agaga21 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 mosii, dlaczego nic kompletnie ostatnio nie piszesz o psiakach które są u ciebie?chcielibyśmy zaktualizować ogłoszenia o nowe wiadomości, o nowe zdjęcia a tu NIC!:shake::shake: jak mamy szukać im domu skoro nawet sami nie wiemy co u nich?:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
amikat Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 MOze Monika musi złapać oddech? Ona tyle dobrego robi, ciągle jest z psami. Napisze na bank! Quote
Tengusia Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Mosii wiem ze jestes i fotkami sypiesz moze i jakies fotki Oskarka pokazesz, jemu tez przydalaby sie aktualizacja ogloszen :grins: Quote
mosii Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 kochani no nie bede pisała jak sie nic nie dzieje zaraz bedą fotki Oskara, tylko zrobic musze:eviltong: Quote
akacha Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką 27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką T, w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii. Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii. Quote
maciaszek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Właśnie przelałam 33,45 zł na hotel Oskara z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/f1075/kosmetyczne-cuda-dla-pan-na-hotel-dla-2-psow-dzisiaj-koniec-133154/ Quote
jotka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Oskar, ja wiem, że ci tam dobrze, ale poszukaj sobie może stałego dobrego pana, co? Inne psy też potrzebują indywidualnej opieki!:mad: Quote
mosii Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Słuchajcie Oskar jest fantastyczny, jak dla mnie moze sobie siedziec tu i siedzieć:evil_lol: W niczym nie przypomina psa z poczatku naszej znajomości. Oskar jest posłuszny, dobrze wychowany(w miare) potrafi sie poprawnie zachowywac w mieszkaniu, jezeli bedzie miał psa do towarzystwa nie bedzie niszczył pozostawiony sam, aczkolwiek szczeniece zachowania jeszcze w nim tkwią. Ogrodzenia róznego typu nie stanowia dla niego zadnej bariery. Jak nie przeskoczy to dziurkę wykopie. Super zsocjalizowany ze zwierzetami, koty, psy, ptactwo, moim koniom miedzy nogami łazi. Swietnie odnalazł by sie na jakiejś farmie na odludziu z duuuza iloscią róznych zwierzat. Jezeli blok to albo z drugim psem, albo gdzie ktos stale jest w domu. Uwielbia wycieczki konne, rowerowe, samochodem wszystko jedno byle u boku człowieka. Zamykanie w kennelu tylko sporadyczne. Quote
malawaszka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 mosii napisał(a):dobrze wychowany(w miare) to w miarę się tyczy spania na stole??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 niesamowita przemiana tego psa którego nawet w hotelach nie chciano.mam nadzieję że jak już znajdzie się dla niego dom to nie wróci do poprzednich nawyków tak jak sektorek. aa, i oskar robi się coraz ładniejszy, chyba masy nabiera troszkę.:lol: Quote
agaga21 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='jotka']Mosii! Może go zaadoptuj, co?:lol: jestem "za!":evil_lol::cool3::cool3::cool3: Quote
jotka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 mosii napisał(a):Słuchajcie Oskar jest fantastyczny, jak dla mnie moze sobie siedziec tu i siedzieć Mosii! Może go zaadoptuj, co?:lol: Quote
Jenny19 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Odnowione ogłoszenia dla Oskara: alegratka eoferty kupsprzedaj kupiepsa polskastrefa.eu dwukropek.pl psy.pl/adopcje ojej.pl bono-polska pajęczyna.pl pineska.pl animalia.pl wegetarianie.pl gumtree petworld.pl autogiełda.pl rozgłos.net najpewniej.pl petsy.pl top-ogłoszenia interpress.net oxl.pl hiperogłoszenia Quote
Tengusia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Jenny19']Odnowione ogłoszenia dla Oskara: alegratka eoferty kupsprzedaj kupiepsa polskastrefa.eu dwukropek.pl psy.pl/adopcje ojej.pl bono-polska pajęczyna.pl pineska.pl animalia.pl wegetarianie.pl gumtree petworld.pl autogiełda.pl rozgłos.net najpewniej.pl petsy.pl top-ogłoszenia interpress.net oxl.pl hiperogłoszenia dzieki :Rose: mam nadzieje ze wkoncu znajdzie sie dla niego domek ;) Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 z góry lepiej widać czy szykuje się jakiś domeczek http://img26.imageshack.us/img26/5755/img8357.jpg Quote
Tengusia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 o Oskara nadal nikt nie dzwoni :placz: ani jednego telefonu ani jednego maila :placz: Quote
_ogonek_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nie wiem dlaczego mosii została ... ussunięta... No ona tyle dobrego robi... Dobra nie będe sie wyklocac, hop! Quote
ab-agnieszka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Tengusia napisał(a):o Oskara nadal nikt nie dzwoni :placz: ani jednego telefonu ani jednego maila :placz: Tengusia znajdzie sie domek zobaczysz taki naprawde super. Musimy byc dobrej mysli. Quote
Alicja Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Kurcze ....a ja liczyłam , że on raz dwa domek znajdzie :shake: Quote
_ogonek_ Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Alicja napisał(a):Kurcze ....a ja liczyłam , że on raz dwa domek znajdzie :shake: :-(:-(:-(:-( Quote
Tengusia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Tengusia znajdzie sie domek zobaczysz taki naprawde super. Musimy byc dobrej mysli. jak tu byc dobrej mysli skoro pies oglaszany jest od trzech miesiecy, na biezaco aktualizuje ogloszenia, dodaje zdjecia .... i duuuuupa :placz: zadnych telefonow, zadnych maili :mdleje: Quote
Recommended Posts