Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

A mnie to wciąż nie smieszy.

Posted

Mnie to dzisiaj też :placz: nie jest do smiechu, a takie super goloneczko na piwie miało być :placz: , to są rezultaty cywilizacji czyli - netu dla niepełnosprawnych :wallbash:

Posted

Właśnie przez te Biewery przypaliło mi sie to golonko :placz::placz::placz:, siedze stale na tremacie - Biewer Yorkshire a la pom pon, śledzę tematy na całym świecie tłumacze z jęz . niemieckiego na polski ( automatycznym tłumaczem ) i dowiaduję się coraz to nowszych wiadomości...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.. ale śmiesznie tłumaczy ten automat :roflt::roflt::roflt:.

Posted

Byla piekna miala przeslo 100 lat, przechodzila w naszej rodzinie z pokolenia na pokolenie:placz::placz::placz: sygnowana lampa rosenthala.

gdy ja siedzialam na dogo moje potworki urzadzily sobie zabawe.efektem tej zabawy jest to.

oddam wandale zadarmo !!

Posted

Drogie Koleżanki i Drodzy Koledzy !!!
w ciągu ostatnich kilku tygodni, otrzymałam wiele zabawnych zdjęć,skeczy i dowcipów, które przesłałam do swoich znajomych i przyjaciół,którzy - jak sądziłam - mają wystarczające poczucie humoru, żeby je właściwie odebrać.Niestety, wygląda na to, ze kilka osób nie podziela mojego humoru.Otrzymałam parę uwag odnośnie płytkości tematycznej, braku respektu dla nierówności genetycznych, rasowych i innych. JEST MI PRZYKRO!!!!
Dlatego tez, od dzisiaj, wysyłam tylko obrazki zabytkowych budowli,ciekawostek przyrodniczych i innych zabytków kulturalnych, które mają cechy edukacyjne.Załączam zdjęcie malowniczego mostu Pont Neuf w Tuluzie, Francja.Pozdrawiam

Posted

oj,niepowiem ale normalnie lezka mi sie pokazla w oku,teraz przedkowie beda mnie w nocy straszyc:shocked!::shocked!::evil_lol: wsciekla bylam jak osa,a wandale mieli to gdzies:mad: Z psami to jak z malymi dziecmi,nigdy niewiadomo co zmajstruja:shake:

Posted

dobra dobra to da się pogodzić ...małżonkowie podziwiają most tylko z tym wyjątkiem ,że żona część górną fotografii ,a mąż część dolną hahahaha

Posted

Migotka tak trzymaj a przypuszczam , że z poczuciem humoru znacznie więcej tu osób zagląda niż bez...a ponuraki niech się schowają do

a tak nawiasem co złego jest w golonce??? toc to palce lizać jak dobrze zrobiona,

Guest Agata_B
Posted

[link usunięty]
Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymac :shake::angryy:
Co za ludzie..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...