Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mraulina']Bardzo mnie interesuje, co białeyorki zrobiła swoim biewerom, że mają klapnięte uszka..... Kleiła? Obciążała? I po co? Zeby utraciły jedną z zasadniczych cech biewera?

A gdzież Migotka? Brakuje mi jej poczucia humoru.Moje białe yorki mają uszka jak sterczące druty ,nie obrażaj im Mraulina a co do Migotki ona ma dość waszych niesprawiedliwych uwag pod adresem WSZYSTKICH BIWERÓW NA DOGO,które się pojawiły .http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już mi ludzie znoszą efekty wybryków Ingberta :cool3:

Życzenia na 2008 r.

Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei. Ile Lepper miał wyskoków - tyle szczęścia w Nowym Roku. życzy Migotka.

Posted

Jesteś genialna.
A ja Ci życzę kochana Migotko sukcesów wystawowych i szczeniaczków zdrowych.
A sobie życzę, żebyś nas nadal cieszyła fotkami swoich ślicznych piesków i Twoim wspaniałym poczuciem humoru.

Pozdrowienia od egzemplarza pt. Lizetka.

Posted

Chefrenek napisał(a):
Mraulina, chyba się nie dowiesz. Białeyorki się obraziła. Prawda w oczy kole. ;)

bez obaw ta PANI ma swoją "prawdę":crazyeye::evil_lol:, zapewne się nie obraziła...:cool3::shake:

Posted

bajadera napisał(a):
Myślę, że można poszukać jej ogłoszeń w necie, bo tu kiedyś posrednio podała i imię i nazwisko. Sama takie oglądałam i ceny tam były.

Ja dzisiaj przeglądałam jedno ogłoszenie białeyorki, ale dot. sprzedaży yorka.

Posted

Jeżeli szczenię - to po Germanii lub Azumi. I Ingbercie albo Johnym. To są pieski rodowodowe, ładne, szczeniaczki napewno będą dobrze odchowane i zsocjalizowane.

Posted

Czy moze ktoś mi doradzić gdzie kupić pieska z rodowodem,mieszkam w świnoujściu ,niemcy mam pod nosem wiec jesli ktos moze mi polecic sprawdzonego hodowce to bardzo dziekuje . W nocy tak sie tu naczytałam na temat przerabiania psiakow ze napewno bez rodowodu nie kupie :-o

Posted

Witaj

napisz na prv do Migotki,ona zna sprawdzone hodowle ,bo sama sprowadzala psy z Niemiec.
Ja mam adres do Francuskiej hodowli ale ceny tam sa wysokie .

Posted

dzieki za szybka odpowiedz :- ;)

Moze sie myle ale czy ty nie wykupujesz psiakow co maja zle warunki ? Czytlam w nocy taki temat ,widzialam ze byly potrzebne pieniadze na koty i psy i ich zabrakło jesli sa potrzebne moge zawsze dodac jakaś brakujaca kwote .Teraz nawet nie znajde tego tematu ale jesli potrzeba to prosze do mie napisać nie wiem co moge podać nr gg czy @ zabardzo tu sie nie łapie .

Posted

Czasami wykupujemy,ale to musą miec naprawde zle warunki albo kanali wlascicieli.A tak to ratujemy psy koty konie zbezdomne i z Schronisk.
Jezeli chcesz pomuc to wejdz na watek Psy w Potrzebie albo na link w moim podpisie.
Pieniadze sa zbierane zawsze na fundacje ,konkretnie na jakiegos psa.W Tej chwili jest to ok 10 letnia Yorczka z nowotworem uwiazana do plotu wroclawskiego schroniska:-(

Posted

Tak, Migotka jest najbardziej kompetentna, jeżeli idzie o rasę. A syn Migotki świetnie zna niemiecki.
W Niemczech jest sporo podróbek biewerów, więc kupowac trzeba ostrożnie. Wzorzec jak u yorka - zresztą w tym wątku gdzieś na początku ten wzorzec jest podany w tłumaczeniu Miuti z Miau i za jej zgodą oczywiście.

Posted

dzis spakowalam karton maskotek oraz biżuteri srebrnej ,chcialam ja komus przekazac na aukcje ,sama tego wystawiac nie bede ,wiec jesli jest ktos z zach-pom to moge przekazac osobiscie chyba ze wysylka .jest tego dośc sporo .napewno pieniadze z tego do czegos sie przydadza,przecie kazdy grosz sie liczy :diabloti:

Posted

[quote name='Anastazja&Aleksander']siedem lat razem a teraz powody osobiste :angryy:
link usunięty

To straszne!!!Szkoda mi tej suni.Ciekawe jak daleko od Trójmiasta?W ogłoszeniu nic nie ma.Gdyby było blisko to chętnie dali byśmy jej dom co by w złe łapy nie trafiła.:placz:

Posted

kur.... gdybym miala blizej to bym po te psy pojechala,domy by sie znalazlo,a tak niewiadomo czy nietrafia milosniczek yorkow typu X
:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...