Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś moze z Was używał tej odżywki ?
Jaki jest po niej efekt ? czy włos jest bardziej sprężysty czy opadający w doł ?
Interesuje mnie ta odżywka dla moich pudli ale nigdy jeszcze nie wypróbowałam.Bardzo prosze o opinie.
info o tej odżywce z animailia.pl
Bogata odżywka na bazie protein roślinnych i ziół, o specjalnym składzie, naturalnym, delikatnym zapachu przeznaczona dla każdego typu włosa.
Skraca czas przygotowania szaty, nadaje włosom piękny połysk i pozwala na uzyskanie i utrzymanie pożądanej fryzury.

# 1 ALL SYSTEMS Super-Rich Protein Lotion Coditioner działa silnie antystatycznie, chroni włosy przed szybkim zabrudzeniem, wysyca naturalny kolor umaszczenia i podkreśla naturalną budowę szaty psa. Wszystko to osiąga dzięki naturalnym, zdrowym dla skóry i włosa składnikom.

Nie zawiera alkoholi, olei i silikonu, źle wpływających na kondycję skóry i włosa.

Używana systematycznie sprawia, że szata jest łatwa do uporządkowania, włosy stają się mocniejsze i zdrowsze.

W okresie między wystawami, aby pełniej odżywić skórę i włos używać należy odżywki w połączeniu z # 1 ALL SYSTEMS Pure Lanolin Plus Skin & Hair Emollients zgodnie ze sposobem użycia podanym na opakowaniu.

#1 ALL SYSTEMS Super-Rich Protein Lotion Conditioner polecany jest także (w postaci rozcieńczonej: 1 łyżeczka od herbaty na ¼ l ciepłej wody) do użycia w dniu wystawy, dla nadania ostatniego szlifu fryzurze.

Pozdrawiam ;)

Posted

Od kilku lat używam tej odżywki razem z szamponem i świetnie się sprawdza. Szczególnie polecam przed wystawą włos nie jest fruwajacy ani nie oklapnięty tylko że ja stosuję te kosmetyki na psie rasy PON. Wspaniale się po nich psa rozczesuje i nie ma problemu z uczuleniem.

Pozdrawiam Jola i Wigor.

• 4 weeks later...
Posted

Ja właśnie testuje tą odżywkę z lanoliną na moim yorku. W połączeniu z lanoliną włosy są natłuszczone i opadniete w dół. Nie stosowałam jeszcze odżywki bez lanoliny, narazie jestem bardzo zadowolona.

• 4 weeks later...
Posted

a ja mam pytanie odnosnie rozcienczania odzywki Super-Rich....nie wiem czy na codzien rozcienczac 2 łyzeczki na 1/4 l wody czy tak jak pisze w przewodniku praktycznym na stronie 1 all system tzn 1;40 :roll:
??

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Oliwia.']Czy ktoś moze z Was używał tej odżywki ?
Jaki jest po niej efekt ? czy włos jest bardziej sprężysty czy opadający w doł ?
Interesuje mnie ta odżywka dla moich pudli ale nigdy jeszcze nie wypróbowałam.Bardzo prosze o opinie.
info o tej odżywce z animailia.pl
Bogata odżywka na bazie protein roślinnych i ziół, o specjalnym składzie, naturalnym, delikatnym zapachu przeznaczona dla każdego typu włosa.
Skraca czas przygotowania szaty, nadaje włosom piękny połysk i pozwala na uzyskanie i utrzymanie pożądanej fryzury.

# 1 ALL SYSTEMS Super-Rich Protein Lotion Coditioner działa silnie antystatycznie, chroni włosy przed szybkim zabrudzeniem, wysyca naturalny kolor umaszczenia i podkreśla naturalną budowę szaty psa. Wszystko to osiąga dzięki naturalnym, zdrowym dla skóry i włosa składnikom.

Nie zawiera alkoholi, olei i silikonu, źle wpływających na kondycję skóry i włosa.

Używana systematycznie sprawia, że szata jest łatwa do uporządkowania, włosy stają się mocniejsze i zdrowsze.

W okresie między wystawami, aby pełniej odżywić skórę i włos używać należy odżywki w połączeniu z # 1 ALL SYSTEMS Pure Lanolin Plus Skin & Hair Emollients zgodnie ze sposobem użycia podanym na opakowaniu.

#1 ALL SYSTEMS Super-Rich Protein Lotion Conditioner polecany jest także (w postaci rozcieńczonej: 1 łyżeczka od herbaty na ¼ l ciepłej wody) do użycia w dniu wystawy, dla nadania ostatniego szlifu fryzurze.

Pozdrawiam ;)

Ja stosuję ją na moim bichonie frise i pudlu- jest rewelacyjna.
Im mniej spłukana tym bardziej puszysty jest włos- rewelacja.Stosuję ją na co dzień i przed wystawą.:roll:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

1 ALL SYSTEMS w ogóle ma świetne kosmetyki. Używam szamponu wzmacniającego i spray-u do rozczesywania. Naprawdę jestem bardzo zadowolona. Teraz mam zamiar spróbować szamponu wybielającego bo psiak ma brzydkie odbarwienie na łapach.

• 5 years later...
Posted

Ja używam dla swojej luny 'ear so fresh' z 1 all system i jak na razie spisuje się na medal. Szukam więcej opinii na temat odświerzenia futerka małej ale boje się, że kosmetyki rozjasniające mogą źle wpłynąć na nią. Jakoś nie jestem przekonana i tak jak sama sobie bez problemu chodze do fryzjera tak z nią jestem ostrożnijsza :-)