Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To znaczy, ze nic o sobie, żadnego zapytania o stan psa, a tylko to kiedy i gdzie można psa odebrać:angryy:, a przede wszystkim brak kontaktu telefonicznego

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Abra chyba zaczarowala Poznan, ja sie poryczalam przy telefonie od babaeczki, ma 3 przygarniete koty( WYSTERYLIZOWANE), miala sunie bardzo podobna do Abry, niestety psinka odeszla na zawal bardzo niedawno, miala swoje latka....Na mnie wrazenie absolutnie pozytywne, jutro Pani ma zadzwonic do Joli jesli ta wyrazi zgode wioze mala w ciemno. Wiem zaraz gromy sie na mnie posypia:oops:, ale dawno tak nikt nie wywarl wrazenia po jednym telefonie. Pojade, jesli cos nie tak zawsze mozemy wrocic

Posted

B. mam juz bilety na pociag, a znajoma juz domek dzis owiedzila;)...Jesli domek mi sie nie spodoba to wracam z psiakiem. Treraz czekam na Abre, bo mala przenocuje u mnie. UFFFFF, Yoorek sie wkurzy:evil_lol:

Posted

Abra u mnie, Yoorek wkurzony na maksa, warczy i fochy strzela...Jak na yorka przystalo. Jest przeslodka. Zostala w domu na 2 godziny z Yoorkiem, kiedy wrocilam posikala sie z emocji...Slodka kruszynka, bidulinka... Dobrze, ze moge ja obejrzec w nowych warunkach...A tak swoje droga trzeba pomyslec
intensywniej o pomocy dla Joli