Mraulina Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Cośduży ten pomocnik... i w typie rasowym piesków .... no, tego...
Migotka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Mnie to dzisiaj też :placz: nie jest do smiechu, a takie super goloneczko na piwie miało być :placz: , to są rezultaty cywilizacji czyli - netu dla niepełnosprawnych :wallbash:
Mraulina Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Podzielam Twoje upodobania kulinarne, Migotko.
Moonek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Zaproszenie na obiad... Mnie to dzisiaj też :placz: nie jest do smiechu, a takie super goloneczko na piwie miało być :placz: , to są rezultaty cywilizacji czyli - netu dla niepełnosprawnych :wallbash: Temat Forum:York biewer a la pom pon Nice
Migotka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Właśnie przez te Biewery przypaliło mi sie to golonko :placz::placz::placz:, siedze stale na tremacie - Biewer Yorkshire a la pom pon, śledzę tematy na całym świecie tłumacze z jęz . niemieckiego na polski ( automatycznym tłumaczem ) i dowiaduję się coraz to nowszych wiadomości...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.. ale śmiesznie tłumaczy ten automat :roflt::roflt::roflt:.
pokoik1 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Moonek napisał(a):Temat Forum:York biewer a la pom pon Nice Troszkę więcej poczucia humoru :cool3:. Migotko, niech weźmie przykład z Ciebie, potrafisz się śmiać nawet z siebie samej ;)
Mona4 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Byla piekna miala przeslo 100 lat, przechodzila w naszej rodzinie z pokolenia na pokolenie:placz::placz::placz: sygnowana lampa rosenthala. gdy ja siedzialam na dogo moje potworki urzadzily sobie zabawe.efektem tej zabawy jest to. oddam wandale zadarmo !!
koregra Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 oj niecekawie :cool1: Dużo cierpliwości trzeba mieć i opanowania;)
Jagódka&Uzi Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ojojojojoj ja bym wymiękła bo bardzo przywiązuję się do rzeczy..choc mowi się, że lampa rzecz nabyta..
Migotka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Drogie Koleżanki i Drodzy Koledzy !!! w ciągu ostatnich kilku tygodni, otrzymałam wiele zabawnych zdjęć,skeczy i dowcipów, które przesłałam do swoich znajomych i przyjaciół,którzy - jak sądziłam - mają wystarczające poczucie humoru, żeby je właściwie odebrać.Niestety, wygląda na to, ze kilka osób nie podziela mojego humoru.Otrzymałam parę uwag odnośnie płytkości tematycznej, braku respektu dla nierówności genetycznych, rasowych i innych. JEST MI PRZYKRO!!!! Dlatego tez, od dzisiaj, wysyłam tylko obrazki zabytkowych budowli,ciekawostek przyrodniczych i innych zabytków kulturalnych, które mają cechy edukacyjne.Załączam zdjęcie malowniczego mostu Pont Neuf w Tuluzie, Francja.Pozdrawiam
Mona4 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 oj,niepowiem ale normalnie lezka mi sie pokazla w oku,teraz przedkowie beda mnie w nocy straszyc:shocked!::shocked!::evil_lol: wsciekla bylam jak osa,a wandale mieli to gdzies:mad: Z psami to jak z malymi dziecmi,nigdy niewiadomo co zmajstruja:shake:
Mona4 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Migotko nieprzejmuj sie sa ludzie i ludzie :shake: znam takich osobiscie.Wyslalam znajomym link do kabaretu a oni sie obrazili:crazyeye: tylko o co? http://www.milanos.pl/video.php?cat=4&id=0062
grasia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 dobra dobra to da się pogodzić ...małżonkowie podziwiają most tylko z tym wyjątkiem ,że żona część górną fotografii ,a mąż część dolną hahahaha
dorota07 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Migotka tak trzymaj a przypuszczam , że z poczuciem humoru znacznie więcej tu osób zagląda niż bez...a ponuraki niech się schowają do a tak nawiasem co złego jest w golonce??? toc to palce lizać jak dobrze zrobiona,
Mraulina Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Popieram w całej rozciągłości. I czekam na info o miocie Azumi. Ale by było śmiesznie, gdyby pierwszy miot był od \ wojej suni, Migotko! :cool3:
mery Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Migotko! Ty wiesz, I LOVE YOU !!! :loveu: Tylko nam się nie zmieniaj!
bascha.p Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Migotko jaka kochana z Ciebie kobiecina a :lol:ja bym, chciala zovbaczyc mojego ulubienca Ingeberta!!:lol::lol:
Guest Agata_B Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [link usunięty] Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymac :shake::angryy: Co za ludzie..
Migotka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dajcie mi wszyscy spokój... jestem bardzo zmęczony....
Recommended Posts