sylrwia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tak lekko odejdę od tematu fotek seterków. W dziale "Prób, Konkursów i Szkoleń Myśliwskich" http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=117 umieściłam kilka inf o szkoleniach jakie były w "Psach myśliwskich". W związku z tym, że w dwóch przypadkach liczy sie kolejność zgłoszeń, a nie wiem czy tam zaglądacie to podaje tutaj ta wiadomość. Może a nóż widelec komuś się przyda.
sylrwia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Sezon na życzenia otwarty ale proszę je umieszczać tylko w tym miejscu :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101936
Talagia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Śliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: To i ja sie pochwale moim szczeniaczkiem :loveu::loveu::loveu:
Nugatowa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ale dziecek ma głowę ...............................mmmmmmmmmmmmmm :mdleje:
werbena520 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Talagia..Oj futereczka to im rosną..rosną..:loveu:
Aga & Amber Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 dzisiejszy poranek poranna toaleta zobasz czyste mam zabki sniadanko;)
werbena520 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :lol:..na pierwszym zdjęciu rudziakowi intruz się zalogował w leżu..:loveu:
Aga & Amber Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 to jest odwet za te wszystkie razy kiedy to Amber sie wpychała Jej do łozka:evil_lol: a tu jeszcze portrecik
Lucky0302 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Talagia hmmmmm ja chyba znam te pieski tak mi się zdaje hahhahah jeszcze raz gratulacje za CWC
Talagia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Lucky0302 napisał(a):Talagia hmmmmm ja chyba znam te pieski tak mi się zdaje hahhahah jeszcze raz gratulacje za CWC Dziekujemy :multi::multi:
werbena520 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Aga & Amber'] a tu jeszcze portrecik http://images24.fotosik.pl/188/5527263c99514ac1.jpg :razz: Dziewczyna aż błyszczy...:cool3: to chyba po Eukanubce nie?.. Zdjęcia cytujemy jako link./Mod
Aga & Amber Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 werbena520 napisał(a)::razz: Dziewczyna aż błyszczy...:cool3: to chyba po Eukanubce nie?.. A nie :eviltong: po domowym i tak troche na przekaske dostaje purina pro plan ale dziennie to tak z pol kubka :lol:
werbena520 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Aga & Amber napisał(a):A nie :eviltong: po domowym i tak troche na przekaske dostaje purina pro plan ale dziennie to tak z pol kubka :lol: ....:roll:hm...a z domowego to co podajesz??,że dziewczyna taka lśniąca?...
Aga & Amber Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ryz z mieszany z gotowanym indykiem, baranina i surowa wolowina ,marchewka, brokuły szpinak i co tam jeszcze w lodowce jest z warzyw polane łyzka oleju z winogron. Raz w tygodniu zołtko ,dwa -trzy razy w tygodniu jogurt naturalny ,surowe przednie nogi z baraniny z mieskiem i resztki z obiadow ale zaznaczam ze tylko to co niezawiera przypraw . Owoce jada namietnie wszystkie a juz rytuałem u naz jest ze jak ktos je jabłko to pies sekunduje :lol: bo czeka na ogryzek i jeszcze zdiecie zeby offa nie było
werbena520 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Aga & Amber napisał(a):ryz z mieszany z gotowanym indykiem, baranina i surowa wolowina ,marchewka, brokuły szpinak i co tam jeszcze w lodowce jest z warzyw polane łyzka oleju z winogron. Raz w tygodniu zołtko ,dwa -trzy razy w tygodniu jogurt naturalny ,surowe przednie nogi z baraniny z mieskiem i resztki z obiadow ale zaznaczam ze tylko to co niezawiera przypraw . Owoce jada namietnie wszystkie a juz rytuałem u naz jest ze jak ktos je jabłko to pies sekunduje :lol: bo czeka na ogryzek ....ha ha ha to podobnie jak ja...z wyjątkiem podawania oleju winogronowego/słyszałam o nim,gdzie go kupię?/ i baraniny/U Was dostępna?/My tutaj raczej bazujemy na świeżych porcjach rosołowych odfiletowanych z tłuszczu.No i z suchych to Eukanuba dla szczeniąt/Proplan jest droższa/.Twoja maluda pięknie utrzymana,aż przyjemnie popatrzeć:lol:
Aga & Amber Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 dziekuje slicznie, miod na moje serducho :loveu: A i jeszcze zapomniałam o waznym szczegole , juz sie tez kiedys zastanawiełam czy to nie w tym rzecz. Bardzo dawno temu lat pewnie ze 30 jak moi rodzice kupowali pudla to hodowczyni poleciła mieszac zołtko ze smietana i ja tez tak robie ,zadnych sensacji zoładkowych nigdy nie widziałam A moje psiaki wszystkie sie tak błyszczały nawer rotka raziła oczy w słoncu:lol:
werbena520 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Aga & Amber napisał(a):dziekuje slicznie, miod na moje serducho :loveu: A i jeszcze zapomniałam o waznym szczegole , juz sie tez kiedys zastanawiełam czy to nie w tym rzecz. Bardzo dawno temu lat pewnie ze 30 jak moi rodzice kupowali pudla to hodowczyni poleciła mieszac zołtko ze smietana i ja tez tak robie ,zadnych sensacji zoładkowych nigdy nie widziałam A moje psiaki wszystkie sie tak błyszczały nawer rotka raziła oczy w słoncu:lol: ...:lol:oj.. dzięki za podpowiedż...jutro idę pośmietankę,ale kwaśną nie??:-o
Aga & Amber Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :lol: ale ja gwarancji nie dam ze to to ;) A pozatym twoj psiak nie wyglada jakby mu wspomagacz na wlos byl potrzebny :loveu:
Dream Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wszystko było pod kontrolą :D Warowanie karne za włóczenie się nie tam gdzie należy ;)
AlaNowak Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Kiedyś zostałam porażona sierścią jamniora czarego podpalanego i musiałam zapytać w czym rzecz. Okazało się, że własciciel raz na tydzien podalal psy twarog wymieszany z zoltkiem i miodem. Po jakims czasie siersc mojego basenji dorownala wloskom jamniora:cool3: Natomiast drugi pies zawsze sie niesamowicie blyszczal:razz:
werbena520 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 AlaNowak napisał(a):Kiedyś zostałam porażona sierścią jamniora czarego podpalanego i musiałam zapytać w czym rzecz. Okazało się, że własciciel raz na tydzien podalal psy twarog wymieszany z zoltkiem i miodem. Po jakims czasie siersc mojego basenji dorownala wloskom jamniora:cool3: Natomiast drugi pies zawsze sie niesamowicie blyszczal:razz: :lol:...hah...wszystko sprowadza się do jednego...super odżywiania psiuli od środka...super jedzonko=super sierść nie?:roll:
AlaNowak Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 tak, chociaz nigdy nie wiadomo co danemu psu pomoze:cool3:
Aga & Amber Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Do Londynu przyszła zima ;) zdiecia z dzisiejszego poranka
Recommended Posts