Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaladan napisał(a):

Oj ale chyba zaczynamy schodzić z tematu... :evil_lol:

Przynajmniej jest o czym pogadać:lol: Zaraz i tak zginiemy w czeluściach kłótni...

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie uznaję puszczania piesków wolno na spacerku ...chyba ,że to teren mi znany i ogrodzony... mam 6 m smycz ( na 40 kg )rozciąganą z dwujnikiem i tak wychodzę z nimi ( jak mam gary pomyte ) ale zawsze mam tylko 2 pieski.... reszta idzie w drugiej turze aby sąsiedzi nie pomyśleli ,że mam :stupid: . Znajomy mi opowiadał ,że na własne oczy widział jak jastrząb porwał na łące wolno puszczonego Yorka... własciciel nim dobiegł było po psie..........:modla:

Posted

Ja nie uznaję puszczania piesków wolno na spacerku ...chyba ,że to teren mi znany i ogrodzony... mam 6 m smycz ( na 40 kg )rozciąganą z dwujnikiem i tak wychodzę z nimi ( jak mam gary pomyte ) ale zawsze mam tylko 2 pieski.... reszta idzie w drugiej turze aby sąsiedzi nie pomyśleli ,że mam :stupid: . Znajomy mi opowiadał ,że na własne oczy widział jak jastrząb porwał na łące wolno puszczonego Yorka... własciciel nim dobiegł było po psie..........:modla:

Czyli masz jeszcze inne psy oprócz biewerów? :hmmmm:

Posted

Migotko chyba jeszcze yorki masz prawda??

Nie no dla mojego Baksa spacer na smyczy to nie spacer, w sumie idzie grzecznie i przejdziemy się ale on lubi bez smyczki na łące kiedy pani go gania, z resztą jak nie chce mi się nic czasem to ja idę dróżką ładnie na polach a Baks oblatujke sobie wszystkie okoliczne krzaczki, drzewka itp. jakoś przyzwyczaiłam sie że Baks mi jest na spacerach całkowicie posłuszny i dalej jak 20 m ode mnie nie odejdzie więc na smyczy to on chodzi tylko jak mamy przed sobą podróż autobusem albo gdzieś bardziej w miasto idziemy:) gdzie większy ruch jest
Cosik temat się zmienił:evil_lol:

Posted

Chyba już wklejałam tę fotke ( lub jej część) jak pisałam o tatuażach i małych ras..... zobaczcie jak zniekształcone ma Lejdunia uszko przez uszkodzenie chyba mikronerwu :cool3: a niedawno po tatuowaniu Yorek przeszły na tamten swiat 2 szczeniaki 8 tyg.:placz::placz::placz: sekcja wykazała -przebicie jelit.....:mad: ja bedę dożyć w PKPR abym mogła swoje szczeniaki czipować ???????

Guest Agata_B
Posted

Migotko masz yoreczki jeszcze? : )

Posted

Takiego pieknego biewera kupili ludzie rok temu w pewnej znanej hodowli w Łodzi. Przez Alegratke.
Z sume 2 tys zl.

Powiem tylko ....niech ta hodowle ,rozmnazalnie gęs kopnie tylnia noga.oszusci i naciagacze jakich malo.

Posted

[quote name='Mona4']Takiego pieknego biewera kupili ludzie rok temu w pewnej znanej hodowli w Łodzi. Przez Alegratke.
Z sume 2 tys zl.

Powiem tylko ....niech ta hodowle ,rozmnazalnie gęs kopnie tylnia noga.oszusci i naciagacze jakich malo.

Biedny psiak,biedni ludzie...Ile to nieszczęście ma miesięcy??????:shake:

Posted

Tak to się kończy kiedy nie ma się czasu poszukać prawdziwych hodowli, popytać.... wystarczy klik na Kup Teraz i gotowe! Szkoda tylko ludzi, którzy wydali dużo kasy na kundelka i samego psa, który jest ofiarą pseudohodowli:shake:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Szkoda tylko ludzi, którzy wydali dużo kasy na kundelka
a mi nie szkoda...:angryy::angryy: zapłacili za swoją głupotę,
a jak by byli mądrzejsi to na temat tej rozmnażalni mogli by sie wypowiedziec, kto to i gdzie płodzi takie stworki, które na świat się nie prosiły i nic temu nie winne , że są jakie są,,,:mad:

ale po typie "urody" samo się chyba narzuca kto to jest...:mad::cool1:

Posted

Tak się kończy Naiwnośc i łatwowierność,starzych ludzi,dla ktorych ogloszenie w internecie i bajerancka stronka internetowa,wystarczyla aby zaufac oszustce.

Suczka ma 8 mcy, jest zdrowa i radosna,ale yorkiem ani biewerem niejest i niebedzie,a Hodowce wszyscy tu znają.:shake:

Posted

Mona4 napisał(a):

Suczka ma 8 mcy, jest zdrowa i radosna,ale yorkiem ani biewerem niejest i niebedzie,a Hodowce wszyscy tu znają.:shake:

wkradła się chyba jakaś nieścisłość...jeśli chodzi o wiek, pisałaś ,że kupili ją w zeszłym roku, więc jakim cudem ma dopiero 8 miesięcy???:roll::roll: wydaje mi się ,że powinna byc starsza o jakies dwa trzy miesiące...

Posted

[quote name='Mona4']Takiego pieknego biewera kupili ludzie rok temu w pewnej znanej hodowli w Łodzi. Przez Alegratke.
Z sume 2 tys zl.

Powiem tylko ....niech ta hodowle ,rozmnazalnie gęs kopnie tylnia noga.oszusci i naciagacze jakich malo.WIDZĘ ZE WSZYSCY MYŚLĄ ZE TO SUKA PO MOICH PSACH,ale niestety bardzo się mylicie .Ja takich mieszanek nie produkuję a poza tym wszycy wiecie że mieszkam koło Strykowa,:shake: a nie w Łodzi

Posted

białeyorki czy mona napisała że ta suczka jest od Ciebie NIE!!!
Powiedziała:

Ja pomyślałam o kimś innym ale....

No wiesz jest takie przysłowie "Uderz w stół a nożyce się odezwą"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...