Martens Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Pierwszy pies (biały kosmaty kundelek, dość spory) Misiek [*] Drugi Zuch (coś w stylu jamniora szorstkowłosego z głową terriera, jakby troszki staffika, ale drobniejszą) alias Bobek, Bobasek, Parówa [*] No i moja sunia (podobno 'biały wilk' :evil_lol: , w avatarku jest): W stanie przyjacielskim - Perełeczka, Baryłka, Baryłeczka, Prosiaczek, Ryjek, Kochanie, Laska, Blondyna, Cwaniara, Siostrzyczka, Słoneczko, Kłaczek, Loczek Blond, Robaczek itd. itp. :loveu: W stanie neutralnym - Perła po prostu, albo czasem Pies W stanie wrzenia (rzadko) - Paszczak, Cholera, a jeden jedyny raz: Żółta K...a :oops: Quote
Wiza Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Kiara Kiarunek, Kiarusia,Kiareczka,Ryjek,Śmierdziel itd xD Quote
Cambel&Megi Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 sabewa napisał(a)::Dog_run:FUKS :p:p:p:p:p Psiak, którego mam zamiar wziąć ze schroniska, też tak się zwie :lol: Quote
efra-husky Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Anetka83, Dadiii "moje" sunie też mają takie imionka jak wasze :p Nuka to mieszaniec raczej z typu tych małych, brązowa sunia, która kocha dzieci :loveu: A Psotkę kiedyś miałam- sunię przywiozłam ze wsi, z budy. Zwariowana dziewczyna tak samo jak jej imię :evil_lol: Same psoty tylko w głowie miała ;) Quote
baffi2 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Sliczny kyndelek którego kiedyś przygarnęłam nazywa się Baffi i czeka na adopcję. (więcej w moim podpisie) Quote
Nikki Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Mój pies ma na imię Baton, ale lubi jak się do niego mówi Batonikowy lub Batonik. A to on w całej okazałości: Quote
Cambel&Megi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 A mój nowy "Nabytek" otrzymała imię Megi ;) Quote
Rybka_39 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ja mam boxerke Kore kundlice Kaje wczesniej mialam Kube i Sare:roll: Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 A ja miałam jeszcze 2 lata temu kundelka Barta na cześc rodziny Simpsonów :evil_lol: ... Po domowemu zwany był Bąblem. Na obydwa imiona reagował tak samo :) Quote
yash Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Moja psina nazywa się Rocky, ale w sumie to rzadko kto na niego tak mówi :P Wołamy na niego Kusio, Miki, Misiek, Synek, Maluch, Roksio i tego typu :P Reaguje na: Kusio i Synek :P i Rocky oczywiście... Quote
WildH Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Moja sunia ma na imię Czika :P . (miałam 8 lat kiedy nadawałam jej imię) Quote
basia bonnie Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Moja Bonnie, ale często mówie na nią inaczej :evil_lol: Quote
Magde Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ja mam suczkę o imieniu Nika. A ile ma przezwisk........:mdrmed: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Magde']Ja mam suczkę o imieniu Nika. A ile ma przezwisk........:mdrmed: Oo, Nika, tak jak piesek justyś95 ;) Quote
BlackSheWolf Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 a moj wabi sie Kleks :D ale zregoly to jest Kleksiu, Kesio, Kisiel (jak mnie nie slucha to tak wolam na niego :D ) , Kesiu, Kisiuluś, sloneczko, spioch itd itp :D pelno tego :D a i najlepsze CIUPULUŚ hahaha :D Quote
imoto Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 u mnie jeden ma piękne (bardzo twórcze:eviltong: ) imię... FAFIK:diabloti: -prawie shar-pei , jest też dziewczynka o imieniu Cherry:loveu: -prawie sznaucer olbrzym oraz moja najukochańsza suczka Thaia (Tuja, Thaika, Plastik, Łaciak, Krowa itd...:p )-BC, (wiele razy ludzie twierdzili iż jest to "kundelek ze schroniska" :angryy: ) Quote
Katie Blackss Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Mój pierwszy pies - sznaucerka olbrzymka, miała na imię Sara. Później miałam przez 2 tygodnie ( miała padaczkę trzeba było uśpić:() sczeniaka 8 tyg. o imieniu Bora. Później przez tydzień półroczną rotwailerke (nie wiem czy dobrze napisałam), ona sama nam umarła na parwowiroze. Po tym bardzo wahaliśmy się nad wzięciem kolejnego psa. Ale w końcu wzieliśmy siostre Bory, która wtedy miała już pół roku, i nazwaliśmy ją Sara. 2 lata później do gromady dołączyła Zuzia, wielkości yorka i takie umaszczenie tyle, że krótki włos a pysk bardziej pinczerowaty. A ostatnia sunia która tearaz ma około 9 miesięcy (widać ją na moim avku), ma na imię Kaya. I to by było na tyle. Quote
Koszmaria Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Fokus(: ale najczęściej wołamy na niego Foki,Fokusik(: mój pierwszy pies i to bardzo podobny do mnie w zachowaniu.też nie lubi ludzi:loveu: czasem jak się z nim 'rozmawia' to się mu dziwne przezwiska wymyśla:cool3: np.Fokisław-Mieczysław... albo Psiurek-Ogórek:lol: Quote
Olciaaa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Diuna- seterka zawsze w moim serduszku.. Ryszard III Piast- mój nowy schroniskowy nabytek ( Piast od wspaniałego wrocławskiego browara a trzeci poniewaz to mój trzeci zwierzak) mam równiez dwie fretki: Cezary oraz Bogdan Quote
Recommended Posts