orsini Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Jostra,ale to JA pisalam,ze moja na grzbiecie jest szorstka,a na lapach puchata,a wiec taka jaka ma byc, wiec on sie czepia i MNIE :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: Quote
orsini Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Jostra chodź mu kocówę zrobimy!!! :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 a moze...wymiśkować go? :lol: :lol: :lol: zrobimy go a la Beksa M@da:))))) Quote
gombar Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Mogę się wtrącić do dyskusji? Jakis czas temu wystawiałam sznaucerki i używałam dla nich kosmetyków JPH. Teraz po przerwie będę wystawiać ponownie i w zwiazku z tym mam pytanie. Jakie kosmetyki są polecane dla sznaucerów, bo z tego co się orientuję jest w tej chwili mnóstwo firm. Jakie używacie preparaty przed wystawą, a jakie na codzień? No, jeśli to nie tajemnica, oczywiście :wink: Quote
madzior_ka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 gombar ja tez własnie neidanwno interesowałam sie kosmetykami dla snzuaciów bo msuze cos denowi kupic i JPH jest dobre ale wiele osób bardziej chwali bernarda - dla sznaucera: odzywka bananowa,szapon bananowy - bo po pierwsze sa lepsze a po drugie starczają na dłuzej bo sie je rozcienczone z woda uzywa, wiec ja się na nie zdecydowałam, a powiedz cos więcerj jakie sznaucerki bedziesz wystawiał i na jakiej wystawie? Quote
gombar Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Sznaucerki mam w domu już od dawna, ale teraz zamieszkała z nami nowa sunia. Od wiosny zaczniemy wystawy w klasie młodzieży, nie wiem jeszcze dokładnie na jakich będziemy :roll: Quote
madzior_ka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 acha ile masz sznuacerków i masz jescze jakies inne psy? sorry z etak wypytuje ale jak sznuaceromaniacy juz pewnie wiedzą, ciekawska jestem :roll: Quote
Justa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 madzior_ka napisał(a):ciekawska jestem :roll: Oooo tak :lol: 8) Ale za to Cie kochamy :lol: 8) :angel: Quote
florance Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 jest tu ktoś z Łodzi?? bo potrzebuję namiary na jakiegoś fryzjera dla mojego bubla... :-? Quote
gombar Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 madzior_ka napisał(a):acha ile masz sznuacerków i masz jescze jakies inne psy? sorry z etak wypytuje ale jak sznuaceromaniacy juz pewnie wiedzą, ciekawska jestem :roll: Z tego co wiem-ciekawość to pierwszy stopień do wiedzy..... Mieszka nas razem 11szt. Ja+mąż+2dzieci+5psów+2myszoskoczki. Z psiaków mam 3 sznaucery, chińską grzywaczkę i boksera-seniora. Mam nadzieję, że juz wszystko wiesz? :wink: Quote
malawaszka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 :D a trzeci sznaucerek jest z Waszej hodowli czy jakiś nowy "nabytek" :P kieeedyś oglądałam stronkę Esseni :fadein: jak chorowałam na grzywacza łysola 8) Quote
gombar Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 No to nic straconego- grzywacze będą jesienią :lol: A sznaucerka niestety musiałam kupić, bo moja sunia zastrajkowała i nie urodziła mi maluszków :cry: Zrobiłam jej 2 lata przerwy, żeby była wypoczęta i urodziła dla mnie śliczną córeczkę, a on nic.... No to znalazłam sobie nową suńkę, ale jest spokrewniona z moją "wydrą", więc to też rodzina :wink: Quote
malawaszka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 a z jakiej Hodowli mała sunia??? :P a z grzywacza narazie zrezygnowałam :( Quote
gombar Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Mała jest z di Emergo. Matka amerykanka (po tym samym ojcu co moja starsza suczka), a ojciec z Moskwy tylko czasowo był w Polsce. No wię moja starsza suńka to jest dla małej ciocia :P Quote
malawaszka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 a kiedy będą fotki na stronie?? :D a najlepiej i tutaj :fadein: Quote
gombar Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Na stronie foty powinny niedługo się znaleźć. Niestety sama nie robię strony i dlatego..... A tutaj nie umiem wkleić fotki, więc pewnie ich nie będzie :-? Quote
Olivka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Hej gombar! Jeżeli się nie mylę , to moi znajomi Asia i Michał mają pieska ( sznaucer p&s )od Ciebie. Quote
gombar Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Olivka, a gdzie mieszkają? To chyba dawno kupili, bo nie kumam. Staram sie utrzymywać kontakt, ale niektórzy nie daja po jakimś czasie juz znaku :cry: Quote
Olivka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 gombar ! Oni mieszkają w Kielcach,a piesek ma już 1 rok. Kurcze , mam nadzieję ,że dobrze mi podali nazwę hodowli , chyba ,ze jest to może jakś piesek od Twojej suki , a przydomek ma już inny. Quote
jostra Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 A mi się z Twojej hodowli podoba Baldur, coś mi się pokićkało z Essentia, a Ty przecież masz Esseni :) Quote
gombar Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Olivka napisał(a):gombar ! Oni mieszkają w Kielcach,a piesek ma już 1 rok. Kurcze , mam nadzieję ,że dobrze mi podali nazwę hodowli , chyba ,ze jest to może jakś piesek od Twojej suki , a przydomek ma już inny. To pewnie już jakiś wnuczek mojej suczki, bo u mnie ostatni miot pieprzaków urodził sie w walentynki 2002r. Jostra-Baldur jest ode mnie, a Essentia to hodowla z Poznania, ale można się pomylić, bardzo podobne nazwy. Quote
orsini Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 hahahaha no wlasnie a kto byl pierwszy z przydomkiem?i jakim cudem zarejestrowano ten drugi?brzmia prawie identycznie Quote
jostra Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 gombar napisał(a):Jostra-Baldur jest ode mnie, a Essentia to hodowla z Poznania, ale można się pomylić, bardzo podobne nazwy. Udał Ci się chłopak :D orsini - w sumie Esseni a Essentia to co innego :roll: Quote
Recommended Posts