białeyorki Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Mraulina']Bardzo mnie interesuje, co białeyorki zrobiła swoim biewerom, że mają klapnięte uszka..... Kleiła? Obciążała? I po co? Zeby utraciły jedną z zasadniczych cech biewera? A gdzież Migotka? Brakuje mi jej poczucia humoru.Moje białe yorki mają uszka jak sterczące druty ,nie obrażaj im Mraulina a co do Migotki ona ma dość waszych niesprawiedliwych uwag pod adresem WSZYSTKICH BIWERÓW NA DOGO,które się pojawiły .http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf
Migotka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Już mi ludzie znoszą efekty wybryków Ingberta :cool3: Życzenia na 2008 r. Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei. Ile Lepper miał wyskoków - tyle szczęścia w Nowym Roku. życzy Migotka.
Mraulina Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Jesteś genialna. A ja Ci życzę kochana Migotko sukcesów wystawowych i szczeniaczków zdrowych. A sobie życzę, żebyś nas nadal cieszyła fotkami swoich ślicznych piesków i Twoim wspaniałym poczuciem humoru. Pozdrowienia od egzemplarza pt. Lizetka.
Mraulina Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='białeyorki']http://img168.imageshack.us/img168/1189/yorkiibiewerki324gu1.jpg Twój piesek chyba poleciał na dworek prosto od fryzjera a co do rasowosci moich Białych yorek to zawsze pisałam w typie rasy,w przeciwieństwie do pom ponów które są bezrasowe. Uszka! Uszka! A pompony są bezrasowe.... Można wiedzieć, ile kosztuje piesek z hodowli białeyorki?
Chefrenek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Mraulina, chyba się nie dowiesz. Białeyorki się obraziła. Prawda w oczy kole. ;)
dorota07 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Chefrenek napisał(a):Mraulina, chyba się nie dowiesz. Białeyorki się obraziła. Prawda w oczy kole. ;) bez obaw ta PANI ma swoją "prawdę":crazyeye::evil_lol:, zapewne się nie obraziła...:cool3::shake:
bajadera Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Myślę, że można poszukać jej ogłoszeń w necie, bo tu kiedyś posrednio podała i imię i nazwisko. Sama takie oglądałam i ceny tam były.
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 bajadera napisał(a):Myślę, że można poszukać jej ogłoszeń w necie, bo tu kiedyś posrednio podała i imię i nazwisko. Sama takie oglądałam i ceny tam były. Ja dzisiaj przeglądałam jedno ogłoszenie białeyorki, ale dot. sprzedaży yorka.
Mraulina Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jeżeli szczenię - to po Germanii lub Azumi. I Ingbercie albo Johnym. To są pieski rodowodowe, ładne, szczeniaczki napewno będą dobrze odchowane i zsocjalizowane.
Anastazja&Aleksander Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Czy moze ktoś mi doradzić gdzie kupić pieska z rodowodem,mieszkam w świnoujściu ,niemcy mam pod nosem wiec jesli ktos moze mi polecic sprawdzonego hodowce to bardzo dziekuje . W nocy tak sie tu naczytałam na temat przerabiania psiakow ze napewno bez rodowodu nie kupie :-o
Mona4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Witaj napisz na prv do Migotki,ona zna sprawdzone hodowle ,bo sama sprowadzala psy z Niemiec. Ja mam adres do Francuskiej hodowli ale ceny tam sa wysokie .
Anastazja&Aleksander Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dzieki za szybka odpowiedz :- ;) Moze sie myle ale czy ty nie wykupujesz psiakow co maja zle warunki ? Czytlam w nocy taki temat ,widzialam ze byly potrzebne pieniadze na koty i psy i ich zabrakło jesli sa potrzebne moge zawsze dodac jakaś brakujaca kwote .Teraz nawet nie znajde tego tematu ale jesli potrzeba to prosze do mie napisać nie wiem co moge podać nr gg czy @ zabardzo tu sie nie łapie .
Mona4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Czasami wykupujemy,ale to musą miec naprawde zle warunki albo kanali wlascicieli.A tak to ratujemy psy koty konie zbezdomne i z Schronisk. Jezeli chcesz pomuc to wejdz na watek Psy w Potrzebie albo na link w moim podpisie. Pieniadze sa zbierane zawsze na fundacje ,konkretnie na jakiegos psa.W Tej chwili jest to ok 10 letnia Yorczka z nowotworem uwiazana do plotu wroclawskiego schroniska:-(
vikiii Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Mona4']Piekne maskotki:loveu:[/quote] nie tylko piękne ale.....mniamuśne:loveu: tylko całować:loveu:
Mraulina Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Tak, Migotka jest najbardziej kompetentna, jeżeli idzie o rasę. A syn Migotki świetnie zna niemiecki. W Niemczech jest sporo podróbek biewerów, więc kupowac trzeba ostrożnie. Wzorzec jak u yorka - zresztą w tym wątku gdzieś na początku ten wzorzec jest podany w tłumaczeniu Miuti z Miau i za jej zgodą oczywiście.
anushka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://img168.imageshack.us/img168/1189/yorkiibiewerki324gu1.jpg przepraszam,ze żyję...:-(
Anastazja&Aleksander Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 dzis spakowalam karton maskotek oraz biżuteri srebrnej ,chcialam ja komus przekazac na aukcje ,sama tego wystawiac nie bede ,wiec jesli jest ktos z zach-pom to moge przekazac osobiscie chyba ze wysylka .jest tego dośc sporo .napewno pieniadze z tego do czegos sie przydadza,przecie kazdy grosz sie liczy :diabloti:
Anastazja&Aleksander Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 siedem lat razem a teraz powody osobiste link usunięty
iberia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Anastazja&Aleksander']siedem lat razem a teraz powody osobiste :angryy: link usunięty To straszne!!!Szkoda mi tej suni.Ciekawe jak daleko od Trójmiasta?W ogłoszeniu nic nie ma.Gdyby było blisko to chętnie dali byśmy jej dom co by w złe łapy nie trafiła.:placz:
dzasta Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ta sama Pani co sprzedaje ta sunię ma tez małe szczeniaki Yorczki do sprzedania :shake: Ciekawe czy po tej suczce ???
Anastazja&Aleksander Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 mieszka ona kolo zielonej gory /nowej soli dokladnie .szczeniaki chyba sa po niej .jest jeszcze dorosla suczka w wawie za 500 zł i dwie po 1000 u tej samej osoby.
Mona4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 kur.... gdybym miala blizej to bym po te psy pojechala,domy by sie znalazlo,a tak niewiadomo czy nietrafia milosniczek yorkow typu X :shake:
Recommended Posts