Jump to content
Dogomania

[Katowice] Oskar w hotelu u Mosii czeka na ten jedyny prawdziwy DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jeśli nie transport to jakiś DT ...
Napisał basia0607

Przepraszam za zaśmiecanie wątku.Ten maluch mial być wywieziony do lasu. Odroczylam to , obecnie siedzi w zimnej piwnicy.

Czekamy na wieści Tenqusiu :razz::razz:

Posted

gosciu nie zazdwonil, dzisiaj po pracy przewiozlam malucha do hotelu SZUKAMY MU DOMKU !!!

co do samego szczyla powiem tak, jak dla mnie slodkie to i kochane, wyglada troche jak amstaff zmieszany z chartem :evil_lol: mordke ma taka podluzna :evil_lol: w aucie byl spokojny choc pod koniec drogi troszke zaczal marudzic :diabloti: ja bym go oglaszala jako zwyklego mieszanca nie jako amstaffa - bo tak naprawde to do amstaffa mu daleko i ci co sie znaja na rasie doskonale to wiedza, ci co sie nie znaja to znowu sie wystrasza bo amstaff :roll: tekst do ogloszen postaram sie napisac jeszcze dzis :p

Melisa prosba czy dasz rade podjechac do malego, wziasc go na spacerek i zrobic foty ??? ja dzisiaj wiozlam go jak juz bylo ciemno, do tego padnieta bylam po pracy i myslalam zeby jak najszybciej wrocic do domciu :mdleje:

Posted

Tengusia napisał(a):
Melisa prosba czy dasz rade podjechac do malego, wziasc go na spacerek i zrobic foty ??? ja dzisiaj wiozlam go jak juz bylo ciemno, do tego padnieta bylam po pracy i myslalam zeby jak najszybciej wrocic do domciu :mdleje:

Jasne, ale najwcześniej we wtorek. Wcześniej niestety nie dam rady

Posted

mam prośbę...oczywiście wystawię allegro...ale jakby ktoś napisał tekst-taki chwytający za serce, wzruszający to by było super...ja niestety nie mam talentu pisarskiego i moje teksty są raczej "suche".:oops:
ta sama prośba w odniesieniu do wątków:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-dali-go-do-kojca-w-mrozy-10-stopni-bo-byl-zbyt-wesoly-128658/index5.html#post11586579

http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-gerda-szczeniak-amstaff-porzucony-w-mrozne-dni-128830/index2.html#post11586614

tengusiu, czy masz możliwość wstawienia jeszcze zdjęć...teraz jest mało a wiem ze im więcej tym pies z allegro ma większe zainteresowanie

Posted

agaga21 napisał(a):

tengusiu, czy masz możliwość wstawienia jeszcze zdjęć...teraz jest mało a wiem ze im więcej tym pies z allegro ma większe zainteresowanie

we wtorek Melisa pojedzie do malucha wiec moze beda jakies lepsze fotki ;)

Posted

w pierwszym poscie umiescilam tekst ogloszen z moim tel ;-) jesli uwazacie ze cos trzeba zmienic cos dopisac to dajcie mi znac :cool3:

jutro jesli dam rade podjade do bialasa, postaram sie tez podjechac w weekend ale nic obiecac nie moge bo u mnie to jak na loterii z wolnym czasem :evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
w pierwszym poscie umiescilam tekst ogloszen z moim tel ;-) jesli uwazacie ze cos trzeba zmienic cos dopisac to dajcie mi znac :cool3:

jutro jesli dam rade podjade do bialasa, postaram sie tez podjechac w weekend ale nic obiecac nie moge bo u mnie to jak na loterii z wolnym czasem :evil_lol:

pamiętaj o aparacie!!!;)