Jussi&Toffi Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Bayco, tak mi przykro:-( Bądz dzielna...
aneczka__wwa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Boże to straszne siedzę i ryczę:placz: śpij spokojnie maleńka [*]
Mraulina Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Sama nie wiem, co powiedzieć...... .....................................................................
Ramona Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:Te maty nie powinni polecac jesli tak maja cierpiec i umierac nasze pieski
Guest Agata_B Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :placz: ['] :placz: prosze powiedz, ze zartowałaś...
Kincia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 O boze :placz::placz::placz: Tak mi przykro :placz::placz: Jezu mój Luck tez tak mogł skonczyc :crazyeye::placz: [*] Trzymaj sie...
Patikujek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Bardzo mi przykro trzymaj sie i wróć kiedyś do nas:(
Mona4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Boze takie maleństwo:-( tak mi przykro:-( O tych matach to slyszalam wiele zlego:angryy:
tigrunia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Mona4 napisał(a):Boze takie maleństwo:-( tak mi przykro:-( O tych matach to slyszalam wiele zlego:angryy: mona może napisz cos więcej bo ja nigdy nie słyszałam złych opinii na ich temat i sama je dla Jessi kupowałam jak była mała
Mona4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Znam 3 przypadki gdzie sczeniaki odeszly po pogryzieniu,obgryzieniu maty firmy TRIXI. Byly to sczeniaki Goldena i Boksera:-(
Guest Agata_B Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Bayco jeżeli możesz = napisz jakiej firmy była ta mata. Może uratujesz życie kolejnym pieskom.
Kincia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Mona4 napisał(a):Znam 3 przypadki gdzie sczeniaki odeszly po pogryzieniu,obgryzieniu maty firmy TRIXI. Byly to sczeniaki Goldena i Boksera:-( :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mój tez miał taka:crazyeye:
Guest Agata_B Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A tak btw - Ja nigdy nie kupię żadnej maty!!!
Kaladan Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kochani, wszyscy wiemy jakie są te nasze psiury. Istne odkurzacze, co chwila memlą coś w mordce. Tym razem była to mata, następnym razem może być coś innego. Dlatego trzeba mieć oczy dookoła głowy a i to czasem nie wystarczy, to często kwestia paru minut... Bayco, bardzo mi przykro :( Trzymaj się!
tigrunia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Mona4 napisał(a):Znam 3 przypadki gdzie sczeniaki odeszly po pogryzieniu,obgryzieniu maty firmy TRIXI. Byly to sczeniaki Goldena i Boksera:-( :-( To straszne :-( Dlaczego oni jeszcze produkują w ogóle te maty?? :shake: Ja kupowałam takie dla dzieci - w aptece firmy Seni chyba
Magda Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A miało być inaczej [*] Bardzo mi przykro...cały dzień o Was myślałam i miałam nadzieję, że wszystko jest OK:-( Tylko chwila...
vikiii Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :-(:-(:-(:-(:-( Wiem, że Cię teraz nie pocieszą żadne słowa - ale pamiętaj jesteśmy myślami z Tobą!!
AmiX Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Współczuje,bardzo mi przykro :-( ja sama wiem jak to boli….:-( [SIZE=6]
Szafir Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ale musiała się męczyć.Coś okropnego.A mój mały też ma takie podkłady i czasami jak się wścieka to szarpał je.Teraz będę zwracał uwagę ,żeby tego nie robił. Bardzo ci z Feniksem współczujemy i mamy nadzieje ,że już z naszym Szafirem latają po zielonej łączce z aniołkami
białeyorki Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Mam dla was nowinę ,otóż znalazłam w hurtownie księżkę pod tytułem Psy .Wydanie niemieckie ,a tam zdjecie pieknego bialego yorka pod nazwą Yorkieshire terier.Po niedzieli ją kupię i pokaże ją,bo to zdaje mi sie pierwsza ksiażka która zamiast yorka pokazuje biewera.Zrobię zdjęcie strony tytuowej oraz psa i podam wam wszystkie wazne dane .Moze komuś z was uda się ją gdzieś zdobyc.
BIEWERKA Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ja bym zdobyła książkę ale po niemiecku :eviltong::eviltong::eviltong:
pompeo Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Dziękuje Wszystkim za słowa otuchy. Cały czas ja widze jak biega i bardzo wszystkim nam jej brakuje TYLE ŁEZ WYLAŁAM. Ale życie toczy się dalej i co sie stało się nie odstanie. Jeszcze raz Wszystkim bardzo dziekuje ze Byliscie z Nami.
Recommended Posts