Marihuana Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='McDzik']....dalej wybory BIS puppy: http://img12.imageshack.us/img12/4648/94187210.jpg I głowa COCAINY mojej :))) Quote
kingula Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Błyskotka napisał(a):Poproszę o stawkę chow chow. Nie było ich dużo. psy młodzież URKO Chines psy pośrednia AL Mały Kacper psy otwarta CARMEL Mnichowa Dolina suki otwarta CARMEN Mnichowa Dolina suki championy NANCY-ROSE Od Halusku Quote
Błyskotka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Poproszę o stawkę chow chow. Nie było ich dużo. Quote
kingula Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Marlena j napisał(a):proszę o stawkę chartów afgańskich psy młodzież DELTA F.A.R. HAWKEYE From Fart Stable psy otwarta ATAMAN Akacjana psy championy Complement BLUE THUNDER suki młodzież VIVIANA Bursztynowa Bona suki pośrednia AURENA Agapis Źródło Miłości Kingsleah DIVINA Quote
MEGNUM Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Patisa'] Mi tez było równie miło Cię poznać! Kurczę, nie wiedziałam, że na wystawie jest się tak zmotanym...może to tylko ja taka byłam? Mam nadzieję, że z czasem i ja się oswoję z tą atmosferą, bo wczoraj chwilami nie wiedziałam co się dzieje :lol: i z zamotania nie spytałam o imię Twojej cudnej niufy - MICHELLE MA BELLE, tak?:cool3: Dzięki, dzięki. Tak zgadza się moja dziewczyna to ta z linka. Swoją drogą jej podstrona dawno nie aktualizowana, muszę hodowczyni tyłek sprać:D Pocieszę Cię i powiem że to zamotanie jest dla wielu typowe:) My to nazywamy "amokiem wystawowym". Mam nadzieję, ze do zobaczenia :) Quote
Natali@ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jeśli ktoś byłby tak miły, proszę o wyniki goldenów i chociaż kilka fotek :) Quote
mortikia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Błyskotka napisał(a):Poproszę o stawkę chow chow. Nie było ich dużo. Stawki nie znam. Natomiast jestem oburzona zachowaniem pana, który występował na finałach ze swoim chowkiem (bodajże w juniorach?). Przechodząc koło moich husky walnął jedną suczkę tak mocno w głowę, że prawie upadła. :mad: Quote
Błyskotka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 mortikia napisał(a):Stawki nie znam. Natomiast jestem oburzona zachowaniem pana, który występował na finałach ze swoim chowkiem (bodajże w juniorach?). Przechodząc koło moich husky walnął jedną suczkę tak mocno w głowę, że prawie upadła. :mad: Nie znam właścicieli piesków z klasy młodzieży i pośredniej :shake:. Resztę znam ;). Quote
McDzik Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Marihuana napisał(a):I głowa COCAINY mojej :))) Ooo :lol: To tam wcześniej cała była :lol: Quote
Klaudia :-) Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Biały owczarek szwajcarski Blow Fortunatus dosk I,CWC,NDPwR,BOB Quote
AnkaW Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='McDzik']Mój Arni :loveu: V1, CWC, Najlepszy Pies w Rasie Zwycięzca Rasy *finałowa 7. na BOG* :multi::multi::multi: --> Reproduktor :multi: :bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz: :kciuki: super - chłopak idzie jak burza :multi: Quote
Amber Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Trochę zdjęć z ndz, ogólnie mix wszystkiego co było ;) Quote
McDzik Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Amber'] http://i39.tinypic.com/16k9d06.jpg Spaniele Tybetańskie? :cool1: [quote name='AnkaW']:bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz: :kciuki: super - chłopak idzie jak burza :multi: Dziękujemy :multi::multi::multi::loveu: !!!! Faktycznie jak burza :loveu: Reproduktora zrobił tak: Rzeszów- BOB, BIS Oddziału III Jarosław-BOB, BOG III Nowy Dwór Maz.-BOB, finałowa 7. na BOG :loveu: ..nie obrażę się, jak Championat ukończy w podobnym stylu :loveu: Quote
Recommended Posts