reksio7 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jaki jest na dzis stan zdrowia psiaka? Jak jego nerki działają? Śliczny psiak ale mój facet uparł sie na beagle. W jakim miescie obecnie przebywa psiak? Quote
Moniek193 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bosh jakie cudo:placz: Malenkie biedne:placz: Podnosze watek WYSOKO!! Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Psiak obecnie niestety nie jest do adopcji, musimy wyjść najpierw na prostą. Weci zajmujący się nim podejrzewają, że jest to przewlekła choroba nerek, zastanawiają więc wszystkich dobre wyniki badań krwi ze schronu :roll: Poprawa jest, maleńka. Kciuki i wsparcie finansowe bardzo potrzebne... :( Quote
orpha Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 moze dodac w tytule ze pomoc finansowa potrzebna .... Quote
kate11 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 pies jest w złym stanie, badania robione sa na bierząco. jest szansa. pies może mieć ok 5 lat, jest strasznie zniszczony, zaniedbany, osad na zabkach mial ze 3 cm, wet zdejmował go obcęgami bo było tego tyle, reszta pod narkozą, pies nie mógl jeśc, był skulony z bólu....do robienia koopki nie musial przyjmować pozycji bo był w niej cały czas. ponieważ jest szansa prosimy o pomoc, całe życie mial przekichane i to bardzo. pies ma mentny wzrok, po schronisku "przelewał" się przez ręce jakby kości nie miał....prosimy..... Quote
reksio7 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Psiak obecnie niestety nie jest do adopcji, musimy wyjść najpierw na prostą. Weci zajmujący się nim podejrzewają, że jest to przewlekła choroba nerek, zastanawiają więc wszystkich dobre wyniki badań krwi ze schronu :roll: Poprawa jest, maleńka. Kciuki i wsparcie finansowe bardzo potrzebne... :( Gdzie można coś wpłacić dla niego, gdzie mogę znaleźć nr konta Quote
:: FiGa :: Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='reksio7']Gdzie można coś wpłacić dla niego, gdzie mogę znaleźć nr konta 50 10205558 1111 106220901152 Ewa Pacałowska, Michał Miąskiewicz I wątek rozliczeniowy TU Quote
reksio7 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Wpłaciłam dla niego mały grosik. Wpłacam na każdego psiaka po 10 zł ale ich jest tak dużo więc wolę mniejszą kwotę ale wpłacić kilku psiakom. To już 2 zaliczyłam idę dalej szukać biedaczków w potrzebie. Quote
kate11 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 dzięki za wpłatę, musimy go przenieśc do kliniki na kilka dni, leczenie na razie nic nie pomaga....pomóżcie!!!! on jest strasznie biedny i zasługuje na życie normalne. odbierałam go z tego schronu, uwierzcie że jest wyjatkowy i musi przeżyć. jego całe życie to męczarnia, ból i cierpienie. Quote
reksio7 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Może na naszej klasie umieszczę linka do strony o nim. Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 biedactwo :placz: , trzymam kciuki za Ciebie pieseczku baaaardzo mocnoo Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Reksio! Bardzo dziękujemy za wpłatę. Żeby tak więcej ludzi miało tak wielkie serce... A u niego bez większysz zmian. Niestety wszystko zależy od środków, a z nimi ciężko... :( Pomóżcie nam walczyć, póki jest jeszcze nadzieja... :( Quote
kamilka91 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Hophop, Kropek potrzebuje pomocy! :placz: Quote
Red Dingo Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 jak ta sliczna kropkowana mordka ma na imie ? Quote
:: FiGa :: Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Red Dingo napisał(a):jak ta sliczna kropkowana mordka ma na imie ? To Grysek... Quote
:: FiGa :: Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Jest kilka dobrych duszyczek, które przekazały na chłopaka pieniążki :loveu: [SIZE="4"]Bardzo w jego imieniu dziekujemy! Quote
Recommended Posts