Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 782
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talagia']:diabloti:

[quote name='Nugatowa']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dwoi mi się w oczach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

.....cóż to za pozycja????.....wiem że seterki tak potrafią ,bo Zira tez ma jedyne pozycje "wywrotkowe" ale Ika to przebiła wszystkie setery...:lol::lol:

Posted

[quote name='gordonka']

.....cóż to za pozycja????.....wiem że seterki tak potrafią ,bo Zira tez ma jedyne pozycje "wywrotkowe" ale Ika to przebiła wszystkie setery...:lol::lol:

Ha, ja na początku myślałem że to dwa setery na zdjęciu są i miałem nazwę Jing JAng:lol:

Spójrzcie czy jej przednia lewa łapa w tym ułożeniu nie może sugerować że to drugi stererzy pysk:crazyeye:

Posted

Walery napisał(a):
Ha, ja na początku myślałem że to dwa setery na zdjęciu są i miałem nazwę Jing JAng:lol:

Spójrzcie czy jej przednia lewa łapa w tym ułożeniu nie może sugerować że to drugi stererzy pysk:crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: rzeczywiscie :D

grallinka śliczne zdjęcia!

Posted

[quote name='freda']jureja, wstaw szybciutko zdjęcia siostrzyczki:lol:
Wreszcie udało Ci się zrobic Molly zdjęcie w pozycji stojacej:lol: .Czyżby spoważniała z wiekiem:razz: ?Moja Risa po pierwszej cieczce się nieco uspokoiła:multi: .
JOY OF LIFE Diervilla:

Posted

Jureja napisał(a):
Czyżby spoważniała z wiekiem:razz: ?Moja Risa po pierwszej cieczce się nieco uspokoiła:multi: .

to poprostu zdjęcie po godzinie ganiania po polu a mina znaczy "gdzie się podziały te kuropatwy?":evil_lol:
a o cieczce to jeszcze nic nie słychać:shake:

Posted

[quote name='Jureja']Moja Risa po pierwszej cieczce się nieco uspokoiła

A druga to następny przełom ;) ..przynajmniej tak mi się wydaje jeśli chodzi o gordony..

Blue.. - "złapana" podczas tych 2 sek.:p kiedy staneła nieruchomo:

..i Blue fruwająca nad Vegą :roll:

Posted

[quote name='Nor(a)']A druga to następny przełom ;) ..przynajmniej tak mi się wydaje jeśli chodzi o gordony..
Na to liczę!Słyszałam już,że dopiero po drugiej cieczce setery stają się znacznie spokojniejsze.

Blue.. - "złapana" podczas tych 2 sek.:p kiedy staneła nieruchomo:

Piękna:loveu:
A gdzie Klea?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...