Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dalmat przebywa w DT.

Psiak jest bardzo przyjazny, zostal przywiazany pod schronem, był pobity, ale jego forma psychiczna już jest bardzo dobra.. nie boi sie, podchodzi do ludzi. Bezkonfiliktowy co do innych psiaków. Ma problemy z nerkami wiec jest na specjalistycznej suchej karmie.

Kontakt:
julencja014@vp.pl

Ew tel do Beaty: 790211920

Pomoc można kierować na konto:
Pogotowie i Straż dla Zwierząt
Plac Pocztowy 4/6
64-980 Trzcianka
Bank PKO BP S. A. w Czarnkowie
87 1020 3844 0000 1702 0048 1093
koniecznie z dopiskiem: Dziadun Grysek

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kate napisał(a):
Pies bezpieczny dzieki pomocy p.Magdy. Siedzi sobie na razie z Inez. Jest jak dla mnie cudowny, do zakochania, strasznie wystraszony i zestresowany. bardzo przyjazny i całuśny, wskoczył sobie na rączki do męża Pani Magdy i tak się wtulił, że czegoś takiego nie widziałam. Ponieważ mam dla niego specjalne względy musi iśc do super domku. Bidaczek nawet bał się głośniej odetchnąć w samochodzie...jest wielkim przytulaśnym cielaczkiem. Jest cudowny.

i jak tu się nie zakochać??? :(

Posted

Grys , bo tak go nazwałam jest u mnie na tymczasie.Jest bardzo spokojniutki , łagodny jak baranek , Piesek po przejściach,był bardzo zmarznięty , ale dochodzi do siebie.Bardzo Lubi pieszczotki , uwielbia przytulanie.

Posted

magda_38 napisał(a):
Grys , bo tak go nazwałam jest u mnie na tymczasie.Jest bardzo spokojniutki , łagodny jak baranek.piesek po przejściach, ale dochodzi do siebie.

szczescie ze trafił do Ciebie

Posted

Nowe wieści...

magda_38 napisał(a):
Dziś jest wielki postęp Grys sam zaczął jeść z miski,nie musiałam go karmić,zaczyna więcej chodzić po mieszkaniu a nie cały czas spać,ja wiem że po jednej kroplówce nie zawsze jest poprawa ale u Grysa jest inaczej,piesek się ożywił wzrok mu zbystrzał, a nawet próbował pobawić się z kotem.Wrócił mu apetyt.To dla mnie jest wyraźny postęp porównując kilka dni temu.