groosia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 dnia 6.01.09 na polsacie w interwencji o 16.00, bedzie program o paluchu i rottwailerach, ze wzgledu na to,ze chyba ostatnio znow jakis rottek pogryzl czlowieka. Quote
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Olka_Olga napisał(a): Rottki sa rownie slawne co gwazdy:evil_lol::angryy: wiesz, "moda" na rottweilery co prawda minęła, ale skutki tego ciągle są. w każdym schronisku znajdzie się ofiara rasowej popularności :roll: cóż... trzeba będzie oglądać... Quote
trol Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 www.rottka.pl tu mozna zobaczyć skutki tej mody jakos ostatnio nie słyszałam o pogryzieniu przez rottka a program koniecznie zobaczę Quote
marta23t Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ja ostatnio czytałam w jakimś ,,brukowcu,, że Krawczyk / ten co śpiewa:evil_lol:/ adoptował rottka ze schronu i został pogryziony:diabloti: ale nie wiem ile w tym prawdy..wiecie prasa:roll: o znalazłam:[url=http://www.efakt.pl/plotki/artykul.asp?artykul=36279]Dramat w rodzinie Krawczyka Quote
evel Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Fakt to sobie może pisać wszystko ;) 16, szkoda, akurat mam zajęcia :/ jakaś powtórka będzie? Quote
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 evl napisał(a):Fakt to sobie może pisać wszystko ;) 16, szkoda, akurat mam zajęcia :/ jakaś powtórka będzie? dawniej były na Polsacie 2, ale czy dalej powtarzają, nie wiem. Quote
Melisa89 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Właśnie oglądałam interwencje. Dzisiaj tez było o rotku który pogryzł 3 letniego chłopca. Quote
owca Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ...a to czasem nie dzisiaj o 19:30 o psach biegających luzem, które zagryzają wiejskie kundelki i są niebezpieczne dla mieszkańców jakiejś wsi??? Quote
Melisa89 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 owca napisał(a):...a to czasem nie dzisiaj o 19:30 o psach biegających luzem, które zagryzają wiejskie kundelki i są niebezpieczne dla mieszkańców jakiejś wsi??? Ooo... ja właśnie oglądałam zapowiedz tego Quote
rotek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 dzisiejszy program INTERIA.PL - Videorelacja Quote
1w0na Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 A czy ten drugi rottweiler (w kojcu) to nie jest Shrek, czesto opisywany na stronie wolon. Strona o bezdomych zwierzakach... ? :eviltong: Quote
asiunia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 1w0na napisał(a):A czy ten drugi rottweiler (w kojcu) to nie jest Shrek, czesto opisywany na stronie wolon. Strona o bezdomych zwierzakach... ? :eviltong: taak...bo pierwotnie mial to byc program w ktorym beda fragmenty kiedy Shrek jedzie do nowego domu..ale cóż to za sensacja?:roll: Quote
Recommended Posts