Asiczka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Nasz potworek Brego zwany też Bregulcem, jako że mój TZ wielbiciel "Władcy Pierścieni":razz: Quote
toto Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 sunia toska pieski czakus /księciunio/ i morus :evil_lol: Quote
Mysha792 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Moja psica zwie się Bianka, ale ma różne przezwiska i zdrobnienia ;) np. Ruda, Bianica, Bianu, no i jeszcze pełno jest tego :P Quote
Kiwi_14 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Moje pieski to wszytskie kundelki nazywają się - Napik - bo kiedyś była taka karma, którą lubił - Napi - Dżeki - no bo poprostu tak mi się podobało - Pepsi - to wymyślił mój braciszek - Kiwi - moje przezwisko i nazwałam tak też pieska :D Quote
Siumao Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Nasz piesek zostal znaleziony w Chinach (i ma takie obywatelstwo), wiec zalezalo nam zeby jej imie powiazane bylo z tym krajem. Dlatego nie moglismy nazwac jej inaczej jak Panda, tym bardziej, ze jak byla niemowlakiem jej siersc byla czarno-biala. Po Chinsku Panda to Xiong Mao, ale na potrzeby wlasne wymawiamy to jako Siumao. Quote
aisaK Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Moja suczka wabi się Sonia, a wołamy różnie: "Suczitka", "Soniasia", "Nionia"...na wszystkie reaguje po krzyku bo juz troszkę głuchawa jest... Quote
GreenEvil Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Moj odmieniany przez nastroje Stan 1 :loveu: Felutek Malutki Niuniu Stan 2 :p (neutralny) Felicjan Kundel Ciapek Stan 3 :angryy: Smieciarz Kundel cholerny Kreton oraz najczestsze: "tak ty glupi idioto, moze zanim sprowokujesz tego psa, to cie przerobie na kielbase, bedziesz sie mnej meczyl " pzdr GreenEvil Quote
karo20 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Jedna suńka to Tina ale na co dzień wołamy na nią Fifka :D a druga to Fibi ;) Quote
Roxana Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Moje psiule to: Kapsel- lat 13 Czaki- lat 12 Chojrak- lat 3, to są kundelki Zwierzyniec domowy uzupełnia jeszcze rasowiec jamniczek: Hektor- lat 2 zwany też synkiem :lol: W mej pamięci pozostanie na zawsze Pepsi, prześliczna duża sunia, która w wieku 10 lat przegrała walkę z paskudnym rakiem :-( Quote
Rudziak Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Moja suczka nazywa się Rosa. Miała być Roza (Róża) ale Rosa tak chyba ładniej brzmi :) Quote
shafireq Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Moja sunia to Żelka ;) Za czasów mieszkania z rodzicami to były: 1. Nuka 2. Pony ['] 3. teraz jest Łatka :) Quote
daga_17 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Mój piesiu ma na imię Rupi :) Tak jakoś :P Quote
Rudzia52 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 moja kundliczka to KROPECZKA..chociaz powinna byc "cyrkówka"..bo robi take sztuczki jak by przeszała intensywna tersure..a nie przeszla .. Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Moja sunia to Kiwi i Gracja... był też Urwis:D :evil_lol: Quote
puchu Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Aria, ale też Uszatek, Robaczek, Pluszak, Urwis, Wypłoch, Śliczności :) Quote
lizka121 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [LEFT]kiedyś znalazłam psa, zabrałam go do domu, usiedliśmy na ławce i zaczełam mówić psie imioma jakie znałam.Pies zareagował na imię MAKS. Minęło pól roku, na spacerze spotkaliśmy pana-to był poprzedni właściciel-pies wabił się BAKS. Pies został u nas \jako Baks\ [/LEFT] Quote
Herspri Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 była : Nuka ( Nusia, kopacz, pierdoła, ryjek) jest: Misio / suczka / (Misia, Niuniek :oops:) za 10 dni będzie Etna :loveu: Quote
Herspri Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Przechrzciłam Etne na Lufa a więc teraz mam w domku Lufke ;) Quote
Chocolate Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 A moja oficjalnie to Sara, ale zazwyczaj ja i mama wołamy na nią Sarna, Sarenka albo Sarunia. Mój tato czasem woła na nią Pimpek :) Moja sąsiadka nazywa ją Huliganka. Quote
Samturia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Moja suczka zwie sie Łapa :) dla przyjaciół Kapusiaaa Quote
Anathema Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Moja suczka nazywa się Kala Jeśli chodzi o stany to: Przyjacielski: Kalusia Kalunia Kaleczka Neutralny: Kala Kalka Kaluchna Wściekły: Kargulec :lol: Kaluchaaaa Głupi Psie Wynoś Się Stąd Idiotka ;) Moje kotki, kolejno Mrusia, Enola i Lizak: Stan przyjacielski: Mrusiaczek, Enolka, Lizaczek Mrusiek Stan Neutralny: Mrusia, Enola, Lizak Mruczysława, ..., Lizek Mruszka, ..., Liza Stan wściekły: Mruchaaaa, Enol! , Lizak ;) Potwora, Potwora, Potwora Debilka Głupol Wstrętne Kocisko Podkasaniec :razz: Mam jeszcze Iris, ale chyba ją przechrzczę ;) I tak póki co reaguje tylko na Pies, Suczka, czy Mała ;) Quote
goldenkaa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mój kundelek nazywa sie Argos tak nazwała go moja babcia i tak zostało. Na początku był strasznie gruby i miał się nazywać Burek albo baryłka :D :D :D :D :D Teraz mówię na niego Argos, Argosek, Argosiu albo Albitros, Arbitrosek. Quote
Bewarka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [LEFT]Mój ś.p. pies nazywał sie Pluto a teraz mam suczke o imieniu Nika. Ja mowie tez na nią: Nikulcowa, Nikusia, Nikita, Niki, Głuptas, Głuptasek itp.(zdjęcie obok);) [/LEFT] Quote
Recommended Posts