Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:Te maty nie powinni polecac jesli tak maja cierpiec i umierac nasze pieski

Guest Agata_B
Posted

:placz: ['] :placz:

prosze powiedz, ze zartowałaś...

Posted

Mona4 napisał(a):
Boze takie maleństwo:-( tak mi przykro:-(

O tych matach to slyszalam wiele zlego:angryy:

mona może napisz cos więcej bo ja nigdy nie słyszałam złych opinii na ich temat i sama je dla Jessi kupowałam jak była mała

Guest Agata_B
Posted

Bayco jeżeli możesz = napisz jakiej firmy była ta mata.
Może uratujesz życie kolejnym pieskom.

Posted

Mona4 napisał(a):
Znam 3 przypadki gdzie sczeniaki odeszly po pogryzieniu,obgryzieniu maty firmy TRIXI. Byly to sczeniaki Goldena i Boksera:-(

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Mój tez miał taka:crazyeye:

Guest Agata_B
Posted

A tak btw - Ja nigdy nie kupię żadnej maty!!!

Posted

Kochani, wszyscy wiemy jakie są te nasze psiury. Istne odkurzacze, co chwila memlą coś w mordce. Tym razem była to mata, następnym razem może być coś innego. Dlatego trzeba mieć oczy dookoła głowy a i to czasem nie wystarczy, to często kwestia paru minut...

Bayco, bardzo mi przykro :( Trzymaj się!

Posted

Mona4 napisał(a):
Znam 3 przypadki gdzie sczeniaki odeszly po pogryzieniu,obgryzieniu maty firmy TRIXI. Byly to sczeniaki Goldena i Boksera:-(

:-( To straszne :-( Dlaczego oni jeszcze produkują w ogóle te maty?? :shake: Ja kupowałam takie dla dzieci - w aptece firmy Seni chyba

Posted

Ale musiała się męczyć.Coś okropnego.A mój mały też ma takie podkłady i czasami jak się wścieka to szarpał je.Teraz będę zwracał uwagę ,żeby tego nie robił.
Bardzo ci z Feniksem współczujemy i mamy nadzieje ,że już z naszym Szafirem latają po zielonej łączce z aniołkami

• Posted

Mam dla was nowinę ,otóż znalazłam w hurtownie księżkę pod tytułem Psy .Wydanie niemieckie ,a tam zdjecie pieknego bialego yorka pod nazwą Yorkieshire terier.Po niedzieli ją kupię i pokaże ją,bo to zdaje mi sie pierwsza ksiażka która zamiast yorka pokazuje biewera.Zrobię zdjęcie strony tytuowej oraz psa i podam wam wszystkie wazne dane .Moze komuś z was uda się ją gdzieś zdobyc.

Posted

Dziękuje Wszystkim za słowa otuchy.
    Cały czas ja widze jak biega i bardzo wszystkim nam jej brakuje
    TYLE ŁEZ WYLAŁAM.
    Ale życie toczy się dalej i co sie stało się nie odstanie.
    Jeszcze raz Wszystkim bardzo dziekuje ze Byliscie z Nami.

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Create New...