Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chefrenek']Pompeo, po co wciąż się logujesz na dogo? Przecież wiesz, że nie ma tu dla Ciebie miejsca.
Bo czerpie z tego niezdrową przyjemność.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może ktoś mi to wytłumaczyć ,znalazlm ogloszenie z gratki na tamtych zdjeciach suczki są bardzo ciemne ,wygladają jak yorki ,czy biewiery sa tak ciemne ,gdy sa szczeniakami .gdy ja szukalam ogloszen to zawsze one były łaciate a tu takie ciemne,czy to normalne ?

[link usunięty]

Sprzedam 12mc pieska białego yorka.Piesek nie posiada żadnych wad genetycznych a jego waga to 2,5kg.Piesek w tej chwili już nie rośnie ale jego szata tak.Wszystkich miłośników oraz osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu ze mną.Cena pieska to 2000zł.Jako reproduktor piesek jest sprawdzony,miałam po nim już szczeniaczki.Pozdrawiam dorota.
Na ostatnich dwóch zdjęciach piesek jest w towarzystwie dwóch sióstr odmiany BIEWER ALA POM PON które przywiozłam z CZECH.

Posted

[CENTER]za psa bez rodowodu 2 tysiące ,to niezły interes :crazyeye: .

Jeśli pies jest mieszanka nie powinien nazywać sie york (np.maltayok ), a te psy są lepiej promowane niż biewiery.w ostatnim czasie widziałam podobne ogłoszenia i to bardzo często.Niestety jestem przekonana ze ludzie nie znając tej rasy będą kupować naiwnie sądząc ze to tani biewier ,pewnie gdybym nie trafiła na te fora sama bym tak myślała i dałabym sie nabić w butelke .
na gratce można dodawać ogłoszenia informujace, ja wlasnie przez takie tu trafiłam ,wiec moze inni tez przeczytaja i nie kupią.
ot takie moje przemyślenia :stop:
[/CENTER]

Posted

wpadacie w jakas paranoje
ja pompeo hahaha
nie moj poziom abstrakcji
mieszkam w Angli i sorki
ze nie pisze polskich znakow ale
nie ma tutaj takich na klawiaturze.
Zreszta nie bede sie wypowiadac
bo to co tutaj piszecie nie jeden raz
bylo bzdura.

Posted

white-lew napisał(a):
wpadacie w jakas paranoje
ja pompeo hahaha
nie moj poziom abstrakcji
mieszkam w Angli i sorki
ze nie pisze polskich znakow ale
nie ma tutaj takich na klawiaturze.
Zreszta nie bede sie wypowiadac
bo to co tutaj piszecie nie jeden raz
bylo bzdura.

Tia a ip masz z Holandii. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdzie notabene teraz przebywasz.

Posted

Się da zrobić takiego bana i nawet głębiej, bo na IP serwera obsługujacego ileś komputerów. Wiem coś na ten temat, bo takiego miałam w prezencie od dogo. Zresztą z pracy dotąd nie mogę wchodzic na dogo.

I zawsze jeszcze proxy zostaje.

Posted

Też kiedyś tak miałam, ale nie z biewerami Stado szczeniaków zrzuciło wszystkie doniczki z parapetu (jak :crazyeye:) na łóżko i podłogę, załatwiło na swoje potrzeby fizjologiczne i wymieszało.

Posted

:razz::razz::razz::razz::razz: Worek z ziemią stał na stole obok cukierniczki, cukru w cukierniczce nie ma już nic , zato stara ( ponad 100-letnia ) cukiernica mojej mamusi stała w kałuży jakieś cieczy koloru słomkowego :mad::mad::mad:

Posted

Ingbert nie ma jeszcze dzieci :shake: , a małe Biewerki z rodowodem na pewno przydały :eviltong: by się we wschodniej części UNII, więc zastanawiam się czy jechać kryć na zachód , czy zaryzykować niewypróbowanym amantem a na badanie nasienia w żaden sposób nie da się go namówić :razz: ....mój wnuczek bardzo chce obiecanego :p Biewera więc ucieszony przyniósł mi pomocnika dla Ingberta :evil_lol:..... jeszcze mam ok 3 tyg czasu na podjęcie ryzykownej decyzji ......

oto pomocnik :loveu: ... dla Germanii :crazyeye:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...