rufusowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ja też trzymam mocno kciuki ale jeszcze chciałam się upewnić czy ktoś robił Oskarkowi test na głuchotę? Quote
rufusowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 amikat napisał(a):Tak - słyszy bez zarzutu! no to super :loveu: Quote
Tengusia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 jutro piatek juz sie doczekac nie moge co tez wyniknie z wizyty Quote
Tengusia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 watek na niebieskim fo na wszelki wypadek ;) [Katowice] amstaff wraca z adopcji, bo jest młody • Szukam nowego domu • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. Quote
Alicja Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :razz::razz:wróć cioteczko szybko i opowiadaj ........;) Quote
Tengusia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 poki co nie ma zadnych wiesci ... tez czekam z niecierpliwoscia Quote
agaga21 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 POTRZEBNY TRANSPORT ELBLĄG-KRAKÓW!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/1-6-m-czny-amstaf-odroczylam-mu-wyrok-128825/index2.html Quote
Alicja Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 a jeśli nie transport to jakiś DT ... Napisał basia0607 Przepraszam za zaśmiecanie wątku.Ten maluch mial być wywieziony do lasu. Odroczylam to , obecnie siedzi w zimnej piwnicy. Czekamy na wieści Tenqusiu :razz::razz: Quote
Tengusia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 pan nie zadzwonil :shake: wizyty nie bylo :shake: Quote
Alicja Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Tengusia napisał(a):pan nie zadzwonil :shake: wizyty nie bylo :shake: może jeszcze jutro :razz::razz: Quote
jotka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Nie liczyłabym na to, rozmawiałam z Amikat, raczej już nie zadzwonią. Quote
Alicja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 jotka napisał(a):Nie liczyłabym na to, rozmawiałam z Amikat, raczej już nie zadzwonią. widocznie to nie TEN domek :cool1: Quote
Tengusia Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 gosciu nie zazdwonil, dzisiaj po pracy przewiozlam malucha do hotelu SZUKAMY MU DOMKU !!! co do samego szczyla powiem tak, jak dla mnie slodkie to i kochane, wyglada troche jak amstaff zmieszany z chartem :evil_lol: mordke ma taka podluzna :evil_lol: w aucie byl spokojny choc pod koniec drogi troszke zaczal marudzic :diabloti: ja bym go oglaszala jako zwyklego mieszanca nie jako amstaffa - bo tak naprawde to do amstaffa mu daleko i ci co sie znaja na rasie doskonale to wiedza, ci co sie nie znaja to znowu sie wystrasza bo amstaff :roll: tekst do ogloszen postaram sie napisac jeszcze dzis :p Melisa prosba czy dasz rade podjechac do malego, wziasc go na spacerek i zrobic foty ??? ja dzisiaj wiozlam go jak juz bylo ciemno, do tego padnieta bylam po pracy i myslalam zeby jak najszybciej wrocic do domciu :mdleje: Quote
Melisa89 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Tengusia napisał(a):Melisa prosba czy dasz rade podjechac do malego, wziasc go na spacerek i zrobic foty ??? ja dzisiaj wiozlam go jak juz bylo ciemno, do tego padnieta bylam po pracy i myslalam zeby jak najszybciej wrocic do domciu :mdleje: Jasne, ale najwcześniej we wtorek. Wcześniej niestety nie dam rady Quote
Tengusia Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Melisa89 napisał(a):Jasne, ale najwcześniej we wtorek. Wcześniej niestety nie dam rady moze byc wtorek :grins: Quote
agaga21 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 mam prośbę...oczywiście wystawię allegro...ale jakby ktoś napisał tekst-taki chwytający za serce, wzruszający to by było super...ja niestety nie mam talentu pisarskiego i moje teksty są raczej "suche".:oops: ta sama prośba w odniesieniu do wątków: http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-dali-go-do-kojca-w-mrozy-10-stopni-bo-byl-zbyt-wesoly-128658/index5.html#post11586579 http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-gerda-szczeniak-amstaff-porzucony-w-mrozne-dni-128830/index2.html#post11586614 tengusiu, czy masz możliwość wstawienia jeszcze zdjęć...teraz jest mało a wiem ze im więcej tym pies z allegro ma większe zainteresowanie Quote
Tengusia Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 agaga21 napisał(a): tengusiu, czy masz możliwość wstawienia jeszcze zdjęć...teraz jest mało a wiem ze im więcej tym pies z allegro ma większe zainteresowanie we wtorek Melisa pojedzie do malucha wiec moze beda jakies lepsze fotki ;) Quote
rufusowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Moze Meliska wgra je jeszcze dzisiaj? :cool3: :p zdecydowanie mix amstaffa ale ładny ma pycholek :loveu: Quote
Melisa89 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Niestety nie mogłam dzisiaj jechać do małej i w tym tyg niestety nie wyrobie sie zeby tam jechac :( Quote
Tengusia Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 w pierwszym poscie umiescilam tekst ogloszen z moim tel ;-) jesli uwazacie ze cos trzeba zmienic cos dopisac to dajcie mi znac :cool3: jutro jesli dam rade podjade do bialasa, postaram sie tez podjechac w weekend ale nic obiecac nie moge bo u mnie to jak na loterii z wolnym czasem :evil_lol: Quote
agaga21 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Tengusia napisał(a):w pierwszym poscie umiescilam tekst ogloszen z moim tel ;-) jesli uwazacie ze cos trzeba zmienic cos dopisac to dajcie mi znac :cool3: jutro jesli dam rade podjade do bialasa, postaram sie tez podjechac w weekend ale nic obiecac nie moge bo u mnie to jak na loterii z wolnym czasem :evil_lol: pamiętaj o aparacie!!!;) Quote
Tengusia Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 agaga21 napisał(a):pamiętaj o aparacie!!!;) mam tylko nadzieje ze lapki mi nie zamarzna :placz: :eviltong: Quote
Recommended Posts