Guciek Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 No własnie jak sie nazywają wasze pieski? Moje to począwszy od najstarszego: 1.Nina 2.Sajlor(nie kopiowac) 3.Tosia 4.Tyson 5.Śliwka(w mej pamięci zmarała całkiem niedawno :cry: ) 6.Dudi 7.Doberman Max Quote
Mona Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Moje psisko ma na imie Wika zostało przemianowane od Wiki i kij wie czemu jej imie rymuje sie z moim :lol: Quote
Kasik.s Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Burosław - dla przyjaciół Burek :P No i drugi - mój ale nie mój - o równie pięknej nazwie - Pies (tak poprostu) Poprzednio miałam śp. doga niemieckiego a imieniu Maleństwo Quote
Johny Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Ago i Czips,twój Bleki jest podobny do mojej Muchy,tylko kolory pyszczka ma na odwrót Quote
Madziorek Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Moja pierwsza sunia miała na imię Dajana, a teraz jest ze mną Ziuta vel Perła :D Quote
Atomic Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Mj pierwsyz piesio zwal sie Szczek :lol: Teraz jest Atomic i Emi :lol: Quote
zaba14 Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Mikuś jednak tak nazwali go poprzedni właściciele ;) jesli trafiłby teraz do mnie przechrzciłabym go na Fuks lub Lucky Quote
Nova_Scotia Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Mój piesek ma na imię Snupi(Snupencjusz) :) Quote
coztego Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Przecież wszyscy wiedzą, że Kreska ;) Dla przyjaciół: Kresia, Krysia, Krystyna, Krystynka, Krista (to śląskie zdrobnienie Krystyny), Krecha, Krescencja, jak się zdenerwuję to mówię do niej "Gruba"! ;) A wcześniej był Filip: Filipedes, Filon, Filutek, Ptyś Malinowy.... 8) Quote
Kiessa Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Moje psiaki (wszystkie które były u babci): Jamnik Rambo kundelka Stokrotka kundelek Nero i mój obecny ONek Szarik (Szaruś :iloveyou: ) Quote
_tm_ Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Burosław - dla przyjaciół Burek :P Czesc Kasik :D Pozdrowienia dla Burka walczacego z Morda o prymat w konkurencji "najgrozniejszy pies osiedla" :D. Co do imienia mojego psiaka to jak juz wspomnialem zwie sie on Morda, przy czym imie to nie jest najszczesliwsze, bo zawsze musze tlumaczyc, ze to jest TEN Morda, a nie TA Morda :D. Dlatego czasami tez nazywam go "Mordek" - co brzmi bardziej "mesko" niz Morda :D. A jak jest niegrzeczny to wyzywam go od ćwoków - o dziwo na to tez reaguje :D Quote
Kasik.s Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Czesc Kasik :D Pozdrowienia dla Burka walczacego z Morda o prymat w konkurencji "najgrozniejszy pies osiedla" he he he... a mowia ze internet jest wielki i anonimowy - witam serdecznei sąsiadów i pana Morde. No i spiesze z przeprosinami do malzonki ze ja moj Buras obszczekal dzisiaj. A ja przeciez staram sie "wkupic" w łaski Mordy. Jak widac chyba troche Burek jest zazdrosny :lol: Quote
umbra Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 moje to Lawa i Holka,jak sa nie dobre to nazywają sie albo Matoł,albo Debil albo Wieśniak :D Quote
_tm_ Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 No i spiesze z przeprosinami do malzonki ze ja moj Buras obszczekal dzisiaj. Jest remis, bo Ty jestes jedyna osoba, na ktora Morda kiedykolwiek warknal. Jak widac Buras postanowil nie byc gorszy :D Quote
Izoldas Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Moje to: ONki kiedys to były dwie Fugi i Taja obecnie yoreczka Blanka i mix Ciapek :D Quote
MartaiGutek Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Witam wszystkich. Moje uparte malenstwo jest Gutkiem, Guciem, Gustawem lub Tym Gupim Psem w zaleznosci od stopnia czulosci... To ostatnie, najbardziej czułe uparcie puszcza mimo uszu... ;) Quote
malta Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Witaj Gutek777, czy my się skądeś nie znamy?? :wink: Quote
MartaiGutek Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 zdaje sie, ze Gucio puszczal do Ciebie oczko w schronisku Asiu :) Dzieki za pomoc w znalezieniu przyjaciela ;) Quote
Cockerek Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Toffi tofilek tofcik fifi filutek ... a czasem... barnaba, bambaryła, moje cztery łapki, moje czarne nosy... itd. :lol: Quote
jogi Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Jeden moj psiak zwie sie Parys i musialam go wykastrowac bo taki byl kochliwy :lol: . Mial bardzo duzego tate kaukaza ktory nosil dumne imie Cezar. Jednak synek( z nieprawego loza-nie z naszej winy) nie odziedziczyl potegi po tatusiu, ale tez ma wiekie imie :D Moja sunia, ktora dostalam z wypadku(potracil ja samochod) wygladala jak Sierotka i tak juz zostalo :D Moja tesciowa ma 2 sunie, obie znajdy. Jedna jako malego szczeniaczka, ktos nam podrzucil na dzialke. Byla cala biala i zostala Sniezka, ale sie zrobila ruda :lol: . Druga sie tez na ta dzialke przyblakala i zostala Krolewna(lub baryla, bo lubi jesc). Tak ze teraz wolamy po prosy Krolewna Sniezka i obie leca, hihihi Quote
*Weronika* Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Mój się nazywa Bergen, ale wołamy na niego też: Berg, Berguś, Berziutek, Ziutek, Słoneczek, Kundel, Kuńdziel :wink: :D Wcześniej, ale baaardzo dawno temu był Albi (ale ja go niewiele pamiętam :( ) Quote
Guciek Posted November 14, 2004 Author Posted November 14, 2004 kurna olek co jest? przedwczoraj, wczoraj i jeszcze dziś rano topicu nie było :o doopa sosu se narobiłam na administracji Quote
alina71 Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Mój pierwszy pies nazywał się Riko, drugi Psotka. Obecnie mam Chipa a nazwał go tak mąż komputerowiec. :D Reaguje też na Gizmo i inne mniej słodkie określenia. :wink: Quote
Recommended Posts