havuszka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 A oto mój kundel bury :] Ukochana odratowana ze schroniska suńka :] HaVana :] Quote
rotek_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witaj na forum:klacz: sunia śliczna:loveu: Quote
havuszka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 dziękuję :p Jak dla mnie najpiękniejsza na świecie ale wiadomo że każdy właściciel myśli tak o swoim piesku ;) Quote
Talia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 śliczna:loveu: Kocham takie owczarkowate stwory:loveu::loveu::loveu: Quote
havuszka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Nio ja też uwielbiam owczarkowate :] w ogóle jak Havka była mała wszyscy mówili że będzie identyczna z owczarkiem niemieckim i ja tez tak myślałam ;] Niestety "trochę" odbiega od wzorcowego oNkA :P ale nawet się z tego cieszę bo jest jedyna w swym rodzaju :] Quote
rotek_ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 mała jest z lublinskiego schronu? ...bo to chyba najbliżej:roll: albo przynajmniej tak mi się wydaje:evil_lol: Quote
havuszka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Suńka jest z Krzesimowa... W Lublinie też byłam kiedy miałam brać psa ale trafiłam na taki moment że w większości były one bardzo duże i wydawały się agresywne a z piesków mniejszych rozmiarów były tylko pieski, ja chciałam sunię, była wtedy jedna ale Pani w schronisku powiedziała że jest za młoda [coś około 5 tyg], chora, bez szczepień no i nie może mi jej wydać ... ja chciałam psa trochę mniejszego i dość przyjaznego bo to mój pierwszy czworonożny przyjaciel a wiem że psy ze i tak schroniska nie są łatwe [oczywiście nie wszystkie]... Nie stać mnie było na rasowca z papierami a 'rosopodobnego' też nie chciałam bo pseudohodowli nie wspieram. Więc pojechałam jeszcze tego samego dnia do schroniska w Krzesimowie.... Warunki tam są beznadziejne szczerze mówiąc... psy biegają luzem po lesie przy schronisku... część siedzi w kojcach,zaniedbana... fakt że tym schroniskiem na co dzień opiekuje się chyba jedna osoba... No i tam zobaczyłam moje maleństwo... chciałam psa o dziczym umaszczeniu :] i gdy tylko podeszłam do kojca od razu rzuciła mi się w oczy moja Kochana całkiem dzicza Havana:loveu:... zresztą trudno jej było nie zauważyć ;] tak skakała na siatkę i się cieszyła... i do tej pory jej to nie przeszło ;P Na osiedlu mówią na nią 'pies-żywioł' ;] oj... rozpisałam się okropnie ;] a tu jeszcze zdjęcia : [img=http://img233.imageshack.us/img233/41/zdjcie003ai2.th.jpg] [img=http://img229.imageshack.us/img229/9895/minkayh5.th.jpg] [img=http://img228.imageshack.us/img228/3714/34151867us2.th.jpg] Quote
havuszka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Postawa prawie "wystawowa" :] oraz minka z serii : "ja już mam dosyć tych zdjęć, o co Ci chodzi?' Quote
Samturia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ImageShack - Image Hosting :: ococichodzigl2.jpg Błagalny wzrok psa "nie świeć mi tym fleszeeem..." Quote
rotek_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ja bym powiedziała ze ona mysli co w rodzaju "do twarzy mi bez uszu?" Quote
Shetanka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Śliczna sunia :loveu: Słodko jej się ogonek zakręca :loveu: Quote
Recommended Posts