Amber Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 McDzik napisał(a):Spaniele Tybetańskie? :cool1: Szczerze mówiąc te zdjęcia robiła moja przyjaciółka nie-psiara, ja byłam zajęta wystawaniem ;). To jedyne psiaki, które uchwyciła, wstawiłam wszystko. Quote
anetta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ten szwajcar bardzo mi się podobał :loveu: Pamiętam go z finałów. Gratuluję wszystkim! Amber, co to był za piesek? http://i39.tinypic.com/3467tqe.jpg nie mogę sobie przypomnieć nazwy :crazyeye: Pamiętam że jak został wyczytany na finałach to aż się zdziwiłam że coś takiego jest :evil_lol::evil_lol: Kogel-mogel wszystkeigo co się ruszało :evil_lol: Quote
anetta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ten piesek, jeśli dobrze skojarzyłam pana, to wygrał na finałach, ale co, to już nie pamiętam dokładnie :evil_lol: Młodzież? :niewiem: :evil_lol: Jeśli dobrze pamiętam to mam go z finiałów na innym aparacie :p Uszate :loveu: Quote
McDzik Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='anetta'] Amber, co to był za piesek? http://i39.tinypic.com/3467tqe.jpg nie mogę sobie przypomnieć nazwy :crazyeye: Pamiętam że jak został wyczytany na finałach to aż się zdziwiłam że coś takiego jest :evil_lol::evil_lol: Hm, a to nie jest poprostu Szpic Miniaturowy Pomeranian? Tak pomyślałam za pierwszym razem, ale jak coś dziwnego...to już sama nie wiem teraz :-o Naprawde nikt nie ma zdjęć z wyborów IX grupy? :( Tyle aparatów pstrykało... :( Quote
anetta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 No właśnie nie :evil_lol: bo pomeraniany też były razem z nim. Co do finałów to robiłam foty, ale nie wszystkim z każdej grupy, i teraz Ci nie powiem jakie mam i czy w ogóle mam :shake: Quote
McDzik Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 anetta napisał(a):No właśnie nie :evil_lol: bo pomeraniany też były razem z nim. Co do finałów to robiłam foty, ale nie wszystkim z każdej grupy, i teraz Ci nie powiem jakie mam i czy w ogóle mam :shake: Ja w katalogu w grupie V nie widzę dziwnych rzadkich ras nawet :crazyeye: Nie wiem co to w takim bądź razie, może ktoś nam rozwiąże zagadke :lol: A byłaś w sobote ??? Bo grupa IX była właśnie 1 dnia. Czekam na dalsze wklejki :lol: Quote
anetta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 No to ja nie wiem co to było :evil_lol::evil_lol: I finały gdzie mój aparat powiedział, Seee ya, baw się bobrze...sama :diabloti: http://img21.imageshack.us/img21/200/dscf4863q.jpg Finito. Jak będę mieć dalsze finały które robiłam innym aparatem nadające się do wstawienia to dam :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Wszystkim gratuluję wyników. Proszę o stawkę: Boston Terrier +sędzia +właściciele psów Bernardyn Krótkowłosy (o ile były) Bernardyn Długowłosy (o ile były) Proszę też o pomoc w ustaleniu finalistów. I przypominam: Dziękuję za uwagę :evil_lol: Quote
mortikia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Czy ktoś ma zdjęcia malamutów??? Moja mała fotorelacja: I najsłodsze maleństwo na wystawie:loveu: Quote
DaRa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jeżeli ktoś by miał moją briardkę- bardzo, ale to bardzo proszę :Help_2: Briardy były aż dwa, ja jechałam sama i nie miał kto focić. Z góry dziękuję Quote
Amber Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Boston Terrier - s. Borkowski Tomasz Suki - kl. młodzieży HABIBI z Karczewskich Szuwarów wł. Krystyna Aust kl. pośrednia: DONA dla Pociechy wł. Monika Kozłowska Bernardyn długowłosy: Psy - kl. pośrednia ALEX z Kotliny Włocławskiej BARRY Mańkowa Zagroda FCI Suki - kl. pośrednia BARBIE Mańkowa Zakroda FCI kl. otwarta FIDA Palucki Przejar Bernardyn krótkowłosy: Psy - kl. młodzieży EMIR Emir Don-ber Quote
Frytela Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Chillucha doskonała, I, Zw Mł, BOB Junior - ukończyła młodzieżowy championat polski!!! :multi::multi: W opisie od p. Supronowicz ma wpis "b. dobrze prezentowana" :evil_lol::evil_lol: to mnie zgiełaaa Quote
panienkabubu Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Amber']Boston Terrier - s. Borkowski Tomasz Suki - kl. młodzieży HABIBI z Karczewskich Szuwarów wł. Krystyna Aust kl. pośrednia: DONA dla Pociechy wł. Monika Kozłowska Bernardyn długowłosy: Psy - kl. pośrednia ALEX z Kotliny Włocławskiej BARRY Mańkowa Zagroda FCI Suki - kl. pośrednia BARBIE Mańkowa Zakroda FCI kl. otwarta FIDA Palucki Przejar Bernardyn krótkowłosy: Psy - kl. młodzieży EMIR Emir Don-ber Dziękuję :loveu: Quote
Frytela Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tylko suczka w młodzieży Aussie Jaga Paracortus Quote
Recommended Posts