Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiak obecnie niestety nie jest do adopcji, musimy wyjść najpierw na prostą.
Weci zajmujący się nim podejrzewają, że jest to przewlekła choroba nerek, zastanawiają więc wszystkich dobre wyniki badań krwi ze schronu :roll:

Poprawa jest, maleńka. Kciuki i wsparcie finansowe bardzo potrzebne... :(

Posted

pies jest w złym stanie, badania robione sa na bierząco. jest szansa. pies może mieć ok 5 lat, jest strasznie zniszczony, zaniedbany, osad na zabkach mial ze 3 cm, wet zdejmował go obcęgami bo było tego tyle, reszta pod narkozą, pies nie mógl jeśc, był skulony z bólu....do robienia koopki nie musial przyjmować pozycji bo był w niej cały czas. ponieważ jest szansa prosimy o pomoc, całe życie mial przekichane i to bardzo. pies ma mentny wzrok, po schronisku "przelewał" się przez ręce jakby kości nie miał....prosimy.....

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Psiak obecnie niestety nie jest do adopcji, musimy wyjść najpierw na prostą.
Weci zajmujący się nim podejrzewają, że jest to przewlekła choroba nerek, zastanawiają więc wszystkich dobre wyniki badań krwi ze schronu :roll:

Poprawa jest, maleńka. Kciuki i wsparcie finansowe bardzo potrzebne... :(

Gdzie można coś wpłacić dla niego, gdzie mogę znaleźć nr konta

Posted

Wpłaciłam dla niego mały grosik. Wpłacam na każdego psiaka po 10 zł ale ich jest tak dużo więc wolę mniejszą kwotę ale wpłacić kilku psiakom.
To już 2 zaliczyłam idę dalej szukać biedaczków w potrzebie.

Posted

dzięki za wpłatę, musimy go przenieśc do kliniki na kilka dni, leczenie na razie nic nie pomaga....pomóżcie!!!! on jest strasznie biedny i zasługuje na życie normalne. odbierałam go z tego schronu, uwierzcie że jest wyjatkowy i musi przeżyć. jego całe życie to męczarnia, ból i cierpienie.

Posted

Reksio! Bardzo dziękujemy za wpłatę. Żeby tak więcej ludzi miało tak wielkie serce...

A u niego bez większysz zmian.

Niestety wszystko zależy od środków, a z nimi ciężko... :( Pomóżcie nam walczyć, póki jest jeszcze nadzieja... :(