Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bayco dobrze ze jestes moze jak troszke ból minie to znów pojawi sie w twoim zyciu yorczek tak było ze mna.Myslałam ze juz zadnego maluszka nie bede miała a okazalo sie ze jednak tak i teraz w moim Figarku wiedze takze mojego ukochanego Dyzia.

Posted

Mam jeszcze Księciunia i cała miłośc przelałam na niego.
Księciunio nadal szuka Gabi.
Po nowym roku jedziemy po suczkę od ludzi u których kupowalam Księciunia maja suczke w jakimś rozliczeniu ,suczka jest w Niemczech i stamtąd najprawdopodobniej bede ją odbierac.
Mieli ją sobie zostawic ale jak im powiedzialam ze moja Gabi odeszła powiedzieli ze moge ja wziąć.

Posted

Przecież to miała być galeria biewerków a nie jakiś mieszanców z shit-su i yorków i tym podobnych. Stanowczo protestuje, :diabloti::angryy::evil_lol:Pewnie ten piesek kupiony od pompeo mix z czymś tam.Mixy powinny miec swoje forum

Posted

Ja coraz częściej upewniam się w przekonaniu, że jednak mamy tu do czynienia z jakimś obłędem. Z pewnością nie z ludzmi życzliwymi, chętnymi do udzielania porad

Wyluzuj. My po prostu widzimy, ilu się wyroiło oszustów, sprzedających kundelki jako biewerki - i to za cieżkie pieniądze.

Widziałam na niemieckich stronach biewerki prawie białe. Nie wiem, jak je sędziowie oceniają. Mnie siębardziej podobają psy z przewagą innych kolorków.

Posted

artasik napisał(a):
Mixy powinny miec swoje forum

Ale trafiłeś/aś. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Moonek napisał(a):
Nieraz równiez wypowiadałam sie w sprawie wyżej wymienionej hodowli.

Moonek napisał(a):

A gdzie ja mam to zobaczyć?

Dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Widzę, że potrzebujecie od czasu do czasu jakiegoś murzyna do bicia. Ja przepraszam, odpadam. Dziękuję wszystkim serdecznym, z którymi spotkałam się tutaj. i jeśli możecie, proszę nie komentować już moich biednych piesków, bo je kocham nad życie i jest mi bardzo przykro. A jesli komuś sprawia przyjemność, niech karmi się łzami innych, nie moimi, bo ja tu nikomu nic nie zrobiłam.

Posted

Moonek napisał(a):
Widzę, że potrzebujecie od czasu do czasu jakiegoś murzyna do bicia. Ja przepraszam, odpadam. Dziękuję wszystkim serdecznym, z którymi spotkałam się tutaj. i jeśli możecie, proszę nie komentować już moich biednych piesków, bo je kocham nad życie i jest mi bardzo przykro. A jesli komuś sprawia przyjemność, niech karmi się łzami innych, nie moimi, bo ja tu nikomu nic nie zrobiłam.

Moonek nie przejmuj się tym gadaniem.. oni się po prostu szczycą tym, że mają psy z rodowodami i tyle.. Ja gdybym powiedziała, ze Jessi nie ma rodowodu to zaraz szukali by w niej jakichś "ubytków" :angryy: Ba - na pewno by znaleźli!! Tu krzywe nóżki, tam za duże uszy .. Wrr.. Na prawde się tym nie martw i pokazuj nam swojego maluszka częściej :loveu: Jest uroczy :loveu:

Posted

Wiesz tiqrunia, ja nie jestem niczemu winna, a zostalam zaatakowana, jakbym naprawdę zrobiła coś złego. Nikt nawet nie odpowiedział na zadane przeze mnie pytania, bo prosiłam o porady. Najwazniejsze jest to, ze ktoś ma PEWNOSC!!! większą niz ja skąd ja mam moje mieszańce. Ja jestem zbyt wrażliwa na to by się kłócić, bo od razu mnie to boli i płaczę. Więc nie będę dawał nikomu satysfakcji by po mnie jezdził.
Dziękuję Ci

Posted

Moonek napisał(a):
Wiesz tiqrunia, ja nie jestem niczemu winna, a zostalam zaatakowana, jakbym naprawdę zrobiła coś złego. Nikt nawet nie odpowiedział na zadane przeze mnie pytania, bo prosiłam o porady. Najwazniejsze jest to, ze ktoś ma PEWNOSC!!! większą niz ja skąd ja mam moje mieszańce. Ja jestem zbyt wrażliwa na to by się kłócić, bo od razu mnie to boli i płaczę. Więc nie będę dawał nikomu satysfakcji by po mnie jezdził.
Dziękuję Ci

Najlepiej nie zwracaj uwagi na ich zgryźliwości :p Ja nie wiem kochana jak to jest .. czy mały może się od Sammi czegoś zarazić .. Moze ktoś doświadczony sie wypowie a takich tu tez mało z tego co widzę .. Tylko potrafią stwierdzić, że skoro pies jest bez rodowodu to juz jest brzydki, krzywy i w ogóle be.. :angryy:

Posted

Moonek jeśli szczeniak jest wstępnie zaszczepiony to nic nie powinno się stać. Na butach też coś możesz wnieść. Na wszelki wypadek trzymaj Sammi zdala od innych psów.

Ja tak robiłam w przypadku moich psów i nic się nie stało.;)

Posted

Możecie sobie trochę odpuścić?? Niech każdy sam decyduje jakiego chce psa…. bez czy z rodowodem. Sama mam dwa psy rodowodowe ale nigdy nikogo nie naciskam :roll: nawet w stosunku do swoich znajomych delikatnie tłumacze ale nie krytykuje poniewiż uważam ze to indywidualna decyzja….nie krytykuje także nigdy psiaków bez rodowodu bo też są piękne…i maja prawo być kochane…
Jestem jedynie przeciwna „fabryki psów” czyli oszustą sprzedającym wadliwe lub chore psy.... uważam że tu nie są winni ludzie który jedynie kupując pieska spełniając swoje marzenia….to nie ich należy krytykować:roll:

Posted

Całkowicie popieram Amix:)

A tTy Moonek uspokój się i wklej nowe fotki swojego psiaka bo jest śliczny:loveu:
A jesli komuś się jakiś psiak nie podoba to niech to zatrzyma dla siebie lub porozmawia o tym z kimś(tylko nie na forum)
Po to powstała galeria by oglądać psiaczki a nie krytykować je za brak rodowodu, ja tez jestem przeciwna rozmnażaniu psów bez rodowodu, jednak jeśli już ktoś takiego psiaka kupił to ważne teraz by był kochany i to się liczy, i tak już jest za późno na odradzanie komuś takiego psiaka, ma go i koniec

I nastaje spokój:)

Guest Agata_B
Posted

Moonek napisał(a):
Dziękuję Ci

Moonek nie zracaj uwagi na niektóre osoby :shake:
Bo ja mam takie wrażenie, że dla niektórych nie liczy się pies, tylko rodowód.:roll: Te r=r kompletnie zawróciło wam w głowie :shake:
Sama decydujesz czy chcesz psa z rodowodem, czy bez.
Nie każdego stać na Biewera z rodowodem za 4tys zl.
twój piesek jest piękny, nie przejmuj się ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...