Frytela Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 anetta napisał(a):Frytela :evil_lol: Mamy porobne foty z corgasami :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Czy mogę podwędzić pudło z gr.X? :p Hehe :evil_lol: Tak bierzcie foty jakie chcecie i gdzie chcecie xD Tylko jakby co to chcialabym wiedziec gdzie sie znajda :razz: Quote
mortikia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Właściciel tego chowka trzepnął moją suczkę w głowę przed wejściem na ring :shake: I tacy ludzie nazywają się miłośnikami psów? Koszmar! :mad: Quote
bogi Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='anetta'] No i kto powie co to jest? :cool3::cool3: W końcu zagadka nie została rozwiązana...:niewiem: http://img206.imageshack.us/img206/5698/dsc0712.jpg SZpic mały kolorowy współczesny.... Quote
Błyskotka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mortikia napisał(a): Właściciel tego chowka trzepnął moją suczkę w głowę przed wejściem na ring :shake: I tacy ludzie nazywają się miłośnikami psów? Koszmar! :mad: Tak bez powodu i mocno ? Quote
Nirse Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A to od kiedy jest taka kultura wystawowa by móc podnosić rękę na czyjegoś psa ?:roll::roll: Swoją drogą, bardzo fajny pies, jak się nazywa i Kto jest właścicielem ? Quote
Czarne Gwiazdy Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ja bym od razu dym zrobił... trzeba walczyć o swoje. Chamstwo i prostactwo nie moze mieć miejsca na wystawach i nie można mu ulegać.... Quote
mortikia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Błyskotka napisał(a):Tak bez powodu i mocno ? Suczka stała koło mnie, a facet biegł jak oszalały. Walnął ją tak mocno, że się zatoczyła !!! Pobiegł na ring główny, a ja za chwilę poszłam za nim, ale olewał to, co mówię, bo był zajęty pogawędką z koleżaneczkami, które stały przy ringu :angryy: I co w takiej sytuacji zrobić? Z takim chamem i prostakiem nie dojdzie się do żadnego porozumienia :mad:Szkoda słów...... Quote
anetta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 :shake::shake: przykre to co piszesz. Ciekawe że nie poczuł że kopnął psa. Ja czuję jak lekko nadepne psu na łapę/ogon czy co tam jeszcze jest :roll: a co dopiero mówić o kopnięciu :crazyeye: Frytela, dzięki. Quote
Izabela124. Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Mam sporo fotek z obu dni ;) Zacznę wstawiac niebawem Quote
Pieseczkowo Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A jakieś białaski typu wesciaki moze ci sie trafiły:razz: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Pieseczkowo napisał(a):A jakieś białaski typu wesciaki moze ci sie trafiły:razz:Oczywiście ;) Quote
Pieseczkowo Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 OOOO to czekam z wielkim utesknieniem na zdjątka:loveu::loveu: Quote
Patisa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 czyli best in show został bokser?:cool3: Nasi górą! :laola: Mógł wygrac albo boks albo dalmat :lol: Ale szkoda, ze kopiowany....:shake: na wystawie był bardzo ładny nie kopiowany osobnik :razz: Quote
malgosia_1 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja z niecierpliwością czekam na dalsze fotki.....może z finałów weteranków z soboty..:)) byłoby miło:multi: Quote
Recommended Posts