Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak lekko odejdę od tematu fotek seterków.
W dziale "Prób, Konkursów i Szkoleń Myśliwskich" http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=117
umieściłam kilka inf o szkoleniach jakie były w "Psach myśliwskich".

W związku z tym, że w dwóch przypadkach liczy sie kolejność zgłoszeń, a nie wiem czy tam zaglądacie to podaje tutaj ta wiadomość. Może a nóż widelec komuś się przyda.

• Replies 782
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Lucky0302 napisał(a):
Talagia hmmmmm ja chyba znam te pieski tak mi się zdaje hahhahah
jeszcze raz gratulacje za CWC

Dziekujemy :multi::multi:

Posted

werbena520 napisał(a):
:razz: Dziewczyna aż błyszczy...:cool3: to chyba po Eukanubce nie?..

A nie :eviltong: po domowym i tak troche na przekaske dostaje purina pro plan ale dziennie to tak z pol kubka :lol:

Posted

Aga & Amber napisał(a):
A nie :eviltong: po domowym i tak troche na przekaske dostaje purina pro plan ale dziennie to tak z pol kubka :lol:

....:roll:hm...a z domowego to co podajesz??,że dziewczyna taka lśniąca?...

Posted

ryz z mieszany z gotowanym indykiem, baranina i surowa wolowina ,marchewka, brokuły szpinak i co tam jeszcze w lodowce jest z warzyw polane łyzka oleju z winogron. Raz w tygodniu zołtko ,dwa -trzy razy w tygodniu jogurt naturalny ,surowe przednie nogi z baraniny z mieskiem i resztki z obiadow ale zaznaczam ze tylko to co niezawiera przypraw . Owoce jada namietnie wszystkie a juz rytuałem u naz jest ze jak ktos je jabłko to pies sekunduje :lol: bo czeka na ogryzek
i jeszcze zdiecie zeby offa nie było

Posted

Aga & Amber napisał(a):
ryz z mieszany z gotowanym indykiem, baranina i surowa wolowina ,marchewka, brokuły szpinak i co tam jeszcze w lodowce jest z warzyw polane łyzka oleju z winogron. Raz w tygodniu zołtko ,dwa -trzy razy w tygodniu jogurt naturalny ,surowe przednie nogi z baraniny z mieskiem i resztki z obiadow ale zaznaczam ze tylko to co niezawiera przypraw . Owoce jada namietnie wszystkie a juz rytuałem u naz jest ze jak ktos je jabłko to pies sekunduje :lol: bo czeka na ogryzek

....ha ha ha to podobnie jak ja...z wyjątkiem podawania oleju winogronowego/słyszałam o nim,gdzie go kupię?/ i baraniny/U Was dostępna?/My tutaj raczej bazujemy na świeżych porcjach rosołowych odfiletowanych z tłuszczu.No i z suchych to Eukanuba dla szczeniąt/Proplan jest droższa/.Twoja maluda pięknie utrzymana,aż przyjemnie popatrzeć:lol:

Posted

dziekuje slicznie, miod na moje serducho :loveu:
A i jeszcze zapomniałam o waznym szczegole , juz sie tez kiedys zastanawiełam czy to nie w tym rzecz. Bardzo dawno temu lat pewnie ze 30 jak moi rodzice kupowali pudla to hodowczyni poleciła mieszac zołtko ze smietana i ja tez tak robie ,zadnych sensacji zoładkowych nigdy nie widziałam
A moje psiaki wszystkie sie tak błyszczały nawer rotka raziła oczy w słoncu:lol:

Posted

Aga & Amber napisał(a):
dziekuje slicznie, miod na moje serducho :loveu:
A i jeszcze zapomniałam o waznym szczegole , juz sie tez kiedys zastanawiełam czy to nie w tym rzecz. Bardzo dawno temu lat pewnie ze 30 jak moi rodzice kupowali pudla to hodowczyni poleciła mieszac zołtko ze smietana i ja tez tak robie ,zadnych sensacji zoładkowych nigdy nie widziałam
A moje psiaki wszystkie sie tak błyszczały nawer rotka raziła oczy w słoncu:lol:

...:lol:oj.. dzięki za podpowiedż...jutro idę pośmietankę,ale kwaśną nie??:-o

Posted

Kiedyś zostałam porażona sierścią jamniora czarego podpalanego i musiałam zapytać w czym rzecz. Okazało się, że własciciel raz na tydzien podalal psy twarog wymieszany z zoltkiem i miodem. Po jakims czasie siersc mojego basenji dorownala wloskom jamniora:cool3: Natomiast drugi pies zawsze sie niesamowicie blyszczal:razz:

Posted

AlaNowak napisał(a):
Kiedyś zostałam porażona sierścią jamniora czarego podpalanego i musiałam zapytać w czym rzecz. Okazało się, że własciciel raz na tydzien podalal psy twarog wymieszany z zoltkiem i miodem. Po jakims czasie siersc mojego basenji dorownala wloskom jamniora:cool3: Natomiast drugi pies zawsze sie niesamowicie blyszczal:razz:

:lol:...hah...wszystko sprowadza się do jednego...super odżywiania psiuli od środka...super jedzonko=super sierść nie?:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...