Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorota07 napisał(a):
wkradła się chyba jakaś nieścisłość...jeśli chodzi o wiek, pisałaś ,że kupili ją w zeszłym roku, więc jakim cudem ma dopiero 8 miesięcy???:roll::roll: wydaje mi się ,że powinna byc starsza o jakies dwa trzy miesiące...

upsss:oops: mialo byc 18 mcy

Guest Agata_B
Posted

[quote name='białeyorki']
Dla przypomnienia moja Lili ze swoja piękną właścicielką.A poza tym niech na dogo wypowie sie właścicielka tej suni nad którą sie tak użalacie.
No comment :roll:
A ten jezyk... :shake:

Posted

[quote name='białeyorki']WIDZĘ ZE WSZYSCY MYŚLĄ ZE TO SUKA PO MOICH PSACH,ale niestety bardzo się mylicie .Ja takich mieszanek nie produkuję a poza tym wszycy wiecie że mieszkam koło Strykowa,:shake: a nie w Łodzi

I znów PUDŁO Mona cały czas szukasz na mnie haka
Nierozumie? czy ja kiedykolwiek cos od ciebie chcialam? jakiego haka?

Bialeyorki a gdzie ja napisalam ze kupili u ciebie?:crazyeye:Mnie nie interesuje co kto hoduje !!!! i czy z rodowodem czy bez.Ale liczy sie uczciwośc!!!!!

Wkleilam tu zdjecie tej suni aby pokazac jakie pieski sprzedają w Łódzkiej hodowli jako Biewery.

Posted

[quote name='Mona4']I znów PUDŁO Mona cały czas szukasz na mnie haka
Nierozumie? czy ja kiedykolwiek cos od ciebie chcialam? jakiego haka?

Bialeyorki a gdzie ja napisalam ze kupili u ciebie?:crazyeye:Mnie nie interesuje co kto hoduje !!!! i czy z rodowodem czy bez.Ale liczy sie uczciwośc!!!!!

Wkleilam tu zdjecie tej suni aby pokazac jakie pieski sprzedają w Łódzkiej hodowli jako Biewery.

To w Łodzi ktos hoduje biewery bez rodowodu ?
Myslałam ze tylko białeyorki i pompeo
ale białe yorki mieszka w strykowie a pompeo w Tomaszowie.
Najlepiej niech wypowie się sama właścicielka gdzie zakupiła w Łodzi ta suczke.

Posted

Niewiem gdzie kto mieszka i nie interesuje mnie to :lol: .A do ujawnienia nazwiska hodowcy niezostalam upowazniona.Zdjecie wkleilam tylko aby ostrzec przed kupowaniem biewerow bez rodowodu ,bo moze wyrosnac taki sliczny piesek:evil_lol:

Posted

Wyjaśnijmy sobie, że pompeo mieszkała w Łodzi, tu mieszka jej matka i często w ogłoszeniach pompeo podaje łodzki adres odbioru psiaków. A Stryków to tuż pod Łodzią i wielu osobom się myli.

Posted

bajadera napisał(a):
Wyjaśnijmy sobie, że pompeo mieszkała w Łodzi, tu mieszka jej matka i często w ogłoszeniach pompeo podaje łodzki adres odbioru psiaków. A Stryków to tuż pod Łodzią i wielu osobom się myli.

Bardzo podobaja mi sie psy pompeo i białeyorki pomimo ze nie maja rodowodów
i rozmawiałam i z jedna i z druga nie raz i faktycznie białeyorki mieszka w Strykowie a jesli chodzi o pompeo to masz złego informatora
bo faktycznie mieszkała pare lat temu w Łodzi
ale juz tam dawno nie mieszka a jej mama mieszka od
podobno 12 lat w Holandii.

Posted

bayco napisał(a):
Bardzo podobaja mi sie psy pompeo i białeyorki pomimo ze nie maja rodowodów
i rozmawiałam i z jedna i z druga nie raz i faktycznie białeyorki mieszka w Strykowie a jesli chodzi o pompeo to masz złego informatora
bo faktycznie mieszkała pare lat temu w Łodzi
ale juz tam dawno nie mieszka a jej mama mieszka od
podobno 12 lat w Holandii.

Bayco za krótko jesteś na forum, żeby znać niektóre fakty. Przez telefon to ona może Tobie powiedzieć, że mieszka w Warszawie i też byś uwierzyła?

A ten język to mnie po prostu przeraża. Ten pies jest ofiarą swojego właściciela:angryy: Bialeyorki jak wogle możesz wstawiać tutaj te zdjęcia i jeszcze pisać
bialeyorki napisał(a):
uważam akurat to za zaletę,a nie wadę.

Posted

To ze jestem krótko na forum to nie znaczy ze nie przegladałam go wcześniej.
Ale zeby kogos oskarżać to trzeba miec dowody a nie pomówienia.
Nie można o kims pisac takich rzeczy nie znając go.
A to ze ktos napisze ze ona kiedys tam sprzedała psa chorego to nie trzeba we wszystko wierzyc co ludzie pisza bo nieraz pisza to z zazdrosci lub zawiści.
Może i tak nie neguję tego ale każdy sie zmienia i trzeba dac mu szanse a nie rozpamiętywac jakieś tam sprawy sprzed lat.

Posted

naiwność ludzka nie zna granic....światem rządzi mamona...jedni dorabiają sie na baryłce ropy co nikomu nie szkodzi , no ewentualnie kierowcom, a Polaczki na yorkach i bewierach... z tą róznicą że ropa to ropa a zwierzatko to zwierzątko...powołane na świat poprzez chciwość ludzką i cierpi na zapadnięta tchawice , na nie zrośnięte ciemiączko , na padaczkę , na bezdech , wywichnięte rzepki , stawy kolanowe, na małą pojemność mózgowioczaszki , stąd wywalone jezyczki, przegrody nosowe uniemożłiwwiające normalne oddychanie co jest przyczyną niedotlenienia mózgu....wystarczy??????????????????????????????

Posted

jolisia34 napisał(a):
Co to są wywichniete stawy kolanowe?
Nie słyszałam o takiej przypadłosci:crazyeye:

no to jeszcze mało słyszałaś :crazyeye::crazyeye:

Posted

BIEWERKA napisał(a):
Ale wiesz to się u psów z rodowodem tez zdarza mój znajomy kupił sukę z rodowodem i ma padaczkę

i taki uczciwy hodowca nie powinień powtarzać takiego skojarzenia

Posted

bayco napisał(a):
To ze jestem krótko na forum to nie znaczy ze nie przegladałam go wcześniej.
Ale zeby kogos oskarżać to trzeba miec dowody a nie pomówienia.
Nie można o kims pisac takich rzeczy nie znając go.
A to ze ktos napisze ze ona kiedys tam sprzedała psa chorego to nie trzeba we wszystko wierzyc co ludzie pisza bo nieraz pisza to z zazdrosci lub zawiści.
Może i tak nie neguję tego ale każdy sie zmienia i trzeba dac mu szanse a nie rozpamiętywac jakieś tam sprawy sprzed lat.

Koteczku, to nie pomówienia tylko osobiste kontakty z właścilemia psów kupionych z tego źródełka (pompeo). Dwa mioty minaturowych sznaucerków z parwo. Skye terriery zarobaczone, jeden z kokcydiozą. I to nie z przed lat, bo przed laty to była jeszcze hodowla w ramach ZKwP, a teraz to już nie !!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...