Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patisa napisał(a):
a parking to koniecznie trzeba opłacać?

i to jets oddzielnie 15zł za parking i oddzielnie 10zł za bilety?

W NDM służba wiesza taśmę na ulicy dojazdowej do Stadionu. Parking jest na poboczu tej ulicy i na kawałku polanki wzdłuż ulicy.
Jak przyjedziesz wcześniej to mozesz zaparkowac również na poboczu, tyle że przed taśmą i wtedy nie płacisz :)

Posted

Arlula napisał(a):
A dostał może już ktoś potwierdzenie zgłoszenia pocztą, bo nie wiem, czy przyjdzie w tym tygodniu, czy moja poczta znowu nawaliła??:angryy:

My dostalismy juz z tydzien temu.

Posted

Do nas doszło w zeszłym tygodniu.

Patisa napisał(a):
A hmm...co jeśli nie dostane na czas? w tym kraju wszystko jest możliwe:mad:

W takim przypadku, zabierasz ze sobą dowód wpłaty, ewentualnie jakieś potwierdzenie wysyłki zgłoszenia (wydruk mail'a, dowód nadania, potwierdzenie faksu itp.) oraz dowód szczepienia psa p-ko wściekliźnie i śmiało idziesz do sekretariatu.
Tam dostaniesz numerek i katalog, o ile dokumenty i wpłata dotarły do organizatorów.
Jeśli chcesz zapłacić na wystawie (nie pamiętam, czy jest taka możliwość), to postępujesz jak wyżej, za wyjątkiem dowodu wpłaty. Płacisz na miejscu w sekretariacie.
Jednym słowem, brak potwierdzenia zgłoszenia to, o ile jesteś w spisie wystawców na stronie Oddziału, nie powód, żeby rwać włosy z głowy - takie rzeczy się zdażają całkiem nie rzadko ;)

Posted

Patisa napisał(a):
Ale chodzi o pocztę polską?:cool3:

Nie dostałam:shake:

Ja dostałam już w piątek :) "już" :lol:

Posted

Jeżeli nie dotaniesz, to wydadzą tobie numer i katalog w sekretariacie wystawy, już dostałam potwierdzenie, ale wcześniej zdążyłam zadzwonić do związku (jestem nowicjuszem, wiec panikuję) i dowiedziałam się, że problemu nie będzie, jeżeli poczta zawiedzie.

Patisa napisał(a):
Ale chodzi o pocztę polską?:cool3:

Nie dostałam:shake:

Posted

ktoś błagał o foto szetlandów. ja będę jako kibic ale pilnuję sziców niemieckich w niedzielę. nie doczytane mam kiedy to nieszczęsne szetl. wchodzi na ring. czy sobota czy niedziela? jeśli to nie będzie konkurowało ze szpicami to coś tam słabej jakości mogę pstryknąć. niestety uczę się dopiero fotografii więc napewno szanse są marne na coś perfekcyjnie uwiecznionego. nie wierzę że coś uda mi się z daleka prawidłowo sfotografować w hali.
zainteresowaną poproszę i jakiś kontakt mail wysłany do mnie na pw bo efekty wyślę mailem. wszystko jedno do kogo byle do kogoś kto potrafi je wstawić na stronę. odrazu uprzedzę że jak znajdę szetl to zrobię co kolwiek to będzie. identyfikacją i etepem widocznej konkurencji zajmiecie się państwo sami bo ja już głowy do tego nie będę miała. poprostu będę robiła to z czym sobie poradzę. a jak coś będzie za daleko to trudno. mam duże dobre chęci ale umiejętności trochę za małe na te warunki.

Posted

Kiedy szetlandy wchodzą na ring ??? (dzień i godzina) Ja będę z moimi zaprzęgowcami, ale jeśli szelciaki będą wystawiane w innym czasie to postaram się je obfocić :p

Posted

Patisa napisał(a):
Czy ta prosba przestrzegania godz. wystawiania podana na potwierdzeniu oznacza, ze mam po prostu się nie spóźnić? Nie musze byc od 8 rano?

nie musisz być o ósmej, ale trzeba być wcześniej, żeby się odhaczyć, znależć miejsce, suczki są badane itp.

Posted

[quote name='Yana']nie musisz być o ósmej, ale trzeba być wcześniej, żeby się odhaczyć, znależć miejsce, suczki są badane itp.

?????
Na co są suczki badane? Tylko suczki?

Posted

Madziorka napisał(a):
skąd wiecie o tym badaniu?, u mnie na potwierdzeniu nie ma nigdzie takiej informacji:shake:

ja to gdzieś wyczytałam, że tak jest na wystawach