Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale super na Alegratce reklamowane są Biewery.....sama nie wiem czy ich nie dogonić ????? i też zareklamować .Podobnie reklamowałam jadąc na wystawy i miałam poczte zawaloną prośbami o darowanie jednego z Biewerów dla chorych .Przekonałam sie jakie to mamy strasznie niedomagajace społeczeństwo :placz::placz::placz:

• 2 weeks later...
Posted

Mój Boże jaka tu cisza ,napewno za mną tęskniłyście.Ja za wami nie bardzo miałam troche porodów zapewne o tym wiecie,więc czas szybko leciał a kara swoją drogą nie słuszna i chyba wam wstyd że to ja jednak miałam racje.

Posted

białeyorki napisał(a):
Mój Boże jaka tu cisza ,napewno za mną tęskniłyście.Ja za wami nie bardzo miałam troche porodów zapewne o tym wiecie,więc czas szybko leciał a kara swoją drogą nie słuszna i chyba wam wstyd że to ja jednak miałam racje.

BARDZO !!!!!...

Posted

białeyorki napisał(a):

Gratuluję maluszków.Są boskie!:loveu:

Posted

O prosze !!!!!!!!!! wątek zamarł na czas kary .........jak białeyorki powróciła to aże miło :multi::multi::multi: .....:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: a ja leże z grypą i chętnie poczytam nowości :krach:

To już 3 grypa tej zimy...

Posted

Moonek- sliczny kawaler Ci rośnie , myślę ,że spotkamy się na wystawie we Wrocławiu - nie koniecznie na ringu ale choć na rodzinnej fotce...:multi:

Posted

białeyorki napisał(a):
Monek jak spodkasz sie na wystawie skoro masz biewera od pompei a ona kryje swoje biewerki moim pieskiem.

Chefrenek napisał(a):
A to dobre.:-o

Ja nie wiem....jakoś nie mogę zrozumieć tego tekstu:hmmmm:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ja nie wiem....jakoś nie mogę zrozumieć tego tekstu:hmmmm:

białeyorki sugeruje, że Moonek ma biewera od pompeo, która kryje swoje szuczki jej psem :shake:

Posted

chemicalo napisał(a):
białeyorki sugeruje, że Moonek ma biewera od pompeo, która kryje swoje szuczki jej psem :shake:

Dzięki za wyjaśnienie, bo już zwątpiłam:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...