Mraulina Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Migotko - najdowcipniejszym człowiekiem na tym forum.
Migotka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale super na Alegratce reklamowane są Biewery.....sama nie wiem czy ich nie dogonić ????? i też zareklamować .Podobnie reklamowałam jadąc na wystawy i miałam poczte zawaloną prośbami o darowanie jednego z Biewerów dla chorych .Przekonałam sie jakie to mamy strasznie niedomagajace społeczeństwo :placz::placz::placz:
karika Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No tak jest reklama biewerów i od białeyorki ,to ostatnie zdjęcie to chyba siostra od białe yorki jak mnie pamięc nie myli .
białeyorki Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Mój Boże jaka tu cisza ,napewno za mną tęskniłyście.Ja za wami nie bardzo miałam troche porodów zapewne o tym wiecie,więc czas szybko leciał a kara swoją drogą nie słuszna i chyba wam wstyd że to ja jednak miałam racje.
Kincia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 białeyorki napisał(a):Mój Boże jaka tu cisza ,napewno za mną tęskniłyście.Ja za wami nie bardzo miałam troche porodów zapewne o tym wiecie,więc czas szybko leciał a kara swoją drogą nie słuszna i chyba wam wstyd że to ja jednak miałam racje. BARDZO !!!!!...
bajadera Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Kincia napisał(a):BARDZO !!!!!... Czy to ironia czy uczucia rzeczywiste ?
Kincia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 bajadera napisał(a):Czy to ironia czy uczucia rzeczywiste ? A jak myslisz?
jolisia34 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 białeyorki napisał(a):Mój Boże jaka tu cisza ,napewno za mną tęskniłyście.Ja za wami nie bardzo miałam troche porodów zapewne o tym wiecie,więc czas szybko leciał a kara swoją drogą nie słuszna i chyba wam wstyd że to ja jednak miałam racje. Gratuluję maluszków.Są boskie!:loveu:
Chefrenek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Tylko cosik warunki mają kiepskie. Stary koc i skrzynka po pomidorach.
jolisia34 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ale śliczny,uszka stoją jak radarki:evil_lol:.
pysiulka86 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Moonek gratuluje uroczego kawalera :loveu:
Migotka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 O prosze !!!!!!!!!! wątek zamarł na czas kary .........jak białeyorki powróciła to aże miło :multi::multi::multi: .....:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: a ja leże z grypą i chętnie poczytam nowości :krach: To już 3 grypa tej zimy...
białeyorki Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 To chyba pora go zmienić na coś komkretnego?
filonek_bezogonek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wiecie co ... z powrotami niektorych osob na forum jest jak z atakami terrorystycznymi, jak im sie da tylko "pole do działania' od razu o tragedię nietrudno - daj terroryscie samolot a zrobi powtorkę z 11 września ....
Migotka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Moonek- sliczny kawaler Ci rośnie , myślę ,że spotkamy się na wystawie we Wrocławiu - nie koniecznie na ringu ale choć na rodzinnej fotce...:multi:
Moonek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :hand:Z największą przyjemnością Migotko :) 27-28 września, jeszcze kawałek czasu. Z niecierpliwością czekam
białeyorki Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Monek jak spodkasz sie na wystawie skoro masz biewera od pompei a ona kryje swoje biewerki moim pieskiem.
Chefrenek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 białeyorki napisał(a):Monek jak spodkasz sie na wystawie skoro masz biewera od pompei a ona kryje swoje biewerki moim pieskiem. A to dobre.:-o
Magda Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 białeyorki napisał(a):Monek jak spodkasz sie na wystawie skoro masz biewera od pompei a ona kryje swoje biewerki moim pieskiem. Chefrenek napisał(a):A to dobre.:-o Ja nie wiem....jakoś nie mogę zrozumieć tego tekstu:hmmmm:
chemicalo Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Magda_Miki napisał(a):Ja nie wiem....jakoś nie mogę zrozumieć tego tekstu:hmmmm: białeyorki sugeruje, że Moonek ma biewera od pompeo, która kryje swoje szuczki jej psem :shake:
Magda Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 chemicalo napisał(a):białeyorki sugeruje, że Moonek ma biewera od pompeo, która kryje swoje szuczki jej psem :shake: Dzięki za wyjaśnienie, bo już zwątpiłam:cool1:
Recommended Posts