Cekinka13* Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Wznowiłam Digerowi allegro... Quote
Miki Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Gosia/Krzys napisał(a):Tak jak już pisałam wszystko wydaje się być pod kontrolą. Jedziemy we dwoje z mężem (Krzyś), psisko ma być przytrzymane na posesji, więc mam nadzieję bez niespodzianek przewieźć przystojniaka do dt. Trzymajcie kciuki, a my odezwiemy się po całej akcji. Trzymam kciuki. A może uda się pstryknąć po drodze jakieś zdjęcia - choćby komórką? Quote
Monday Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Jak się udał transport pieska? Wszystko poszło dobrze....? Czekamy na wiadomości.... Quote
Gosia/Krzys Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Wszystko już załatwione. Diger jest już w Siestrzeni. :multi::multi: Psiak jest rewelacyjny ufny, garnie się do ludzi to po prostu przytulanka.:loveu::loveu: Doskonale chodzi na smyczy i reaguje na wołanie (na razie po prostu Piesek) ale na pewno szybka nauczy się nowego imienia. Bardzo spokojnie zachowuje się podczas jazdy i nie ma choroby lokomocyjnej. Teraz potrzebny jest kochający domek. :iloveyou::iloveyou: W razie potrzeby możemy go zawieźć w dowolne miejsce w Polsce.:evil_lol: Ludzie we wsi są różni, ale dotychczasowi opiekunowie Digera to bardzo mili i sympatyczni ludzie bardzo przyjaźni dla zwierząt. Poznaliśmy również ich sąsiadów, którzy też dokarmiali Digera. Pozdrowienia dla wszystkich od Digera.:hand::loveu::hand: PS Zrobiliśmy kilka zdjęć w Husakach mażna je zobaczyć pod tym adresem [url=http://krzys-vizard.fotosik.pl/albumy/573529.html]Diger - Zwierz Quote
Cekinka13* Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Bardzo dziękuję za transport!!! :loveu: Diger w najbliższych dniach zostanie odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Jutro zabieram się za robienie ogłoszeń. Diger ma już alegratkę i allegro. Wstawiam zdjęcia na wątek ;-) : Quote
Cekinka13* Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Boski jest, po prostu :iloveyou: Quote
dreag Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ja również:multi::multi::multi: zwłaszacza, miło, że dowiedziałam się, że i tam są ludzie lubiący zwierzęta. GRATULACJE dla Gosi i Krzysia, za podjęcie trudu. Jesteście wspaniali. Teraz Diger jest już bezpieczny... Quote
Guest monia3a Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Bardzo się cieszę, że wszystko się udało :multi: Quote
Cekinka13* Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Dodałam kilka szczegółów i zmieniłam kontakt w tekście do ogłoszeń ;) Quote
Panca Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 cudny jest:loveu:i dobrze ze juz bezpieczny Quote
EVA2406 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 To teraz już tylko dobry domek............... Quote
Guest monia3a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Piękny :loveu: szukajmy najlepszego domeczku Quote
żabusia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Bardzo Wam dziękuję, że sprawa już załatwiona. Super!:Rose: Quote
Miki Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Bardzo się cieszę. Fantastycznie! Taki cudny pies.:multi::multi: Mam nadzieję, że teraz o domek będzie łatwiej. Quote
Cekinka13* Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Diger na: warszawa.gumtree.pl katowice.gumtree.pl krakow.gumtree.pl lodz.gumtree.pl poznan.gumtree.pl trojmiasto.gumtree.pl wroclaw.gumtree.pl ;) Quote
Cekinka13* Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Jutro kolejna porcja ogłoszeń... ;-) Quote
E.DEREK Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Witam wszystkich zainteresowanych losem Digera :lol: Psiak ma się dobrze, apetyt dopisuje, został odrobaczony. Mamy trochę czasu na znalezienie domku, bo teraz trzeba troszkę odczekać do szczepienia, a potem jeszcze kastracja. Będzie czas, żeby domek dokładnie prześwietlić ;) Dziękuję "Cekinka" za ogłoszenia :p Gosi i Krzysiowi przesyłam buziaki od miśka :loveu: , a z mojej strony wielkie podziękowania :p Quote
E.DEREK Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Cekinka, może dopisać w tytule wątku "mix" do leonbergera, bo charakter to Diger ma leosiowy, ale reszta ....;) I w następnych ogłoszeniach też koniecznie trzeba pisać - mix, albo "w typie" Quote
Cekinka13* Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Czemu nikt nie zagląda do Digerka??? :mad: Diger na: psiaki.pl psyipsiaki.moje forum.net psia kosc.com amstaff.info.pl dogopedia.moje forum.net Później kolejna porcja ogłoszonek :lol: Quote
Cekinka13* Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Przepraszam, ale nie miałam czasu zrobić ogłoszeń. Dziś napewno zrobię kolejne. Quote
Cekinka13* Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Diger na: pajęczyna.pl ojej.pl adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl petworld.pl portal.animialia.pl najpewniej.pl kupsprzedaj.pl myneed.pl petsy.pl kokosy.pl kupiepsa.pl vetmozga.com Quote
Recommended Posts