Patisa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz14623.jpg o kurdę, ufociliscie mnie! Ufociliście :multi: mnie i Froda! :loveu: Dzięki wielkie :loveu: Izabelko, a Wy sobie tak jeździliście i tak po prostu zdjęcia pstrykaliście?:cool3: Kurcze, fajni tacy fotoreporterzy...wystawa nie umiera. he he he, ale się nie spodziewałam czegoś takiego, jakie to miłe ;) Pozdrawiam Życzę Wesołych Świąt!:multi: Quote
AnkaW Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 śliczne zdjęcia :loveu:, fajnie się ogląda i mam nadzieję ze to nie koniec :p Quote
Izabela124. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Patisa']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz14623.jpg o kurdę, ufociliscie mnie! Ufociliście :multi: mnie i Froda! :loveu: Dzięki wielkie :loveu: Izabelko, a Wy sobie tak jeździliście i tak po prostu zdjęcia pstrykaliście?:cool3: Kurcze, fajni tacy fotoreporterzy...wystawa nie umiera. he he he, ale się nie spodziewałam czegoś takiego, jakie to miłe ;) Pozdrawiam Życzę Wesołych Świąt!:multi:Byłam na tej wystawie z nauczycielem i kolegą, nauczyciel w sobotę wystawiał beagla a kolega w niedzielę labradorkę :) Ja pojechałam popatrzec i zdjęcia porobic :lol: Teraz wybieram się do Łodzi :) [quote name='AnkaW']śliczne zdjęcia :loveu:, fajnie się ogląda i mam nadzieję ze to nie koniec :pMam jeszczę trochę foteczek w zanadrzu :p Quote
Izabela124. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='McDzik']Izabela124 naprawde dobra robota Dziekuję :) Robienie zdjęc to moja pasja ;) A gdybym miała lepszy aparat to byłyby o wiele lepsze niż te ;) Quote
panienkabubu Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Izabela124. napisał(a):Dziekuję :) Robienie zdjęc to moja pasja ;) A gdybym miała lepszy aparat to byłyby o wiele lepsze niż te ;) I tak są rewelacyjne :multi: Quote
Recommended Posts