AnkaW Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 o to za pisek na 1 miejscu http://www.e-corgi.pl/legionowo/bisy/bis_2.jpg Quote
Błyskotka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='AnkaW']o to za pisek na 1 miejscu http://www.e-corgi.pl/legionowo/bisy/bis_2.jpg To jest chow chow ;). Kto wybierał Bis Juniorów ? Quote
Biutka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Czarne Gwiazdy napisał(a):Nie. Hat Breika. Dzięki serdeczne ;) Quote
AnkaW Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Błyskotka napisał(a):To jest chow chow ;). Kto wybierał Bis Juniorów ? A to jest fotka z BISa Junior? a ma ktoś z weteranów? Quote
DaRa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Czy na prawdę nikt nie ma mojej briardki z finałów grupy pierwszej ??? :placz: Quote
Frytela Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Paulina-Mloda'] Ooo widze, że i moja Paskuda się załapała :) Mogę skopiować fotki do jej tematu? Pozdrawiam. Tak oczywiście :) AnkaW - a żebym ja to jeszcze wiedziała :evil_lol::evil_lol: [quote name='DaRa']Czy na prawdę nikt nie ma mojej briardki z finałów grupy pierwszej ??? :placz: Mozliwe ze mam, ale to zobacze jak wroce ze szkoly Quote
anetta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Frytela :evil_lol: Mamy porobne foty z corgasami :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Czy mogę podwędzić pudło z gr.X? :p DaRa, ja, ja mam briardkę z finałów :lol::multi::loveu::cool3: Wstawie jak będzie jej kolej :eviltong: A tymczasem dalszy ciąg finałów. :crazyeye: Chilli :evil_lol: Quote
anetta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No i kto powie co to jest? :cool3::cool3: W końcu zagadka nie została rozwiązana...:niewiem: Quote
anetta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 I dobrze mi się wydawało że to właśnie ten chowek :p (wcześniejsza fota na żabe) Weterani. [SIZE="1"]Przykro było patrzeć na tą suczke...:shake: Quote
anetta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Grupa I. [SIZE="1"]Piękny był :loveu: [SIZE="1"]DaRa, fota jedna ale za to jaki wykrok :cool3: Quote
anetta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [SIZE="1"]Lekko spanikowany belg :evil_lol: Gr. III Quote
anetta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Bo wyglądała na zmęczona życiem....Cycochy powyciągane...To jest moje zdanie. Quote
moon_light Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 anetta - dlaczego 'przykro było patrzeć' na suczkę w weteranach ? Quote
anetta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Troche posty poprzeskakiwały ale to szczególik :diabloti: Quote
Recommended Posts