Olcia P. Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 CZY MA KTOŚ JAKIEŚ WIADOMOŚCI DOTYCZĄCE TEJ WYSTAWY?? JAKIE BYŁY MAJORKI O ILE BYŁY WOGOLE. Quote
Olcia P. Posted October 17, 2004 Author Posted October 17, 2004 @ Gorzała :smilecol: gratulacje strasznie sie ciesze, szczególnie mamunia....hehehe Quote
aga 2 Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 :klacz: Brawo, brawo, brawo :D :D :D Jarek, a nie chial ktoś od Ciebie Czesia kupić od razu?? :wink: Bo u nas chodzą ploty, że w rottkach zwycięzca BS już sprzedany - zatrważa normalnie szybkość dokonania transakcji :roll: Agnieszki chyba to do siebie mają, że szybko jeżdżą :evilbat: A Aga hamulców używa? Bo ja nie :wink: Quote
aga 2 Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Jak to koniec? Do Poznania już nie jedziecie? Quote
Marek z Gromem Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Gratulacje :) Nie rozumiem jak mozna nie rozumieć, ze ktoś nie chce sprzedać doroslego psa :o Pozdrawiam Quote
aga 2 Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 2 czy 3 lata temu w Toruniu, gdy wystawiałam Mati, jakiś pan równiez zapytał mnie, czy Mati będzie na sprzedaż. Gdy usłyszał, że nigdy w zyciu, dziwnie na mnie spojrzał. Cóż :-? Jarek, no co ty, jakimś wrogiem zza wschodniej granicy się bedziesz przejmował :wink: Quote
Marek z Gromem Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 myślę, że jeszcze nie raz spotkamy się na takich wystawach To na pewno :D mam nadzieję, że Ty kiedyś będziesz miał coś swojego Ja też 8) czas o czymś chyba pomyśleć Studia skończełem, teraz prace znaleź i zaczenę myśleć :) co do sprzedaży dorosłego psa to podobno w wielkim świecie jest standard i podejście jak do worka kartofli jest niby oczywiste - ale ja mam do takich tematów podejście odmienne. Też slyszalem, ze w wielkic hodowców to coś normalnego, ale Mi jakoś to sie nie widzi. Tez mógł bym juz dawno sprzedać Gromka i mieć cos na wysatwy ale to tak nierealne jak to ze mi 3 ręka wyrośnie :lol: Pozdrawiam widzimy sie w poznaniu :) Quote
Recommended Posts