:: FiGa :: Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Pati i Grysek chorują więc nowych wieści nie ma. Jednak jeśli zaszłyby jakieś zmiany to na pewno daliby znać... więc pewnie sytuacja stoi w miejscu :( Quote
gibon301 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 czy wiadomo jak piesio sie czuje? jaka jest jego sytuacja finansowa? Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Pieniążki są cały czas potrzebne, robione są ciągłe badania. Quote
gibon301 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 chcialabym wspomoc troszeczke kropka ale nie bardzo wiem a nie mam teraz czasu przekopywac sie przez caly watek (na pierwszych stronach nie ma zandego konta) trzymam kciuki za niego! Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='gibon301']chcialabym wspomoc troszeczke kropka ale nie bardzo wiem a nie mam teraz czasu przekopywac sie przez caly watek (na pierwszych stronach nie ma zandego konta) trzymam kciuki za niego!WĄTEK ROZLICZENIOWY Edytuję pierwszego posta. Quote
gibon301 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 czyli moge wplacic na konto PKO z podanego linka? nie pomoge wiele ale strasznie trzymam kciuki za niego!i zagladam tu codziennie! a czy sa jakies nowe wiesic? Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Gibon301 każdy grosik się liczy... dziękujemy :multi: Hmmm na konto pko? Czy z konta pko? Ja się za bardzo na tym nie znam niestety. Quote
Cekinka13* Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 UWAGA !!! DOSTAŁAM MAILA: "Biały piesek został wywieziony przez okolicznych sąsiadów ...nie wiem gdzie... może został gdzieś przywiązany w lesie....Straszny ból był taki sympatyczny. Został tylko ten brązowy. Boję się, że z nim zrobia to samo." POMOCY !!! BŁAGAM O JAKIŚ DT !!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/w-wa-pilnie-dt-inaczej-zostanie-wywieziony-zabity-130080/ Quote
gibon301 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 chcialam przelac pienaidze ale niestety w linku jest tylko numer konta, nie ma adresu, a przelew bez adresu nie przejdzie :( czy jest mozliwosc zeby ktos jasno i wyraznie napisal gdzie mozna wplacac pieniadze na kropka z jozefowa? trzymam za niego kciuki z calych sil. czy wiadomo jak jego stan na chwile obecna? Quote
kate11 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jutro będą kolejne wyniki badań, oby byly lepsze niz poprzednie. jeszcze raz bardzo proszę o wsparcie dla niego ( konto na pierwszej stronie) my nie dajemy juz rady a piesek zasluguje na to by żyć normalnie, być przytulanym, kochanym i by go wreszcie nie bolało.....on cały czas się kuli, nie wiemy czy to przyzwyczajenie - ze strachu - czy wieloletni ból...blagam o wplaty na niego, każda złotowka nam pomoże w leczeniu i ratowaniu jego biednego zycia. dziękuję. Quote
Red Dingo Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 czy jest dla niego allegro "cegielkowe" ? Quote
Moniek193 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Trzymamy za Ciebie kciuki;) Zdrowiej szybko! Quote
gibon301 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 FiGa dzieki za maila. wyslalam wlasnie przelew-mam nadzieje ze to choc troszke przysluzy sie dalmatowi i pomoze w szybkim powrocie do zdrowia. co do numeru konta-wydaje mi sie ze warto byloby na pierwszej stronie zamiescic jakas informacje jasna i klarowna co zrobic zeby wplacic na psiaka pieniadze-na pewno bedzie wiecej chetnych do pomocy! Quote
Recommended Posts