Aga K Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 O kurcze,zdjęcia sie nie wkleiły,nie wiem czemu,denerwuje mnie to :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Lezaza Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 A moja multirasowa pociecha, nazywa sie Polinka :loveu: Quote
Koti Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Buba, Bubson, Gruba, Pipka... co mi tylko do głowy przyjdzie. Fasolka, Solka, Mała :) Quote
aga.aksa Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 generalnie sunia wabi się Aksa. pochodne to : Aksia, Aksiątko, Ksiono, Akseliuszk. AXL ROSE, Szina, Szinawka :cool3: Quote
Felicity Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A moj ulubieniec nazywa się Jarpen :D jak jest niegrzeczny wołamy na niego Burek albo Pies :evil_lol: A poprzednio był Kajtek Quote
szaszthi Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mea to: Mijeczka (za cholere nie wiem jak napisac to po angielsku :D ), Mijusia (to samo....), pies, suka, piesor, kot.... (a to dlatego, ze w sumie z TZ-tem mielismy wziac kotka do domu), niunia, czasami potwor jak cos zlego zrobi. Quote
Felicity Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Hehe widze ze podajecie tu stany :D to i ja podam Przyjacielski - Jarpen - Jarpenek - Jaruś - Jarunio - Pulek - Punio Mama dodaktowo woła Duduś i Dudeczek ;) - Neutralny - Jarpen - Pies - Głupol Wsciekłośc :D - Jarpen - Głupi psie - Debil - Kretyn - Burek Ale to rzadko na szczęscie ;D Quote
Baziuta Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Dwunastoletnia suczka która z nami mieszka nazywa się "Ogonek",to pomysł mojego ojca.Wołamy też na nią "Gonia" albo "Gońcia".:evil_lol: Quote
migotqa Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 A mój "rasowiec" to urzędowo "Karo", iwęc na codzien jest Karuskiem, Karinek, Psiutek, Psiulek, Pupulek (to brdziej zażyle ;) ). W schronisku był Niutkiem i mój tata nadal na niego tak woła, odmieniając na: Niutus, Niutosław, Niuton ;). Nie muszę dodawać, że reaguje na wszystkie i miona :eviltong: . Jak na rozrabia to jest: KARO!!! Quote
Osoria Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Nesti,Nestula,Nestulka, Księzniczka, Słoń , Czołg, Powolniak,Czarnula, Sexi uszka Keli, Kelutek, Kielonek, Kielich, Kielon, Gnojek, Szczeniara Quote
Sawanna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mój poprzedni pies Ares A teraz mam Tofika i Korę. Quote
Alynkaaa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 moja pierwsza suczka miala na imie Nina vel gadzina:P <---jak narozrabiala:) pies Gejzer <bo wulkan mi sie nie podobalo:P> pies eN-duro i obecna suczka Figa (miala sie nazywac Tajga albo Tigra...ale jest Fifa:) Quote
Hailwyn_Hailwey Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 No to toto moje to: Fanta lub jak kto woli-> Tuśka, Fantusia, Fantucha, Fantuśka, Tusica, Psipsi Kwestia kiedy i jak się zachowuje ;) Quote
Aga K Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Fruzia to haskuś-jak śmiem mniemać ??????? po oczkach.:) Quote
zolly Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Fruzia to kundlich z krwi i kości ;) http://zolly.w.interia.pl/fruzia.jpg http://zolly.w.interia.pl/fruzia2.jpg a piesek z avatarka to niestety nie moja własność ;) Quote
kulkulka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Mam na imię Pysio ale moja Paniutka mówi do mnie Mysiak lub Pysiak :p Quote
staffi Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Witam!Moja suczka nazywa się Milka,zdrobnienia to:Miluś, Milunia.Często wołam do niej- żabo.Jeśli jest wyjątkowo niesforna to nazywam ją małym agresorem bądż tigerem.Natomiast sąsiad nie wiedzieć czemu zwraca sie do niej:wilczurku(do wilka wcale nie jest podobna);)) Quote
Recommended Posts