Cekinka13* Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Zostałam poproszona o pomoc w szukaniu domu dla bezdomnego psa. Pies koczuje w okolicy Bielska Podlaskiego (woj. podlaskie), a dokładniej w miejscowości Husaki. Jest duży, bardzo przyjacielsko nastawiony do ludzi i zwierząt. Jest młody - ma ok. 2 lata. Dokarmiają go okoliczni mieszkańcy. Dostałam kilka zdjęć, lecz wgram je dopiero jutro, bo dziś za Chiny ich nie przehostuję - net muli się nieziemsko :angryy: - jutro usuną awarię. Psiak jest przepiękny :loveu:, podobny do leonbergera. Zna ktoś osoby od leonków bądź molosów? Proszę o DT dla psa bądź DS!!! Niedługo porobię mu ogłoszenia. _______________________ Zdjęcia Digera znajduję się na stronach: 1, 11, 13, 15... Teskt do ogłoszeń: Diger nie ma szczęścia w życiu... Zawiódł się na człowieku, który okazał się na tyle niedojrzały i nieodpowiedzialny, że pies wylądował na ulicy. Diger jest to duży, piękny, imponujący dostojny pies w typie leonbergera. Ma ok. 2 lat. Toleruje inne zwierzęta - psy i suczki. Jest bardzo przyjacielsko nastawiony do ludzi. Kocha mizianie oraz pieszczoty... Uwielbia dzieci. [SIZE=2][SIZE=3]Doskonale chodzi na smyczy i reaguje na wołanie. Bardzo spokojnie zachowuje się podczas jazdy autem. Nadaje się na podwórze, do porządnej, ocieplanej budy, ale zarówno do domu. [SIZE=3]Pokochasz go? Diger na pewno odpłaci się miłością i przywiązaniem, jakiego na próżno szukać w świecie ludzi. Bo kochać wiernie i bezgranicznie potrafi tylko pies. Diger jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Jest możliwość dowozu go na terenie całej Polski. [SIZE=3]Kontakt w prawie adopcji: [SIZE=3]Tel. 604214601 [SIZE=3]Mail: [SIZE=2]leonberger@lunaleo.pl Podlinkowany bannerek. Zchęcam do pobrania! [SIZE=3]Ogłoszenia, jakie ma: allegro.pl alegretka.pl warszawa.gumtree.pl katowice.gumtree.pl krakow.gumtree.pl lodz.gumtree.pl poznan.gumtree.pl trojmiasto.gumtree.pl wroclaw.gumtree.pl psiaki.pl psyipsiaki.moje forum.net psia kosc.com amstaff.info.pl dogopedia.moje forum.net pajęczyna.pl ojej.pl adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl petworld.pl portal.animialia.pl najpewniej.pl kupsprzedaj.pl myneed.pl petsy.pl kokosy.pl kupiepsa.pl vetmozga.com Quote
Cekinka13* Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Przepraszam, że tak późno wstawiam... :oops: Nazwałam go DINO. Quote
Cekinka13* Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Czemu nikt tu nie zagląda? :roll: Quote
plastelina Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Przepiękny, wygląda na zadbanego,może jest to czyjś pies i tylko spacerki sobie urządza? Quote
Cekinka13* Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Nie, jest bezdomny, porzucony. Śpi pod furtką osoby, która go dokarmia... Quote
Cekinka13* Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Teskt go ogłoszeń znajduje się w 1-szym poście. Quote
Cekinka13* Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Diger na: allegro.pl alegratka.pl Quote
Guest monia3a Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Śliczny duży psiak mam nadzieję, że szybko znajdzie się domek. Czy osoba u której on nocuje pod bramką nie może go wziąć choćby do garażu ?? Quote
Cekinka13* Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 monia3a napisał(a):Śliczny duży psiak mam nadzieję, że szybko znajdzie się domek. Czy osoba u której on nocuje pod bramką nie może go wziąć choćby do garażu ?? :shake::shake::shake: Quote
Cekinka13* Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Podlinkowany bannerek. Zachęcam do pobrania !!! Quote
Cekinka13* Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Diger szuka swojego człowieka. Quote
Cekinka13* Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Diger ma ponad 150 wejść na aukcję... Quote
Guest monia3a Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Domku odezwij się, tak piękny pies czeka na swojego pana :) Quote
Cekinka13* Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Digerku... :shake::shake::shake: Quote
lunarmermaid Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Cudowny wielkopies!!!:loveu: Oby szybko znalazł swój domek!!! Quote
Cekinka13* Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Szukamy wolengo hoteliku dla psiaka !!! Najlepiej w okolicach jego koczowania !!! Quote
Cekinka13* Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Znalazło się tymczasowe miejsce dla psa w Warszawie! Pilnie potrzebny jest transport z Bielska Podlaskiego (woj. podlaskie) do Warszawy dla dużego, spokojnego psa. Zwrócimy koszta transportu. Psa w każdej chwili może zabić auto! Bardzo pilne! Quote
Guest monia3a Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Kurcze szkoda, że moje auto zepsute :shake: sama bym go zawiozła Quote
Recommended Posts