Erazm Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Nie umię wyrazić jak się cieszę, Jasmina piszcie, wklejajcie zdjęcia( wkleja się przez fotosik, albo imageschack). Mam nadzieję, ze mamie mała skradnie serducho szybciej niż ktokolwiek by sę spodziewał, a co najśmieszniejsze wiem, że tak będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Z tego co wiem pojechała większa z dziewczynek, mniejsza być może trafi do Warszawy, to się dzisiaj wieczorem okaże:roll: Śpiący Miś i Beza Psotka, jak ją nazwałam też zaklepane:roll: Oby wszystkie dzieciaki dobrze trafiły Quote
gagata Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Erazm , jak Ty to robisz?????????????:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Erazm napisał(a):Z tego co wiem pojechała większa z dziewczynek, mniejsza być może trafi do Warszawy, to się dzisiaj wieczorem okaże:roll: Śpiący Miś i Beza Psotka, jak ją nazwałam też zaklepane:roll: Oby wszystkie dzieciaki dobrze trafiły :lol::lol::lol: Quote
Jasmina81 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jesteśmy w Szczecinie :) Mała kupiła wszystkich :evil_lol: I bardzo niepedagogicznie jest potajemnie dokarmiana pod stołem ;)Całą podróż przespała. A w domu poluje na kapcie, kwiatki i robi salta próbując wskoczyć na stół ;) Obszczekała swoje odbicie w lustrze i teraz na wszelki wypadek, przechodzi tamtędy doopką do odbicia ;) A co ją bedzie obcy pies w jej własnym domu straszył ;) No i przybiega na imię :cool3: Fotki na jasmina81.fotosik.pl Na zdjęciach z moją Siostrą :) Quote
Abrakadabra Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jasmina81 napisał(a):Jesteśmy w Szczecinie :) Mała kupiła wszystkich :evil_lol: I bardzo niepedagogicznie jest potajemnie dokarmiana pod stołem ;)Całą podróż przespała. A w domu poluje na kapcie, kwiatki i robi salta próbując wskoczyć na stół ;) Obszczekała swoje odbicie w lustrze i teraz na wszelki wypadek, przechodzi tamtędy doopką do odbicia ;) A co ją bedzie obcy pies w jej własnym domu straszył ;) No i przybiega na imię :cool3: Fotki na jasmina81.fotosik.pl Na zdjęciach z moją Siostrą :) Obejrzałam... obejrzałam:lol: Jaka szczęśliwa na tych zdjęciach:loveu: Quote
Erazm Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Jasmina nie len sie i wstawiaj na forum:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, Cudownie:loveu::loveu::loveu: Jak mama? Czy ona tez potajemnie dokarmia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Drugi maluch tez juz pojechal do domku!!!!!!Bedzie w Warszawie, oczywiscie sprobuje zaprosic nowa pancie na forum:loveu: Quote
rita60 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Hura:multi::multi::multi:dzieciaki maja domki:multi::multi::multi: Quote
Erazm Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Pozwolilam sobie wkleic pare fotek z nowego domku:lol: Quote
rita60 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Slicznosci,ale jakie diabełki w tych oczkach:lol: Quote
Erazm Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Terierek z niej pelnym pyskiem, slepka maja takie same ogniki jak Yoorek:evil_lol: Quote
gagata Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Kolejny krótki wątek,uwielbiam to!:loveu: Quote
Jasmina81 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Piksi była juz u weta :) Grzeczniutka bardzo :) Została odrobaczona, szczepienie za tydzień, jak się zaaklimatyzuje. Ma niewielką przepuklinę pępkową. Dostała płyn do czyszczenia uszu i świetlika do oczu. Wet był pod ogromnym wrażeniem, że adoptowany szczenior jest w tak dobrym stanie ;) i zdrowiuteńki :loveu: Mama dokarmia ja wychowawczo - za siusiu w wyznaczonym miejscu, przychodzenie na imię (książki typu 'jak wychować grzeczne szczenię robią swoje'). No i bierze na kolanka :cool3: i mizia. Ale tata zwariował kompletnie. Uszył małej skórzaną obróżkę, bo kupione nie były dość delikatne :evil_lol: wstał dziś o 5.30, żeby się z nią pobawić i dumnie obnosił wśród panów kładących u nas kafelki ;) Musieli się pozachwycać :evil_lol: Pisksula uwielbia torbę 'podróżną' i jak tylko ruch w przedpokoju, wskakuje sama do środka, żeby ją zabrać ze sobą;) Fotki na jasmina81.fosik.pl, bo tu nie potrafie dodac :( Quote
Erazm Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 To ja wkleje;) Brawa dla Mamy, przed Tata chyle czola. Rany, nawet nie umie opisac jak sie ciesze, ze mala tak trafila:multi::multi::multi::multi: Quote
rita60 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Tak sie ciesze,ze malizna trafiła do takiej fajnej rodzinki:multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Pozdrowienia dla Rodziny, miziu, miziu dla suczynki:lol:. Szczęściara z ciebie, malutka! Quote
Erazm Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Mam wiadomosci od Dixi:multi::multi::multi: Mala tez rozbrabia i kradnie buty:eviltong: Jej nowa Pancia tez wejdzie na dogo:multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Erazm napisał(a):Mam wiadomosci od Dixi:multi::multi::multi: Mala tez rozbrabia i kradnie buty:eviltong: Jej nowa Pancia tez wejdzie na dogo:multi::multi::multi: Kolejna szczęściara...:lol: Quote
Erazm Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 To czekamy teraz, az druga pancia sie zaloguje:roll: Quote
gagata Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Erazm, a instrukcje do logowania przekazałaś?:evil_lol: Bo może ona jest internetowa "inaczej", tak jak ja? Quote
Erazm Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Nie przekazalam:shake:, ech znow musze nadrabiac Quote
Jasmina81 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Biorąc pod uwagę jak się rozhasała Pixi, może nie maja czasu usiąść do komputera ;) Mała już krety tropi w ogrodzie i próbuje na nie zapolować :cool3: W domu oczywiście doskonali technikę polowania :evil_lol: Quote
Recommended Posts