Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chcialabym wspomoc troszeczke kropka ale nie bardzo wiem a nie mam teraz czasu przekopywac sie przez caly watek (na pierwszych stronach nie ma zandego konta)
trzymam kciuki za niego!

Posted

chcialam przelac pienaidze ale niestety w linku jest tylko numer konta, nie ma adresu, a przelew bez adresu nie przejdzie :( czy jest mozliwosc zeby ktos jasno i wyraznie napisal gdzie mozna wplacac pieniadze na kropka z jozefowa?
trzymam za niego kciuki z calych sil. czy wiadomo jak jego stan na chwile obecna?

Posted

jutro będą kolejne wyniki badań, oby byly lepsze niz poprzednie. jeszcze raz bardzo proszę o wsparcie dla niego ( konto na pierwszej stronie) my nie dajemy juz rady a piesek zasluguje na to by żyć normalnie, być przytulanym, kochanym i by go wreszcie nie bolało.....on cały czas się kuli, nie wiemy czy to przyzwyczajenie - ze strachu - czy wieloletni ból...blagam o wplaty na niego, każda złotowka nam pomoże w leczeniu i ratowaniu jego biednego zycia. dziękuję.

Posted

FiGa dzieki za maila. wyslalam wlasnie przelew-mam nadzieje ze to choc troszke przysluzy sie dalmatowi i pomoze w szybkim powrocie do zdrowia.
co do numeru konta-wydaje mi sie ze warto byloby na pierwszej stronie zamiescic jakas informacje jasna i klarowna co zrobic zeby wplacic na psiaka pieniadze-na pewno bedzie wiecej chetnych do pomocy!