Aga K Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 orpha - jak to dalatynki ;) i inne psiuny kamilka91 - on juz szuka domu ???? a wiesz czy wyzdrowial juz na 100% ??? tak sie pytam bo mial pierw wyzdrowiec ;) No i Jak nasz budyniek ??? Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 jest dobrze leki poki co działają. za kilma dni sprawdzimy krew i zobaczymy co bedzie dalej. Psiak ma sie dobrze. Przytył nieco. Dzis był wieki dzień moje kropki wróciły do pokoju z wygnania u mamy. Psy zaakceptowały sie wspaniale nie było żadnych zgrzytów. No może czasem Dziadziuś pogoni Zecika o jedzeniePokazuje ząbki wredota jedna :loveu: Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Heheheh, a ja wyczytalam w gzzecie wlasnie :) ze dalmatynczyk jest jak budyn z rodzinkami :) Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Aga K napisał(a):suuuuuuuuuuuperek :multi::multi::multi::multi::multi: przeczytalam ostatnio, ze dalamtynki to takie BUDYNIE Z RODZYNKAMI :diabloti: oby nasz Budyniek wyzdrowial, byl jeszcze slodszy - weselszy no i niech znajdzie kochajacy domek !!! :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 wczoraj dziaduń miał pograna krew do badania wyniki dzis wieczorem. Stan ogolny w miare dobry. Znowu zaczął pic ogromne ilości wody to nas nieco niepokoi zobaczymy co pokaża wyniki badań . Koszt 55zł. Dzaidun potrzebuje karmy weterynaryjnej ze względu na nerki i wątrobe musi jeśc karme niska w białko i potas taka idelna dla niego to koszt 275zł moi weci rozglądają sie za czymś podobnym ale moze nieco tańszym. Na razie ma 15 kilo tylko tzreba myslec co zrobimy jak sie skończy .Tylko kasy brak... :( Prosimy o pomoc... Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 cholera ..... :angryy: a ja zamowilam szelki juz ....... niebede miala w najblizszym czasie kasy ..... przepraszam ... Quote
gibon301 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 co nowego u Kropka? od kiedy bedzie szukal domu? Quote
Aga K Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 dziewczyny - jak sie czuje nasz niunius ??? i jak sie sprawy maja. Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 co mu było: Sródmiąższowe zapalenie nerek. Co mu jest: niewydolnośc nerek po pzrebytym zapaleniu. Wyniki badań leukocyty 13.20 AspAT 22.0 AIAT 114 ALP 76 Kreatynina 2.5 Mocznik 118,7 Antybiotyk zmieniony z Ceporexu(zastrzyk) na augumentin (tabletka) <kroplowek brak. Reszta lekow zachowana plus dołaczony jeden bedzie w środe jak przyjdzie bo został zamowiony. dzianus ma sie dobrze. Pzreniosłam go do dzienego pokoju bo.....atakował mi psy Zet go olewał ale wiadomo w koncu mogłby sie odwinac a wtedy wiadomo kto by ucierpiał. Moj pudel natomiast był zagrożony wiec dzianun spi sobie na kanapie w innym pokoju. Przytył widocznie. Przykryły sie żebra, i kości na tyłku. Wazy 20.5 kg!!! ma wielki apetyt przy jedzeniu walka musi jeść sam. Nadal sika w domu jak odkręci kran to głowa mała. Jest wyprowadzany co godzine. zamkniety np w łazience na czas karmienia potrafi sobie zedrzeć nos trząc o drzwi do krwi! wiec zamkniecie go gdziekolwiek na dłuzej nie wchodzi w greKrejzol ojj krejzol... Quote
Recommended Posts