:: FiGa :: Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Sunia została wyciągnięta z Wrocławskiego schroniska, teraz na DT w Gorzowie, czeka na swój dom. Ze względu na swój wiek, tuszę i problemy ze zdrowiem znalezienie jej domu nie będzie sprawą prostą. Badania krwi wykazały chorobę wątroby, przeszła na leki i specjalistyczną karmę, watroba siada z powodu otłuszczenia. Sunia jest bardzo żwawa jak na swoja tusze szalenie przyjacielska. Przechodzi przymusową kuracje odchudzającą. Będą jeszcze z niej 'ludzie' :) KONTAKT: Beata: 790211920 Quote
:: FiGa :: Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Astrid marzy o swoim człowieku, który będzie razem z nią łaził na odchudzające spacerki! Quote
:: FiGa :: Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Może nie jestem piękna, może nie mam cudownej sylwetki.. ale potrafię kochać równie mocno! Oddam życie za Twoją miłość! Będę wierna jak każdy inny pies.... Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Czy ona nie zasłużyła na miłość? :( Quote
Anusia&Saba Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Czemu ona jeszcze jest w schronie? :placz::placz: Zimno....... :placz: Quote
Anusia&Saba Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Astrid dzięki diecie już dużo schudła :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Jest coraz piękniejsza ... :loveu: Quote
Anusia&Saba Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Hop do góry, co taka piękna sunia robu jeszcze w schronie? Quote
:: FiGa :: Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Nie w schronie, w hoteliku i pod dobrą opieką, ale to nie zastąpi jej tego jedynego i ukochanego pana! :( Quote
Anusia&Saba Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Nie w schronie, w hoteliku i pod dobrą opieką, ale to nie zastąpi jej tego jedynego i ukochanego pana! :( Dobrze że chociaż nie musi marznąć .... Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 No i wymodliłam... Astrid jest własnie w drodze do nowego domku :loveu: Quote
Anusia&Saba Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Wspaniała wiadomość! :multi::multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Temat można przenieść :loveu: Quote
pumcia02 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 niestety wątek trzeba znowu przenieść... właściciele oddali sunię do Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie. Pod pretekstem , że " niszczy mieszkanie, nienawidzi dzieci i rzuca się na psy". Podczas gdy u nas wychodzi np z innymi psami , a nawet suczkami na spacery i zupełnie na nie nie reaguje... Bylabym wdzięczna za informacje o suni jak zachowywała się w dt oraz czy jest wysterylizowana (tamci Państwo powiedzieli, że nie wiedzą czy byla, czy nie). dzisiaj jej robiłam zdjęcia, ale jestem wykonczona, jutro tez jestem w azylu wiec postaram się wstawić je w poniedziałek. Quote
Recommended Posts