Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 782
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A ja wkleje zdjecia Jureji seterzycy Risy (JOY OF LIFE Diervilla)

Z Risy to się już kawał baby zrobił..;)
Naprawdę ładna :lol:

Posted

Talagia napisał(a):

Świetne:loveu: :loveu: .Jak to zrobiłaś,że freciszon zgadza sie z psem?
Tez miałam fretke ale niestety jej zabawy z psem były nieco zbyt brutalne:roll: .

Posted

Świetne .Jak to zrobiłaś,że freciszon zgadza sie z psem?

Oj to nie do końca ;) Bo ten fret na zdjeciu to jest moje dzieciątko wyratowane z ciezkiej choroby genetycznej i jest baaaaaardzo grzeczny, a jego zapach nie drazni psa bo wlasciwie jest neutralny. Frety od małego wychowywali sie z łagodnym (dla malych zwierzątek ;) ) owczarkiem i mniej więcej są przyzwyczajone. Problem pojawia sie przy drugim frecie :diabloti: , który jest młodszy, bardziej śmierdzący, a psa doprowadza do furii. Jak sie widza to poprostu błyskawice lecą :cool3: Dlatego staram sie ograniczyć, a wręcz wyeliminować ich spotkania z planu dnia :p

Posted

Talagia napisał(a):
ten fret jest baaaaaardzo grzeczny, a jego zapach nie drazni psa bo wlasciwie jest neutralny
.
Dość nietypowy ten Twój fret:lol: .Czy on potrafi bawić się z seterem tak samo samo jak robią to miedzy sobą psy?

Posted

Czy on potrafi bawić się z seterem tak samo samo jak robią to miedzy sobą psy?

Nie. On nawet z innymi fretkami nie potrafi sie bawić, jest troche "niedorozwiniety" ;) Ale moj pies i tak nie moze sie bawic z zadnym stworzeniem ponizej 10 kg, bo poprostu nie jest zbyt delikatny i mimo dobrych chęci moglby zmasakrować podczas zabawy :)

• 1 month later...
Posted

werbena520 napisał(a):
Prześliczny gordonek Toni.Mam cichą nadzieję,że mój Kanonek też taki będzie.

:lol: a ile Twój zwierz ma? Tonik skończył 9 miesięcy:p

Posted

[quote name='Talagia']
Musze im porobić nowe zdjęcia ;)
Koniecznie!:p

Jeśli fretki szybko sie nie przemieszczają to zgoda panuje :diabloti:

Acha,czyżby to psiak rządził :lol: ?Moja fretka terroryzuje cały dom:evil_lol: .

Posted

[quote name='Jureja']Acha,czyżby to psiak rządził :lol: ?Moja fretka terroryzuje cały dom:evil_lol: .

Nie do końca :diabloti: U mnie w domu rządzi ten oto pan:

Trzyma wszystkich na krótkiej smyczy (łącznie z psem ;) ) Jak frety biegną szybko to pies je oczywiście goni ale kończy się to tak, ze ten starszy fret chowa się za drugim, a ten diabeł ze zdjęcia próbuje "zamordowac" psa :diabloti: Gryzie go w łapy, stara sie skoczyc do szyi/pyska/fafli ;) A Raven stoi i merda ogonem :shake: Ewentualnie szczeka na nich ;)

on to sierotka jest ;)

ps. w jakim wieku jest Twoja fretka ? panna czy pan fret? :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...