Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koszty leczenie: 80zł badania plus leki, 20zł wizyta naswietlanie plus wenflony, 90 USG, 75 wizyta, leki kroplowki, 25 antybiotyk

USG wykazało powiekszone obie nerki o pogrubiałej korze, w miedniczkach widoczne złogi. W pecherzu widoczne złogi.

jednoznacznej diagnozy postawic sie nie da. Albo to przewlekłe zapalenie nerek albo ropne zapalenie nerek na to wskazywały by tak wysokie wyniki leukocytow. Został zmieniony antybiotyk i właczone leki: witamina B12, Ipakitine, lespewet, kroplowki(glukoza i ringeri).

Rokowania jak na razie sa niepomysle raczej to juz niestey droga ku .....
jeste jednak swiatełko nadzieji ze to ropne zapalenie nerek zobaczymy jak zareaguje na leki wtedy bedzie pewnosc.
Na moje pytanie czy moze isc do adopcji odpowiedz była -nie mozliwe. Gdyby nie to, ze wiem co robic został by poddany leczeniu szpitalnemu.
Najgorsze sa dla mnie kroplowki bardzo czasochłonne jedna idzie srednio 3.5 a ma ich dwie rano i wieczorem. tzreba siedziec przy nim bite 7 godzin dziennie. Jutro wieczorem podam jena mu podskornie, wyjme jeden wenflon niech zyły mu odpoczną.

Przykro mi , ze pzrekazuje takie wiesci no ale moze stanie sie cud i bedzie lepiej....trzeba wierzyc do końca.
Trzymajcie kciuki... Wierzcie :(