Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przeczytalam pierwszych piec i ostatnich dwanascie stron:oops:takze z gory przepraszam jak mi cos umknelo ale gdzies pojawila sie data wyjazdu do Niemiec-czy to nadal aktualne?:roll:
tymczasem ide na zakupy bazarkowe:evil_lol:

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę ewentualnie dzwonić na moj nr: 696 077 211, jest dla mnie szczegoónie ważny, jestem w stałym kontakcie z dt....to na serio dobry psiak, trzeba mu tylko kupować leki i specjalistyczną karmę. On jest typowym dalmatem, tylko nie ma na to siły....nie wiem dlaczego nie pojechał do niemiec, mam nadzieje że w końcu pojedzie. Cały czas Wasze wsparcie finansowe jest potrzebne....dziękujemy.

Posted

Ma allegro. Na innych potralach ogłoszenia jak najbardziej mile wiidziane. Nie ogłaszałyśmy go bo jego stan zdrowia jest jeszcze do podciągnięcia. W nich trzeba napisać wszystko o jego stanie zdrowia bo to nie jest łatwy przypadek. Do ogłoszeń podaj mój nr telefonu 790 211 920.

Posted

:roll: nie było mnie wczoraj. Oczywiście że podaj konto PiS. I z dopiskiem że dla dalmata :) bądź Gryskka... będź Milorda... Dziadunia.... to pies o wielu imionach :lol:

Posted

chita napisał(a):
czy do ogloszen moge podac konto pisdz? fundacyjne zawsze wzbudza wieksze zaufanie:roll:
Oczywiście możesz, a nawet koniecznie je podaj, z poprzedniego konta rezygnujemy ;)

Dzięki za pomoc :multi:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Oczywiście możesz, a nawet koniecznie je podaj, z poprzedniego konta rezygnujemy ;)

Dzięki za pomoc :multi:

Poproszę o aktualny numer konta! Co u Kropaczka ?

Posted

Soifon napisał(a):
Poproszę o aktualny numer konta! Co u Kropaczka ?

Pogotowie i Straż dla Zwierząt
Plac Pocztowy 4/6
64-980 Trzcianka
Bank PKO BP S. A. w Czarnkowie
87 1020 3844 0000 1702 0048 1093
koniecznie z dopiskiem: Dziaduń Grysek

Posted

kamilka91 napisał(a):
Wygląda jak naćpany na tym zdjęciu :evil_lol:

:roflt::roflt:uroczy cpunek:diabloti:moze ktos mial nieswieze skarpetki i sie chlopak nawachal:evil_lol:

Posted

Toffina napisał(a):
Oj się czepiacie..:eviltong: dla mnie wygląda przeuroczo:loveu: a te jego ciapki w kątach oczu sprawiają wrażenie żę jest taki smutaśny...

E tamk cpun, uroczy i sliczny się do niego doczepiacie:diabloti:
Piękny i bezbronny, jak to nbedzie z tym domkiem kropeczku?:roll:

Posted

Toffina napisał(a):
a te jego ciapki w kątach oczu sprawiają wrażenie żę jest taki smutaśny...

A moim zdaniem powodują, że Grysek wygląda jak skośnooki dalmatyńczyk-Chińczyk :evil_lol:

Posted

Ciotki jak na dzien dzisiejszy wygladaja finanse psiaka?zapewne jeszcze gorzej niz ostatni bo juz czerwiec:shake::-(
sa jakies wiesci z hotelu?:razz:

Posted

Finanse psiaka wyglądają zmiennie :lol: jak coś ktoś wpłaci i podgonimy to za chwilę trzeba np karmę weterynaryjną zakupić, albo badania powtórzyć. No i Gryzek jest cały czas w hotelu więc nie ma zmiłuj się. Licznik bije. :roll: