Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pierwszy pies (biały kosmaty kundelek, dość spory) Misiek [*]

Drugi Zuch (coś w stylu jamniora szorstkowłosego z głową terriera, jakby troszki staffika, ale drobniejszą) alias Bobek, Bobasek, Parówa [*]

No i moja sunia (podobno 'biały wilk' :evil_lol: , w avatarku jest):
W stanie przyjacielskim - Perełeczka, Baryłka, Baryłeczka, Prosiaczek, Ryjek, Kochanie, Laska, Blondyna, Cwaniara, Siostrzyczka, Słoneczko, Kłaczek, Loczek Blond, Robaczek itd. itp. :loveu:
W stanie neutralnym - Perła po prostu, albo czasem Pies
W stanie wrzenia (rzadko) - Paszczak, Cholera, a jeden jedyny raz: Żółta K...a :oops:

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anetka83, Dadiii "moje" sunie też mają takie imionka jak wasze :p
Nuka to mieszaniec raczej z typu tych małych, brązowa sunia, która kocha dzieci :loveu:
A Psotkę kiedyś miałam- sunię przywiozłam ze wsi, z budy. Zwariowana dziewczyna tak samo jak jej imię :evil_lol: Same psoty tylko w głowie miała ;)

• 3 weeks later...
Posted

Moja psina nazywa się Rocky, ale w sumie to rzadko kto na niego tak mówi :P

Wołamy na niego Kusio, Miki, Misiek, Synek, Maluch, Roksio i tego typu :P

Reaguje na: Kusio i Synek :P i Rocky oczywiście...

Posted

a moj wabi sie Kleks :D ale zregoly to jest Kleksiu, Kesio, Kisiel (jak mnie nie slucha to tak wolam na niego :D ) , Kesiu, Kisiuluś, sloneczko, spioch itd itp :D pelno tego :D a i najlepsze CIUPULUŚ hahaha :D

Posted

u mnie jeden ma piękne (bardzo twórcze:eviltong: ) imię... FAFIK:diabloti: -prawie shar-pei , jest też dziewczynka o imieniu Cherry:loveu: -prawie sznaucer olbrzym oraz moja najukochańsza suczka Thaia (Tuja, Thaika, Plastik, Łaciak, Krowa itd...:p )-BC, (wiele razy ludzie twierdzili iż jest to "kundelek ze schroniska" :angryy: )

Posted

Mój pierwszy pies - sznaucerka olbrzymka, miała na imię Sara. Później miałam przez 2 tygodnie ( miała padaczkę trzeba było uśpić:() sczeniaka 8 tyg. o imieniu Bora. Później przez tydzień półroczną rotwailerke (nie wiem czy dobrze napisałam), ona sama nam umarła na parwowiroze. Po tym bardzo wahaliśmy się nad wzięciem kolejnego psa. Ale w końcu wzieliśmy siostre Bory, która wtedy miała już pół roku, i nazwaliśmy ją Sara. 2 lata później do gromady dołączyła Zuzia, wielkości yorka i takie umaszczenie tyle, że krótki włos a pysk bardziej pinczerowaty. A ostatnia sunia która tearaz ma około 9 miesięcy (widać ją na moim avku), ma na imię Kaya.

I to by było na tyle.

• 2 weeks later...
Posted

Fokus(:
ale najczęściej wołamy na niego Foki,Fokusik(:
mój pierwszy pies i to bardzo podobny do mnie w zachowaniu.też nie lubi ludzi:loveu:
czasem jak się z nim 'rozmawia' to się mu dziwne przezwiska wymyśla:cool3:
np.Fokisław-Mieczysław...

albo Psiurek-Ogórek:lol:

• 3 weeks later...
Posted

Diuna- seterka zawsze w moim serduszku..

Ryszard III Piast- mój nowy schroniskowy nabytek ( Piast od wspaniałego wrocławskiego browara a trzeci poniewaz to mój trzeci zwierzak)

mam równiez dwie fretki:
Cezary oraz Bogdan