrobił sobie z tego domku niezłe WC...widziałam podobny domek na stronce niem. no i oczywiście zmałpowałam .... cdn...
Patikujek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No a co, pies na łańcuch i do budy, niech pilnuje domu:evil_lol:
dorota07 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Patikujek napisał(a):Czyli widzę, że nie tylko ja ciekawego maila dostałam:evil_lol: :shake: do mnie nic nie przyszło:shake:
iberia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 zainspirowana ogłoszeniami na allegro o Biwerach sprzedawanych przez pompeo otworzyłam link do wikipedi który podała jako wzorzec rasy i oto co tam wycztałam Ten artykuł wymaga uzupełnienia źródeł podanych informacji. Aby uczynić go weryfikowalnym, należy podać przypisy do materiałów opublikowanych w wiarygodnych źródłach. Yorkshire Terrier Biewer jest to odmiana Yorkshire Terriera. Różni się od niego tylko kolorami. Szczeniaki biewerki są zazwyczaj białe z plamami ubarwienia yorkowego bądź mają białe plamy na podbrzuszu. Są czarno - biało złote. Rozpowszechnione w Niemczech, W Polsce jest Unikatowa coraz częściej pożądana przez Hodowców. Historia [edytuj] Państwo Biewer miali hodowlę Yorkshire. Poprzez wadę genetyczną, bądź jakieś pomyłki urodziły się im Yorkshire z białymi łatami. Bardzo im się spodobały więc zaczeli je hodować. Może ktoś bardziej znający się na biwerach poprawi i uzupełni ten wpis
Migotka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Prosze jaki widok można teraz spotkać będąc na spacerze ...... aż miło popatrzeć i to nie podróby jakieś tam .... tylko same psiurki z rodowodem ... my właściciele Biewerów ( ci niezawistni ) tworzymy już mały niepisany KLUB BIEWERÓW gdzie dzielimy sie swoimi doświadczeniami i spostrzeżeniami nienarażając sie wzajemnie na drwiny o usmieszki zawistnych..... Oby tak dalej a spraw wspolnie nas nurtujacych mamy sporo ...
dorota07 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 dorota07 napisał(a):. Wolałabym na prawdę pooglądac sobie dorobek polskich hodowców Biewera a nie coś co się tylko nazywa ... :multi::multi: no teraz jest co obejrzeć ,
ladyyork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jakie one piękne :loveu:, jak ja bym chciała takiego psiaka z papierami:placz:jednak mnie nie stać
jolisia34 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ojjj,tak wszyscy poczuli przedwiośnie,jak miło pobiegać po trawce:eviltong::eviltong::eviltong:
Magda Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Śliczne są te psy:loveu: Naprawdę trzymam kciuki za szybki rozwój rasy.
ladyyork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Magda_Miki napisał(a):Śliczne są te psy:loveu: Naprawdę trzymam kciuki za szybki rozwój rasy. Ja też , ja też:loveu:
Hania:) Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Wiecie, jak sobie oglądam te biewerki to dochodze do wniosku, że to są takie yorki, których nie powinno się strzyc. To właśnie we włoskach cały ich urok.
jolisia34 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Charlie zamiast się bawić wygrzewa się na słonku:lol:
ladyyork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Kurcze nie wiedziałąm że biewery chodzą po drzewach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
iberia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='jolisia34']http://img297.imageshack.us/img297/4231/collage37yn5.jpg:mad: Ale one slicz :loveu:
kajasako Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Nie mam yorkow, ale ten watek sledze ot chocby dla poprawienia sobie samopoczucia czytajac wypowiedzi bialeyorki. A dzisiaj znalazlem jeszcze cos ciekawszego.Nie krzyczcie tylko,ze to nie to miejsce, ale nie wiem gdzie wkleic ten link link usunięty Jesli narobilam zamieszania przepraszam
dorota07 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 tylko ubić tą babe...:mad::mad::mad:nic więcej nie napisze, niedługo sprzeda słonia bez trąby w wydaniu mini....:cool1::cool1:ciekawe ile naiwniaków sie na to weźmie???:placz::placz::shake::shake:
Magda Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='kajasako']Nie mam yorkow, ale ten watek sledze ot chocby dla poprawienia sobie samopoczucia czytajac wypowiedzi bialeyorki. A dzisiaj znalazlem jeszcze cos ciekawszego.Nie krzyczcie tylko,ze to nie to miejsce, ale nie wiem gdzie wkleic ten link link usunięty Jesli narobilam zamieszania przepraszam Wcześniej też już było na ten temat;) Nie umieszczamy na forum linków do aukcji
dorota07 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Magda_Miki'] Naprawdę trzymam kciuki za szybki rozwój rasy. :shake:byle nie za szybki , żeby nie było to ze szkodą dla rasy:cool1: cytat ... Wiecie, jak sobie oglądam te biewerki to dochodze do wniosku, że to są takie yorki, których nie powinno się strzyc. To właśnie we włoskach cały ich urok. i tego sie obawiam, niestety co drugiego yorka muszę potraktować maszyną do zera bo nieudolność właścicieli doprowadza do katastrofy.:roll::roll:
Recommended Posts