malicja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 nikt nie zaglada do kropkowatego :-( ? no to ja na dobranoc :sleep2: podniose Quote
Anusia&Saba Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Podnoszę.... kiedy ty wreszcie znajdziesz domek? Jesteś taki piękny :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Milord vel Grys miał nowe badania. badanie wczesniejsze leukocyty 13.20 AspAT 22.0 AIAT 114 ALP 76 Kreatynina 2.5 Mocznik 118,7 ostatnie badanie leukocyty 16,40 norma max 12.0 WZROST AspAT 56,0 norma max 37 AIAT 57,0 norma max 50 SPADEK ALP 41,0 w normie Kreatynina 1,5 w normie Mocznik 74,6 norma max 45 SPADEK Quote
Soifon Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Czyli idzie ku lepszemu! Na pewno wyzdrowieje, biedactwo. Wyślę dla Kropka parę groszy na poczatku kwietnia! Quote
kajkoowa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 I napewno bedzie lepiej, dzielny kropek:multi: Quote
:: FiGa :: Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Soifon, dziękujemy ;) Kropek jest w dobrych rękach, więc musi być tylko lepiej :) Quote
Soifon Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Bardzo prosimy o jakieś wiadomości o kochanym Kropku. Jak sie czuje? Czy jest smutny, czy wesoły? :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 nie ma za bardzo co pisac nic sie u niego nie zmienia. Moze tylko to ze z pokoju dziennego przeniosłam go do łazienki. Ne ma co pisac o nim nowego to postaram sie choc jakies nowe fotki zrobić dzis na spacerze. bedziemy jechać też na pobranie krwi jakos w tym tygodniu acha WAŻNE karma starczy mi juz na max 2-3 dnityle wiemy od Pati. Quote
kamilka91 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ojoj, znowu karma się kończy? :shake: Pieniądze potrzebne, a ja nie mogę nic wysłać... :placz: Quote
Soifon Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ile ta karma kosztuje? Czemu piesek mieszka w łazience? Quote
:: FiGa :: Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Milord potrzebuje karmy weterynaryjnej koszt 230zł. Śpi w łazience, bo nie jest nauczony załatwiać się na podwórku uparciuch. Quote
kamilka91 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Trochę przekichane mieszkanie z nim... :roll: Quote
:: FiGa :: Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Milord sika gdzie popadnie tam gdzie akurat stoi albo lezy np na łózku . Sika idąc wiec nie ma mowy aby olał tylko jedno miejsce w domu jak zacznie w pokoju kończy w kuchni Nie da sie go zatrzymać jak zacznie sika az skończy. Z kupą to samo. Załatwia się w domu często idąc wiec też jest wszędzie i do sprzątania cały dom. W ten sposob straciłam juz jedna wykładzine. Trzeba z nim wychodzic na dwor często a i to nie daje wcale gwarancji ze nie zaleje całego mieszkania. Ze względu na to , ze zaczyna sikac juz w przedpokoju nie polecam domu w bloku. Z chodzeniem po schodach tez nie dał by sobie rady. Najlepiej kilka schodków. Do psów zaczepny atakuje aczkolwiek na stan swojego sdrowia raczej nie jest grożny dla psa wiekszego od siebie. Zaborczy przy misce. Ogolnie pies raczej mało aktywny dużo spi. Apetyt roznie raz jest raz go nie ma ostsnio je regularnie kilka arzy dziennie ,spore ilości. Bardzo powoli tyje co spowodowane jest chorobą nerek . Bierze leki na nerki. Stan zdrowia w tym momencie nie wiadomo tzreba podjechac na kolejne juz badanie krwi i sprawdzic co sie dzieje. Pozrebuje karmy weterynaryjnej niskiej w białko. Lubi byc głaskany, przytulany i umie o to poprosić. Lubi bawić się piłką.Ojj Grysku Grysku :shake: Quote
Recommended Posts