GoniaP Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Bokser w schronisku - to straszny widok... Zdziwiona mordka, w oczach smutek, strach i tęsknota :placz: Do tego mrozy robią swoje, pustoszą bokserze zdrowie. Zasmarkaną, kaszlącą i zapchloną Pusię zabraliśmy dziś ze schroniska. Jest już bezpieczna w domu tymczasowym i śpi. Nic, tylko śpi. Ale to tylko dom tymczasowy. Prosimy o pomoc w znalezieniu Pusi domu. Picasa Web Albums - Małgorzata - Boksia Pusia Quote
MonikaP Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja zdjęć nie wstawię, bo fotosik mnie nie słucha (jak i cały komputer wrrr).....A to Pusia jest, czy Punia? ;-) Na jednym zdjęciu widać takie jakby troszkę za duże sutki...albo mi się wydaje? Quote
GoniaP Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 MonikaP napisał(a):Ja zdjęć nie wstawię, bo fotosik mnie nie słucha (jak i cały komputer wrrr).....A to Pusia jest, czy Punia? ;-) Na jednym zdjęciu widać takie jakby troszkę za duże sutki...albo mi się wydaje? To Pusia jest! Kiedyś wstawiałam zdjęcia z imageschacka z zamkniętymi oczami. Ale teraz coś pozmieniali i nie potrafię, i już :oops: Pusia jest w sile wieku i na pewno rodziła .... ALE JUŻ NIGDY NIKT JĄ DO TEGO NIE ZMUSI! Quote
dii Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jak dobrze , że nie siedzi już w zimnym schronie :loveu: oby szybko znalazła domek . Quote
AgaZ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Boże jaka ona słodka,piękna dziewczyna,jak dobrze że już bezpieczna Quote
GoniaP Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Pusia została dziś gruntownie przebadana. Jest zaziębiona, ale w ciepłym domku pewnie szybko wyzdrowieje z pomocą farmakologiczną. Wg lekarza wet, Pusia ma 5-6 lat. Wyniki krwi w normie, uszy wyczyszczone, zęby w dobrym stanie. Podbiła już serca wszystkich... Ma cudowny charakter, rozdaje buziaczki, kręci dupinką, jest grzeczna, uwielbia bawić się zabawkami i wylegiwać "na salonach". Na spacerach jest grzeczna i już bardzo wpatrzona w Charlottę. Jeszcze w domu tymczasowym przejdzie sterylkę i jak najbardziej będzie gotowa do adopcji. Picasa Web Albums - Małgorzata - Bokserka Pusi... Quote
Hania&Andrzej Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Goniu, śliczna ta boksinka... :lol:. Dobrze że w doopke juz cieplo. Quote
malagos Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 tylko powiedzcie, bo ja nie mogę pojać, skąd sie biorą boksery w schroniskach? :-( Quote
dii Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 malagos napisał(a):tylko powiedzcie, bo ja nie mogę pojać, skąd sie biorą boksery w schroniskach? :-( W podziękowaniu od swoich właścicieli :angryy: Quote
GoniaP Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Pusieńka jest bokserzym kłębkiem miłości i całą sobą dziękuje za odmianę jej losu, miłość i ciepełko. A w przyszłym tygodniu w czwartek o 12stej przejdzie sterylkę. Quote
dii Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Nie , ja nie widzę żadnego zdjęcia :shake: a do tego posty skaczą . Quote
GoniaP Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Przepraszam, czy Wy widzicie to zdjęcie, które właśnie usiłowałam dodać w poście powyżej? Quote
Evra Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 GoniaP napisał(a):Przepraszam, czy Wy widzicie to zdjęcie, które właśnie usiłowałam dodać w poście powyżej? Nie widzę. Quote
GoniaP Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Nie wiem co robię żle, ale zdjęcia "nie wchodzą", choć postępuję zgodnie z instrukcjami...:shake: Kliknijcie na link: Picasa Web Albums - Małgorzata - Bokserka Pusi... A może ktoś wstawi? Quote
GoniaP Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Dziękuję Ci Dii za wstawienie zdjęć. :loveu: A może udzieliłabyś mi instrukcji na pw? Mogę Cię pomęczyć? Quote
dii Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Cała przyjemność po mojej stronie :loveu: W razie problemu polecam się na przyszłość :p Quote
GoniaP Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Dii, ja jestem chyba jakaś "nie ten teges" i jeszcze nie umiem... A z nowych wieści tyle, że Pusia została dziś wysterylizowana... Quote
Recommended Posts