Erazm Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Takie cudo szuka domu, sunia ze wszechmiar przyjacielska do wszelkich stworzeń, boska. Właśnie zgubiła ostatniego mleczaka Niestety Abra wraca z adopcji, mala wedlug poznaniakow sikala i koopala w domu, zaczela przejawiac agresje. I tyle. Czar prysl. Tu sie naleza uklony Goni P, albowiem ona po adopcji Abry przeczuwala, ze psiak wroci. Abra ma jednak szanse, czeka dom pod Warszawa. Pomoc pilnie potrzebna. Ja w zwiazku z tym narazie nie podejmuje sie zadnych adopcji. Mam dosyc. Quote
Erazm Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Jest w dt, Warszawa. w tej chwili nie pamiętam skąd się wzieła, za dużo psiaków dziś przerabiałam Quote
Abrakadabra Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Erazm napisał(a):Jest w dt, Warszawa. w tej chwili nie pamiętam skąd się wzieła, za dużo psiaków dziś przerabiałam Sunia 8łąkała się po Radzyminie. A potem po8iegła za samochodem p.Joli, która nie miała sumienia jej nie przygarnąć na DT. Jest uoso8ieniem łagodności :lol: do wszystkiego co się rusza. Do kotów, psów i dzieci. Tak jak pisała Erazm - to jeszcze dzieciaczek. Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Nie spadaj mala, dziewczyna tak wspaniala napewno znajdzie domek Quote
Abrakadabra Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Erazm napisał(a):Nie spadaj mala, dziewczyna tak wspaniala napewno znajdzie domek Wrzuciłam pluszaczkę na na "Przygarnę owczarka" - jak nie patrzeć - to prawie owczarek (podhalański)! Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 w sumie to mozna ja i goldkiem i podhalanem. Charakter ma po goldkach zdecydowanie. Ja nie wiem jak to sie dzieje, ze takie slodziaki nie okupuja kanapy w swojej rodzinie Quote
Abrakadabra Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :placz::placz::placz: Nikt nawet nie zajrzał do słoneczka... Quote
Erazm Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Nie, to nie:eviltong:. Mała ma allegro i tam ją oglądają Quote
Erazm Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Biała bije rekordy oglądalności na all, oby znalazł się domek Quote
Abrakadabra Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Erazm napisał(a):Biała bije rekordy oglądalności na all, oby znalazł się domek :buzi: Dobra z Ciebie Kobieta... Quote
Erazm Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Byle by ten właściwy domek się zgłosił:roll: Quote
teapot Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 A może ją jeszcze przedstawić org. zajmującym się goldenami? W końcu to semi-goldka. Dla tych którym zależy na charakterze goldena,który tak sławi TV, jest idealna. Quote
Erazm Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 No, to niegłupi pomysł. Wyślesz im linki? Quote
Erazm Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Szuka i szuka, futrzasty tyłek chętnie by gdzieś przytuliła;) Quote
Erazm Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Niby ma obserwatorów, ale zaliczyła tylko nieciekawego maila:shake: Quote
Abrakadabra Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Erazm napisał(a):Niby ma obserwatorów, ale zaliczyła tylko nieciekawego maila:shake: Co to znaczy "nieciekawego"? Quote
Recommended Posts