Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Mea to: Mijeczka (za cholere nie wiem jak napisac to po angielsku :D ), Mijusia (to samo....), pies, suka, piesor, kot.... (a to dlatego, ze w sumie z TZ-tem mielismy wziac kotka do domu), niunia, czasami potwor jak cos zlego zrobi.

Posted

Hehe widze ze podajecie tu stany :D to i ja podam

Przyjacielski
- Jarpen
- Jarpenek
- Jaruś
- Jarunio
- Pulek
- Punio

Mama dodaktowo woła Duduś i Dudeczek ;)

- Neutralny

- Jarpen
- Pies
- Głupol

Wsciekłośc :D

- Jarpen
- Głupi psie
- Debil
- Kretyn
- Burek

Ale to rzadko na szczęscie ;D

• 2 weeks later...
Posted

A mój "rasowiec" to urzędowo "Karo", iwęc na codzien jest Karuskiem, Karinek, Psiutek, Psiulek, Pupulek (to brdziej zażyle ;) ). W schronisku był Niutkiem i mój tata nadal na niego tak woła, odmieniając na: Niutus, Niutosław, Niuton ;). Nie muszę dodawać, że reaguje na wszystkie i miona :eviltong: . Jak na rozrabia to jest: KARO!!!

• 2 weeks later...
Posted

Nesti,Nestula,Nestulka, Księzniczka, Słoń , Czołg, Powolniak,Czarnula, Sexi uszka
Keli, Kelutek, Kielonek, Kielich, Kielon, Gnojek, Szczeniara

Posted

moja pierwsza suczka miala na imie Nina vel gadzina:P <---jak narozrabiala:) pies Gejzer <bo wulkan mi sie nie podobalo:P> pies eN-duro i obecna suczka Figa (miala sie nazywac Tajga albo Tigra...ale jest Fifa:)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam!Moja suczka nazywa się Milka,zdrobnienia to:Miluś, Milunia.Często wołam do niej- żabo.Jeśli jest wyjątkowo niesforna to nazywam ją małym agresorem bądż tigerem.Natomiast sąsiad nie wiedzieć czemu zwraca sie do niej:wilczurku(do wilka wcale nie jest podobna);))