Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takie cudo szuka domu, sunia ze wszechmiar przyjacielska do wszelkich stworzeń, boska. Właśnie zgubiła ostatniego mleczaka

Niestety Abra wraca z adopcji, mala wedlug poznaniakow sikala i koopala w domu, zaczela przejawiac agresje. I tyle. Czar prysl. Tu sie naleza uklony Goni P, albowiem ona po adopcji Abry przeczuwala, ze psiak wroci. Abra ma jednak szanse, czeka dom pod Warszawa. Pomoc pilnie potrzebna. Ja w zwiazku z tym narazie nie podejmuje sie zadnych adopcji. Mam dosyc.

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
Jest w dt, Warszawa. w tej chwili nie pamiętam skąd się wzieła, za dużo psiaków dziś przerabiałam

Sunia 8łąkała się po Radzyminie. A potem po8iegła za samochodem p.Joli, która nie miała sumienia jej nie przygarnąć na DT.

Jest uoso8ieniem łagodności :lol: do wszystkiego co się rusza.
Do kotów, psów i dzieci. Tak jak pisała Erazm - to jeszcze dzieciaczek.

Posted

w sumie to mozna ja i goldkiem i podhalanem. Charakter ma po goldkach zdecydowanie. Ja nie wiem jak to sie dzieje, ze takie slodziaki nie okupuja kanapy w swojej rodzinie

Posted

A może ją jeszcze przedstawić org. zajmującym się goldenami? W końcu to semi-goldka.
Dla tych którym zależy na charakterze goldena,który tak sławi TV, jest idealna.